Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Çocuklar yemek bekliyo çok yorgunum malesef yardım edecek kimse yok eşim geç geliyo isten ve ben çok yorgunum😢 artık dogurayim normal hayata döneyim istiyorum 1 hafta daha beklese yeter heralde 😥
Çocukla çok zor tabi ki tek seninle eşin olsa ne bulsanız onu yersiniz ama çocukla zor Allah yardım etsin. Ben bazen hiç halim olmamasına rağmen sırf yararlı bir şeyler yiyeyim diye zorla kendimi kaldırıp yemek yapıyorum dışarda bir de beni bekleyen çocuklar olsa 😥😥 az kaldı benim de son 17 günüm. 🙏🏼

son 1 ayda sadece 1 kilo almak normal mi? normalde doktorla kavga ederdik çok kilo alıyorum diye ayda 3-4 kilo alırdım bazen 5 kilo ama bu ay sadece 1 kilo aldım
İlk aylara göre yavaşlıyor galiba, bende de öyle oldu. Normal sanırım. Zayıfladığımı söylüyorlar hatta ama tartı öyle söylemiyor 😂

Çocukla çok zor tabi ki tek seninle eşin olsa ne bulsanız onu yersiniz ama çocukla zor Allah yardım etsin. Ben bazen hiç halim olmamasına rağmen sırf yararlı bir şeyler yiyeyim diye zorla kendimi kaldırıp yemek yapıyorum dışarda bir de beni bekleyen çocuklar olsa 😥😥 az kaldı benim de son 17 günüm. 🙏🏼
Benim 29 gün var yarın 36 bitiyo artık çok stresliyim bunaldım iyice bide hamile kalmadan önce çalışan biriydim aylardır evdeyim birden alışkanlıklardan vazgeçmek çok zor geldi

Benim 29 gün var yarın 36 bitiyo artık çok stresliyim bunaldım iyice bide hamile kalmadan önce çalışan biriydim aylardır evdeyim birden alışkanlıklardan vazgeçmek çok zor geldi
Gerçekten evde ruhum daralıyor, yanımda kimse de yok. Sürekli uyumak istiyorum sıkıntıdan. İzne ayrılalı 10 gün oldu ama aylar geçti sanki. 🥲 ise giderken de iznim gelsin diye dua ediyordum.

Birde bu aylarda bakteri testi yapiliyomus o nasıl oluyo yaptıran varmı uygulamada denk geldim Dr öyle bişey demedi haftaya randevum var doğumu konuşuruz heralde artık

Gerçekten evde ruhum daralıyor, yanımda kimse de yok. Sürekli uyumak istiyorum sıkıntıdan. İzne ayrılalı 10 gün oldu ama aylar geçti sanki. 🥲 ise giderken de iznim gelsin diye dua ediyordum.
Evet alışmışız çalışmaya ben hamile kalınca ayrıldım mecbur ilk aylar çok zordu işyerinde çıkışlar vardı bende yazdırdım adımı bidaha dönebilirim inşallah işe

Birde bu aylarda bakteri testi yapiliyomus o nasıl oluyo yaptıran varmı uygulamada denk geldim Dr öyle bişey demedi haftaya randevum var doğumu konuşuruz heralde artık
Vajinal sürüntü alıp yapıyorlar. Farklı haftalarda farklı farklı virüslere baktılar bende. En son 34. Hafta kontrolünde şunlara bakmışlar bende.

Eklentiler

• IMG_6318.webp
    IMG_6318.webp
    17 KB · Görüntüleme: 33
Bende öyle olmadığını biliyorum illa içinde kan olması lazım rengi değişik oluyor diye biliyorum ama burda öyle de oluyormuş denilince şüphelendim ebe de onaylamadı zaten bakalım pazartesi kontrol var zaten
Canım enfeksiyon akıntısıdır en fazla

Ben çok haraketsizim ya ne yürüyüş ev temizliği falan üşeniyorum hiçbir şey yapmak istemiyorum yemek yapmam gerek elim kolum kalkmiyo kansızlık çıktı bende acaba ondanmi hamileliktenmi 😥
Evet canım demir eksikliği varsa hele ayağa kalkmak bile zor oluyor.
son 1 ayda sadece 1 kilo almak normal mi? normalde doktorla kavga ederdik çok kilo alıyorum diye ayda 3-4 kilo alırdım bazen 5 kilo ama bu ay sadece 1 kilo aldım
Cok normal canım. Ben de son ay almamışım şükür ☺️

Evet alışmışız çalışmaya ben hamile kalınca ayrıldım mecbur ilk aylar çok zordu işyerinde çıkışlar vardı bende yazdırdım adımı bidaha dönebilirim inşallah işe
İnşallah, evde insan kapalı kaldıkça zorlanıyor ama bebişi nasıl bırakırım diye de düşünüyor. İki durum da çok zor 😕

Ben fiziksel olarak iyiyim. Yemek temizlik hatta bayram yoğunluğu vs iyi bile geldi . Ama mentalim kötü baya. Gözünün üstünde kaş var demesinler😬 Patlayacak yer arıyorum. Çocuklara patlayamadigim için hep eşime kalıyor kavgalar🫣

Ben fiziksel olarak iyiyim. Yemek temizlik hatta bayram yoğunluğu vs iyi bile geldi . Ama mentalim kötü baya. Gözünün üstünde kaş var demesinler😬 Patlayacak yer arıyorum. Çocuklara patlayamadigim için hep eşime kalıyor kavgalar🫣
Maşallah ilk hamileliklerim çok güzel geçmişti yerimde oturamiyodum ama bunda çok farklıydı başından beri zor bı hamilelik geçirdim inşallah doğumdan sonra rahat olucaz

Back
X