• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Şimdi doktor var mı diye gittim yine asistan doktor vardı rahim ağzın çok kısa o yüzden takip ediyoruz erken doğum olmasın diye dedi ne kadar yatarım yani dedim 34 de kadar diyor daha 4 hafta var çok uzun Bi süre biz kendimiz çıkarmayız evde bişey olur küçük diye diyor
Aman canım sen imza at çık başka hastaneye git bence

Ayy kızlar sabahtan beri mobilya bakıyorum. Halaaa karar veremedim🤦🏻‍♀️ Mobilya alıp kıyafetleri hazirliycam. 30. Haftayı bekliyordum. O da oldu. Bana bir fikir verir misiniz 😄

Ayy kızlar sabahtan beri mobilya bakıyorum. Halaaa karar veremedim🤦🏻‍♀️ Mobilya alıp kıyafetleri hazirliycam. 30. Haftayı bekliyordum. O da oldu. Bana bir fikir verir misiniz 😄
Oda mı yapacaksın canım? Biz ilk etapta oda yapmayacağız sadece şifonyer aldık ikeadan 4 çekmeceli malm modelini tercih ettik geniş ve kullanışlı tavsiye ederim.

Kimle konuşsam yat çıkma bişey olsa kendini suçlarsın diyor
Bence de sakin cikmayin. Diger hastanede kuvez yeterli degil demistiniz. Eve gitseniz cocugunuzla ilgilenip, yine gunluk rutin islere donersiniz. Bir de her gun dogumu geciktirmek icin igne filan oluyorsunuz. Bi se olsa aninda mudahale ederler zaten. Asistanlar da tip mezunu, bu isin ihtisasini yapan kisiler. Rutinin disinda bi durum olsa arka planda hocalarina filan danisirlar. Cok iyi hizmet etmeseler de bence dayanabildiginiz kadar dayanin o hastanede.

11.haftaya kadar oksapar kan sulanditici kullandim bi sıkntın yok ama tedbiren demisti doktorum tup bebekde.11 hafta biraktim
Kontrol icin devam ettigim hastane 28.haftadan itibaren tekrar baslatti once 4000 lik kullaniyodum.simdiki senin kilona 6000 lik iyi dedi kullaniyirum.son gunlerde burun kanamam olmaya basladi hergun benim normaldede ara ara kanamam olur doktora gitmistim kurulukdan demisti daha once. Ama bu donemde kan sulandiricidan oluyo gibi geliyor bana .yasayan varmi bole bisey
Ben de normalde burnu kanayan biriyim ama damar yaktırınca geçmişti hamilelikten sonra ben tedbir amaçlı sadece coraspin kullanıyor olmama rağmen yine kanamaya başladı hem kan akışı hızlı olunca hem de sulanma olunca oluyor ben coraspin bırakınca burun kanamam daha aza indi canım

Oda mı yapacaksın canım? Biz ilk etapta oda yapmayacağız sadece şifonyer aldık ikeadan 4 çekmeceli malm modelini tercih ettik geniş ve kullanışlı tavsiye ederim.
İşte kararsız kaldım. Aslında ilk sene bizimle kalacak zaten. Ben de büyük bir sifonyer ve bir besikle şimdilik idare mi etsem diyorum. Yoksa komple takım mi alsam? Birazdan çıkıp birkaç yere bakalım dedik eşimle. Erkekler ne rahattt ya...😅 Bir de evin her yerinde gezdirecegim minik bir beşik alırım tamamdır.

Kızlar psikolojim aşırı bozuldu kendimi gördükçe depresyona giriyorum bazı kadınlar fizikleri bozulmasın diye çocuk yapmıyor ya hiç haklılarmıymış ne 🙄🙄 93 kilo oldum, kendime aynada baktıkça insan değilde kızarmış tavuk görüyorum resmennn + göğüslerim falan aşırı büyüdü zaten büyüktü sarktı, bembeyaz göğüslerim karardı falan… kendimi gördükçe depresyona giriyorum.. Zaten düğün balayı vs derken en yüksek kiloma çıkmıştım 75 altıydım hep üstünü görmezken balayında falan 78e çıktım üstüne hamile kaldım… Ağda yapamıyorum cildim aşırı hassas o ayrı bir sorun, herşey sorun… Aman Allahım kendimden iğrenmeye başladım ya sizede böyle mi yoksa ben mi yaşıyorum bunu sadece…

Kızlar ben sadece sırt üstü yatınca rahat ediyorum başka türlü uyuyamıyorum hiç ama sırt üstü de zararlı diyorlar napıcam bilmiyorum
Bende aynı şekilde sırt üstü çok seviyorum ama yatamıyorum tedirginim
Doktoruma sordum sırt üstü yatınca tansiyonumuz düşermiş ,buda bebeğe giden kanı azaltirmis
Yani evet riskli
Ama biraz sırt üstü gibi sağ sol meyilli yatabilirsin ara ara dedi
Bi 3 4 dk sırt üstü uzanıyorum kafamı daha yukarıda tutup sonra içime sinmiyor dönüyorum yine sağa sola 🤭😅

İşte kararsız kaldım. Aslında ilk sene bizimle kalacak zaten. Ben de büyük bir sifonyer ve bir besikle şimdilik idare mi etsem diyorum. Yoksa komple takım mi alsam? Birazdan çıkıp birkaç yere bakalım dedik eşimle. Erkekler ne rahattt ya...😅 Bir de evin her yerinde gezdirecegim minik bir beşik alırım tamamdır.
Yine sen bilirsin ama bize gayet yeterli geldi eşyalarını yerleştirdim. Organizerler falan aldım hala bir çekmecesi boş kendi dolabımda da biraz yer açmıştım sığmazsam oraya da koyacağım 😅

Kızlar psikolojim aşırı bozuldu kendimi gördükçe depresyona giriyorum bazı kadınlar fizikleri bozulmasın diye çocuk yapmıyor ya hiç haklılarmıymış ne 🙄🙄 93 kilo oldum, kendime aynada baktıkça insan değilde kızarmış tavuk görüyorum resmennn + göğüslerim falan aşırı büyüdü zaten büyüktü sarktı, bembeyaz göğüslerim karardı falan… kendimi gördükçe depresyona giriyorum.. Zaten düğün balayı vs derken en yüksek kiloma çıkmıştım 75 altıydım hep üstünü görmezken balayında falan 78e çıktım üstüne hamile kaldım… Ağda yapamıyorum cildim aşırı hassas o ayrı bir sorun, herşey sorun… Aman Allahım kendimden iğrenmeye başladım ya sizede böyle mi yoksa ben mi yaşıyorum bunu sadece…
Canım bu geçici bir durum ama sürekli böyle kalmayacak ki. En geç 1 sene sonra eski formun ve görüntün geri gelecek. Evet ben de çok kilo aldım cirkinlestim ama bir evlat getiriyoruz dünyaya . Kolay değil. Onların varlığı kokusu herşeyi unutturur üzülme hiç💐

Günaydın balım. Benim de sağ kaburgam ve sol kasığım ağrıyor ya😓sağ kaburgayı büyüme ağrısına yordum. Sol kasığı da malum bizimki koca kafalı döndüyse baskı yapıyordur heralde diye düşünüyorum🥲
Ayy aynı haftada aynı şeyi yaşıyoruz demekki normal canım 😬 bugün sol kasık ile sağ kaburgam aynı anda ittirildi neresi ne tarafta anlamadım ama değişik bir histi 😂😂😂

Back
X