• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Günaydın güzel anne
Kızlar günaydın, 2 gündür benim akıntımın rengi koyulaştı ama ne kaşıntı ne koku var. Sadece bir tık daha koyu hep beyaz çamaşır giyiyorum bariz belirgin olmaya başladı. Böyle olan var mı acaba? 2 gündür biraz yoruldum ondan mı oldu acaba
Benim de oldu canım geçen ay. Mantar dedi dr . bol su iç geçmezse ilaç demişti. Bir haftaya düzeldi. Panik yapma canım basit bişey

İnşallah öyle olur bazı videolar görüyorum 6 ayda 20 kilo veren biri vardı doğum sonrası falan ama genelde çoğu kişi gitmez falan diyor
Canım üzülme dikkat edince hepsi gidiyormuş ben de görmüş oldum, arkadaşım doğum öncesi halinden de zayıf su an. Hem de dedigin gibi 6 ayda doğum öncesi kilosuna döndü. 25 kilo kadar verdi. Emzirirken daha dikkatli olmamız gerek, süt yapacak sağlıklı şeylerden tüketirsek hem sütümüz olur hem de kilo almaktan korunmuş oluruz. Süt yapar diye ne bulduysa yemesek yeterli. Bol su içip, her fırsatta uyumaya çalışmamız en önemlisiymiş bunun için de. Ben de kilolu hamile kaldım, üzerine çok da hızlı kilo aldım hamilelikte. Bahsettiğin göğüs şikayetlerinin aynısı bende de var. Moralimi çok bozuyordum ama simdi eskisi kadar düşünmemeye çalışıyorum. Her seyin bir caresi var, yeter ki bebislerimizle birlikte sağlığımız yerinde olsun. Dogumdan sonra yine birlikte hallederiz her şeyi 🍀

Kızlar ben 2 hafta önce gittiğimde bebiş makat gelişteydi. Biraz önce uzanırken resmen içimde döndüğünü hissettim ama neresi nerde nasıl anlıcaz ya doktora gitmeden bilen var mı
Benimde 30.haftaya kadar makat gelişti tekmeler hep kasıklardaydıı ,döndüğünü hissetmiştim çünkü tekmeler üst tarafta olmaya başlamıştı.birde benimde hıçkırıklar hep kasıkta şuan baş geliş.

kızlar ben dün bir de şimdi bebek hareket ederken vajina girişinde sanki baskı hissettim. İlk defa başıma geliyor normal mi? sanki oraya ağırlık geldi geri gitti çıkacakmış gibi anlamadım o_O

kızlar ben dün bir de şimdi bebek hareket ederken vajina girişinde sanki baskı hissettim. İlk defa başıma geliyor normal mi? sanki oraya ağırlık geldi geri gitti çıkacakmış gibi anlamadım o_O
Bende de arada oluyor canım ayağıyla veya başıyla ittiriyorlar dün gece bi ara resmen tüm ağırlığıyla oradaydı sanki uzandım hemen bi 15dk sonra ağırlık azaldı normal sanırım

İttirmiştir kendini canım sürekli olan bişey değilse bişey olmaz artık çıkışı arayacaklar hrpimizinki de

Bugün doktordan aklı başında Bi cvp aldım sonunda odaya geldi ne zamana kadar yatacağım hocam Bi hafta oldu dedim istersen şimdi çıkarırım ama senin rahim ağzın bayağı kısalmış ip tutuyor seni bak burda Bi haftanı atlattın ama yine söylüyorum çıkmak istiyorsan çıkabilirsin düşün Bi dedi dayanabildiğim yere kadar dayanayım bakalım sıkıntı olmazsa duruma göre bakarız artık eşimde sen bilirsin diyor sorumluluk almamak için

Bugün doktordan aklı başında Bi cvp aldım sonunda odaya geldi ne zamana kadar yatacağım hocam Bi hafta oldu dedim istersen şimdi çıkarırım ama senin rahim ağzın bayağı kısalmış ip tutuyor seni bak burda Bi haftanı atlattın ama yine söylüyorum çıkmak istiyorsan çıkabilirsin düşün Bi dedi dayanabildiğim yere kadar dayanayım bakalım sıkıntı olmazsa duruma göre bakarız artık eşimde sen bilirsin diyor sorumluluk almamak için
Canım çok stresli geciyor evet ama beklemek sizin için en doğrusu gibi geliyor. En azından oluşabilecek bir durumda müdahale etmeleri hızlı olur. Evde olsan dinlenemeyeceksin bile belki. Biraz daha sabret, rabbim kolaylık ve dayanma gücü versin ikinize de. 🙏🏻

Çıkma canım şu an çıkmanı gerektirecek hiçbir durum yok sonra kendini suçlarsın Allah korusun bir şey olursa doktor eve gidebilirsin dediğinde de kendini yorma

Bence ne olursa olsun kalmanda fayda var. Söve söve 1 hafta geçti bile bak :) ikinizin de sağlığı açısından devam et sonuçta daha iyi bir alternatif yokmuş maalesef

Ben bugün dayanamadım gittim kontrole kızlar, en korktuğum rahim ağzı uzunluğuydu çok şükür kapalıymış 48mm ölçtü. Ama mantar var akıntımın nedeni oymuş fitil verdi. Birde idrar verdim gitmişken onda da bir şey yoktur inş. 30. Haftamız bugün başlıyor bizim🎉 32. Haftada bi sonraki kontrol o zaman sezeryan gününü netleştiririz dedik. Oğluşum da 40cm 1.5 kg olmuş👶 bizde haberler böyle teyzelerii

Back
X