Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Şimdi çıktım bende hastaneden kızlar çok şükür her şey yolunda bir daha 32 de gideceğim sonra 2 haftada 1 e inecekmiş randevular
Harika benim de 32. Hafta randevum bu hafta. Sonra benim de 2 haftada bire dusecek. Cok heyecanli, bana da nisan da dogururum gibi geliyor. Hepimiz saglikla zamaninda kucagimiza alalim bebeklerimizi

Şimdi çıktım bende hastaneden kızlar çok şükür her şey yolunda bir daha 32 de gideceğim sonra 2 haftada 1 e inecekmiş randevular
Maşallah canım. Ben de tam 32 de gidip iznimide yazdiricam. Sanırım sonrası çok hızlı geçecek
İlk doğuracak olan benim gibi nisanı bulursam şükür ederim
İnşallah bulursun canım. Sağlıkla gelsin miniğin

Yok canım öyle kural koyacak bir durumda değilim zaten kalmayı düşünmüyorum. Onlar hala belki öyle olmayacak belki böyle olmayacak diye düşünüyorlar tutturmuşlar bir erkek çocuk geç doğar diye hiç bir bilimsel dayanağı yok beni dinleyen anlayan yok tükendim daha fazla dert anlatamıycam.

Günümüzü aldık kızlar kuyruk sokumumda skolyoz var diye planlı sezaryene karar verdik doktorumla 05.05.25 te doğum inşallah ama çok korkuyorum daha önce hiç bir operasyon geçirmedim. Birde isimlere karar verdiniz mi biz Tuna düşünüyoruz oğluşa ikinci bir isim daha olsa mı diye de düşünüyoruz ama bakıp bakıp beğenmiyoruz sizler ne koydunuz

Korkma canım dusunup dusunup kafanda kurma 5 kere operasyona girdim epidurelde denedim spinalde lokalde genel anestezide deneyimledim korkma arkadasim icini rahat tut hersey cok kolay gecicek insallah

Hayırlısı olacaktır ikiniz içinde Kişiden kişiye çok değişebilir ama bence pozitif olmak işin anahtari Ben epiduralle ikiz doğurdum ertesi gün ayaktaydim. Umarım kolay geçecek hepimizin süreci

Sağolun kızlar ara da bir rüyama girdi hep erken doğum yapıyordum rüyamda diyorum hiç bişey hazır değil çıplak kaldı çocuğum bundan sonra hemen eşyalarını valizimizi hazırladım

Bulacaksın canım hiç endişe etme sıpalar arada bizi korkutuyor
Şimdi doktor var mı diye gittim yine asistan doktor vardı rahim ağzın çok kısa o yüzden takip ediyoruz erken doğum olmasın diye dedi ne kadar yatarım yani dedim 34 de kadar diyor daha 4 hafta var çok uzun Bi süre biz kendimiz çıkarmayız evde bişey olur küçük diye diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…