- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.521
Kızlar merhaba bizim doğum tarihimiz de 30 mayıs olarak tahmini verildi bakıyorumda benimle bir olup cinsiyet öğrenenleriniz var biz daha öğrenemedik en erken kaçıncı haftada öğreniliyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende,15 haftalik daha öğrenmedim haftya öğreneceğim inşallahKızlar merhaba bizim doğum tarihimiz de 30 mayıs olarak tahmini verildi bakıyorumda benimle bir olup cinsiyet öğrenenleriniz var biz daha öğrenemedik en erken kaçıncı haftada öğreniliyor?
Günaydın, 14+5 de öğrenmiştik biz. Öncesinde tahmin erkekti, 14+5 de %99 kız dendi. Erken haftalarda biraz yanıltıcı olabiliyor.Kızlar merhaba bizim doğum tarihimiz de 30 mayıs olarak tahmini verildi bakıyorumda benimle bir olup cinsiyet öğrenenleriniz var biz daha öğrenemedik en erken kaçıncı haftada öğreniliyor?
Fetal dna yaptırıp erkenden öğrenenler de var aramızda, ben de daha öğrenemedim. 15+4 olduk bugün.Kızlar merhaba bizim doğum tarihimiz de 30 mayıs olarak tahmini verildi bakıyorumda benimle bir olup cinsiyet öğrenenleriniz var biz daha öğrenemedik en erken kaçıncı haftada öğreniliyor?
Kızlar bir şey soracağım. Önceden bizim mesajlarımızın yanında profil bilgilerimiz yer alıyor ya, orada hamile bilgisi girince kaç haftalık gebe olduğumuz yazardı. Hatta anne karnında bebek görseli olurdu haftasına göre. Bilmiyorum hatırlayan var mı, acaba şimdi neden öyle değil? Biri mesaj yazınca yanda hemen görürdük kaçınçı haftası olduğunu. Tabi bu bahsettiğim olay 6 yıl önceydi :)
Ben görebiliyorum kızlar sizin ayarlarda açık olmayabilir bir kontrol edin istersenizEvet bende hatırlıyorum çok güzeldi. Keşke yine olsa![]()
Kızlar bir şey soracağım. Önceden bizim mesajlarımızın yanında profil bilgilerimiz yer alıyor ya, orada hamile bilgisi girince kaç haftalık gebe olduğumuz yazardı. Hatta anne karnında bebek görseli olurdu haftasına göre. Bilmiyorum hatırlayan var mı, acaba şimdi neden öyle değil? Biri mesaj yazınca yanda hemen görürdük kaçınçı haftası olduğunu. Tabi bu bahsettiğim olay 6 yıl önceydi :)
Evet bende hatırlıyorum çok güzeldi. Keşke yine olsa![]()
Kapalıymış benim de sağ ol canım :)Ben görebiliyorum kızlar sizin ayarlarda açık olmayabilir bir kontrol edin isterseniz
Hiç aklıma gelmemişti halbuki 4 senedir burdayım unutmuşum bu özelliğiAşağıdaki ayarı açarsanız geliyor kızlar bende de kapalıymış açınca geldi :) Birde bebişin doğum tarihini girmek gerekiyor yine hesap ayarlarından
Eki Görüntüle 3510288
Çok güzel, ben de açtım şimdi :)Hiç aklıma gelmemişti halbuki 4 senedir burdayım unutmuşum bu özelliği
yaptım ben, görebiliyorum şimdi herkesinkini :)Evet bende hatırlıyorum çok güzeldi. Keşke yine olsa![]()
hallettim, sağolun :)Ben görebiliyorum kızlar sizin ayarlarda açık olmayabilir bir kontrol edin isterseniz
aydınlandım sayenizde, çok mersi :)Aşağıdaki ayarı açarsanız geliyor kızlar bende de kapalıymış açınca geldi :) Birde bebişin doğum tarihini girmek gerekiyor yine hesap ayarlarından
Eki Görüntüle 3510288
aaaa bende unutmuşum bunu açtım şimdi oldu çok teşekkürlerAşağıdaki ayarı açarsanız geliyor kızlar bende de kapalıymış açınca geldi :) Birde bebişin doğum tarihini girmek gerekiyor yine hesap ayarlarından
Eki Görüntüle 3510288
İyiyiz çok şükür, siz nasılsınııız?Herkes nasıl iyi misinizzzzz ikili sonucu için anca gidiyorum inşallah güzel sonuçlar alırım heyecanlıyım![]()
inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzzz.Herkes nasıl iyi misinizzzzz ikili sonucu için anca gidiyorum inşallah güzel sonuçlar alırım heyecanlıyım![]()
Günaydınnn bende kontroldeyim , doktoru bekliyorummKızlar günaydın bugün doktor kontrolüm var![]()
güzel haberlerle gelin kızlarrr bebişlerle hasret giderinnnnGünaydınnn bende kontroldeyim , doktoru bekliyorumm![]()