Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Kızlar instagram da takip ettiğim ebe Hafize nur çeşmecioğlu var belki biliyorsunuz dün akıntı gelince ona sordum böyle nişan olur mu diye hayır o normal akıntıdır öyle nişan olmaz dedi

Kızlar 34 haftalıgim bugün iki gündür bebeğim yavaş hareket ediyor bugün hastaneye gittim ama iki doktorda yoktu hareket var gün içinde çok hareketli ama yavaş böyle sert değil önceki gibi

Kızlar 34 haftalıgim bugün iki gündür bebeğim yavaş hareket ediyor bugün hastaneye gittim ama iki doktorda yoktu hareket var gün içinde çok hareketli ama yavaş böyle sert değil önceki gibi
Benim doktorum şiddeti azalıp artabilir ama hareket azalması başka bir şey demişti o nedenle ben o şekilde takip ediyorum ama sen yine de acile görün istersen.

Ben zaten nişan olduğunu düşünmüyorum
Bende öyle olmadığını biliyorum illa içinde kan olması lazım rengi değişik oluyor diye biliyorum ama burda öyle de oluyormuş denilince şüphelendim ebe de onaylamadı zaten bakalım pazartesi kontrol var zaten

Kızlar instagram da takip ettiğim ebe Hafize nur çeşmecioğlu var belki biliyorsunuz dün akıntı gelince ona sordum böyle nişan olur mu diye hayır o normal akıntıdır öyle nişan olmaz dedi
Nişan jel gibi değil de koyu kıvamlı sümüksü bi akıntı oluyor sanırım

Nişan jel gibi değil de koyu kıvamlı sümüksü bi akıntı oluyor sanırım
Evet benimde öyleydi katıydı ama rengi şeffaftı ama her yerde pembe kahverengi içinde kan olan şekilde geçiyor ilk hamileliğimde de öyle gelmişti zaten 23. Haftada 2. Hamileliğim de gelmedi yani dünkü gibi geliyorsa nişan değilmiş

Ben çok haraketsizim ya ne yürüyüş ev temizliği falan üşeniyorum hiçbir şey yapmak istemiyorum yemek yapmam gerek elim kolum kalkmiyo kansızlık çıktı bende acaba ondanmi hamileliktenmi 😥

Ben çok haraketsizim ya ne yürüyüş ev temizliği falan üşeniyorum hiçbir şey yapmak istemiyorum yemek yapmam gerek elim kolum kalkmiyo kansızlık çıktı bende acaba ondanmi hamileliktenmi 😥
Valla bende aynıyım özellikle yemek yapmaktan bıktım 😥 bu hafta 2 kere dışardan yedik o kadar sıkıldım. Haftaya annem geliyor dört gözle bekliyorum...

Valla bende aynıyım özellikle yemek yapmaktan bıktım 😥 bu hafta 2 kere dışardan yedik o kadar sıkıldım. Haftaya annem geliyor dört gözle bekliyorum...
Çocuklar yemek bekliyo çok yorgunum malesef yardım edecek kimse yok eşim geç geliyo isten ve ben çok yorgunum😢 artık dogurayim normal hayata döneyim istiyorum 1 hafta daha beklese yeter heralde 😥

son 1 ayda sadece 1 kilo almak normal mi? normalde doktorla kavga ederdik çok kilo alıyorum diye ayda 3-4 kilo alırdım bazen 5 kilo ama bu ay sadece 1 kilo aldım

Back
X