- 10 Mayıs 2024
- 540
- 521
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #16.901
Emzirdikce kilo verebilirsin belki arkadaşım, üzme kendini , doğumda zaten verirsin ,emzirdikce de verirsin belki, e sonra arkasından koşarken de öyle olurKızlar psikolojim aşırı bozuldu kendimi gördükçe depresyona giriyorum bazı kadınlar fizikleri bozulmasın diye çocuk yapmıyor ya hiç haklılarmıymış ne93 kilo oldum, kendime aynada baktıkça insan değilde kızarmış tavuk görüyorum resmennn + göğüslerim falan aşırı büyüdü zaten büyüktü sarktı, bembeyaz göğüslerim karardı falan… kendimi gördükçe depresyona giriyorum.. Zaten düğün balayı vs derken en yüksek kiloma çıkmıştım 75 altıydım hep üstünü görmezken balayında falan 78e çıktım üstüne hamile kaldım… Ağda yapamıyorum cildim aşırı hassas o ayrı bir sorun, herşey sorun… Aman Allahım kendimden iğrenmeye başladım ya sizede böyle mi yoksa ben mi yaşıyorum bunu sadece…
Bende de aşırı koku hassasiyeti başladı ilk trimestarda da böyleydim resmen kimsenin duymadığı kokuları duyuyorum yine hormonlarımız depreşiyor sanırımİlaç konusunda ilk trimestera geri döndüm sanki. İkinci trimesterda yine zorlanarak içiyordum ama şimdi yine öğürmeye başladımbir de bebek büyüdüğü için mideye baskı yapıyor sanırım yemeklerden sonra hafif mide bulantısı başladı 2 gündür.
Canım gidecek bu kilolar hiç üzme kendini bazen bende biranda korkuya kapılıyorum hep böyle kalacakmışım gibi çünkü daha önce biraz kiloluydum 25 kilo verdim tam istediğim kiloya düştüm, şimdi yeniden kilo almaya başlayınca içime panik düşüyor. Doğurduktan sonra vereceğiz zaten bir kısmı kendiliğinden gidiyor, hiç stres yapma geçici bir süreç buKızlar psikolojim aşırı bozuldu kendimi gördükçe depresyona giriyorum bazı kadınlar fizikleri bozulmasın diye çocuk yapmıyor ya hiç haklılarmıymış ne93 kilo oldum, kendime aynada baktıkça insan değilde kızarmış tavuk görüyorum resmennn + göğüslerim falan aşırı büyüdü zaten büyüktü sarktı, bembeyaz göğüslerim karardı falan… kendimi gördükçe depresyona giriyorum.. Zaten düğün balayı vs derken en yüksek kiloma çıkmıştım 75 altıydım hep üstünü görmezken balayında falan 78e çıktım üstüne hamile kaldım… Ağda yapamıyorum cildim aşırı hassas o ayrı bir sorun, herşey sorun… Aman Allahım kendimden iğrenmeye başladım ya sizede böyle mi yoksa ben mi yaşıyorum bunu sadece…
Ayyyy yerim bu kuzularııııı maşallah ne güzeller çeşit çeşitHerseyin yavrusu dunya güzeli sokakta baktigim hamisim yavruladi anneler sunlarin guzelligine bak
2 hafta kadar önden veya geriden gitmesi çok sorun değil demişti doktorum canım azıcık önden gidiyorduk bizde son hafta yaklaştı haftasınaKızlar ultrasonda geriden gelen var mı karın çevresi? 32 haftalığız
İlk ay bir 5-6 kilo gidiyormuş ama emzirirken daha aç hissediyorsun falan diyor herkes… Bende 60-65 kilodan 1 yılda 70lere çıktım o zaman bile rahatsızken şimdi 90ları görünce iyice psikolojim gitti daha mayıs sonuna kadar 100ü görücem diye korkuyorumCanım gidecek bu kilolar hiç üzme kendini bazen bende biranda korkuya kapılıyorum hep böyle kalacakmışım gibi çünkü daha önce biraz kiloluydum 25 kilo verdim tam istediğim kiloya düştüm, şimdi yeniden kilo almaya başlayınca içime panik düşüyor. Doğurduktan sonra vereceğiz zaten bir kısmı kendiliğinden gidiyor, hiç stres yapma geçici bir süreç bu
Çok zormuş gerçekten… Zaten doğurur doğurmaz spor diyet ne bulursam yapıcamCanım bu geçici bir durum ama sürekli böyle kalmayacak ki. En geç 1 sene sonra eski formun ve görüntün geri gelecek. Evet ben de çok kilo aldım cirkinlestim ama bir evlat getiriyoruz dünyaya . Kolay değil. Onların varlığı kokusu herşeyi unutturur üzülme hiç
İnşallah öyle olur bazı videolar görüyorum 6 ayda 20 kilo veren biri vardı doğum sonrası falan ama genelde çoğu kişi gitmez falan diyorEmzirdikce kilo verebilirsin belki arkadaşım, üzme kendini , doğumda zaten verirsin ,emzirdikce de verirsin belki, e sonra arkasından koşarken de öyle olur
Arkadaşlarımdan çoğu doğumdan sonra baya verdi kilo
Canım hamilelikte bunlar olacak şeyler hiç takma biraz dikkat et yeterli, doğumdan sonra yürüyüş sağlıklı beslenme bebeğin arkasında koşturacaz derken veririz, bende 53 kiloydum şimdi aç karnına 64 felan çıkıyorum, doğumdan Bi süre sonra 10 kilo felan gidiyormuş zatenKızlar psikolojim aşırı bozuldu kendimi gördükçe depresyona giriyorum bazı kadınlar fizikleri bozulmasın diye çocuk yapmıyor ya hiç haklılarmıymış ne93 kilo oldum, kendime aynada baktıkça insan değilde kızarmış tavuk görüyorum resmennn + göğüslerim falan aşırı büyüdü zaten büyüktü sarktı, bembeyaz göğüslerim karardı falan… kendimi gördükçe depresyona giriyorum.. Zaten düğün balayı vs derken en yüksek kiloma çıkmıştım 75 altıydım hep üstünü görmezken balayında falan 78e çıktım üstüne hamile kaldım… Ağda yapamıyorum cildim aşırı hassas o ayrı bir sorun, herşey sorun… Aman Allahım kendimden iğrenmeye başladım ya sizede böyle mi yoksa ben mi yaşıyorum bunu sadece…
Benimki de 34 36 canım doktor kötü bişey olsa söylerdi herhalde, bide benimki riskli gebelik o halde bile kötü demedi, sende stres yapma çok ayakta kalmamaya çalışKızlar bugün kontrolüm vardı. Serviks uzunluğum bugüne kadar normaldi 48-50 idi hep dr bugün 34 olarak gördüm bir hafta sonra idrara sıkışık gel tekrar bakalım dedi. 27+2 haftalık oldum. Normal ultrasonla bakıyor her gittiğimde vajinal değil. Varmı böyle bir durum yaşayan
Çıkarım da en çok bişey olursa kendimi suçlamaktan korkuyorum ilk oğlumu 23 haftada doğurdum sezeryan mı normal doğum mu istiyorsun dediler kalbi 20-30 atıyordu normali seçtim diye hala kendimi suçluyorum niye sezeryan değildi yaşardı belki diye buna da benim kararımdan dolayı bişey olsa kafayı yerimBence de sakin cikmayin. Diger hastanede kuvez yeterli degil demistiniz. Eve gitseniz cocugunuzla ilgilenip, yine gunluk rutin islere donersiniz. Bir de her gun dogumu geciktirmek icin igne filan oluyorsunuz. Bi se olsa aninda mudahale ederler zaten. Asistanlar da tip mezunu, bu isin ihtisasini yapan kisiler. Rutinin disinda bi durum olsa arka planda hocalarina filan danisirlar. Cok iyi hizmet etmeseler de bence dayanabildiginiz kadar dayanin o hastanede.
İllaki vardır da özellere güç yetmez ki canım diğer hastanede yatış demişti ama şimdi gitsem ne der bilmiyorum tekrar buraya gönderir mi diye düşünüyorumKüvezi iyi olan Bir hastane yokmu orda öyle Bi yere gitsen
Bnmde riskli cnm raporluyum şuanda biraz fazla ayaklandım sanırım bu aralar.ani düşünce biraz korktum açıkçası.Benimki de 34 36 canım doktor kötü bişey olsa söylerdi herhalde, bide benimki riskli gebelik o halde bile kötü demedi, sende stres yapma çok ayakta kalmamaya çalış
A b yle ilgisi yok canım negatif pozitifle ilgili kadın negatif olmayacak ben 0 (-) eşim 0 (+) ondan uyuşmazlık var oğlumda 0 (+) babaya çekti o zamanda sarılık olduğunda sıkıntı yaşamıştık geç kalsak oğlumun kanı değişecekti eşiyle uyuşmazlığı olup çocuğuyla da uyuşmazlık olanlar da doğumdan sonra dikkat etsinherax0 Ay sevindim öyle olmasına ne bileyim bir ara sanki a b ve 0 kısmında da olabiliyormuş diye bir şey okumuştum ondan şüphede kalmıştı aklım
Diğer hastane 2 bölümden oluşuyor karşısı çocuk hastanesi ama kuvez sıkıntısı olursa başka yerlere transfer ediyorlar yani dönüp dolaşıp buraya gelme ihtimalimiz yüksekEğer yeni doğanı daha iyi bir hastane yoksa bence de çıkma canım. Şuan karnında geçireceği zaman herşeyden önemli
Gider gider inşallah canım sen bundan sonra biraz daha dikkat et sadeceİnşallah öyle olur bazı videolar görüyorum 6 ayda 20 kilo veren biri vardı doğum sonrası falan ama genelde çoğu kişi gitmez falan diyor
Umarım gönlüne göre biyer bulursun canım, bu kaldığın yer sıkıntı baya vallaİllaki vardır da özellere güç yetmez ki canım diğer hastanede yatış demişti ama şimdi gitsem ne der bilmiyorum tekrar buraya gönderir mi diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?