- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #16.921
Fazla ayakta kalmaktan olabilir canım ama stres de etkiliyor sakin ol kendine dikkat et bişey olmaz Allahın izniyle, Allah hepimizin yardımcısı olsunBnmde riskli cnm raporluyum şuanda biraz fazla ayaklandım sanırım bu aralar.ani düşünce biraz korktum açıkçası.
İnsanlar bayağı saçmalıyor ya evet genişlik oluyor ama o kadar abartacak bişey yok şimdi onu düşünmeye de gerek yok inan öncesinde darsa dar kalıyor Bi de dikiş atana bağlı benim dikişi özenli attı kesi de vardı normalinden dar oldu arkadaşımın zaten genişti o şikayetçi oldu ama herşeyin Bi çaresi var artık keyfin isterse onu da yaptırırsın ne olacakKızlaaaaar sağdan soldan çok saçma şeyler duyuyorum etkileniyorum ister istemez fikirlerinize ihtiyacım var hatta vajinal doğum yapan anneler varsa tecrübelerini yazabilir miii
Vajinal doğum düşündüğümü söylediğimde çoğu insan ileride estetik olursun eskisi gibi olmuyor gevşiyor falan diyor ya üst düzey yöneticilerim bile aynı şeyi söylüyor resmen korkuttular beni. Doktoruma sormaya çekiniyorum sürekli saçma sapan sorularla gidiyorum adamaacıdan sızıdan korkmuyorum da ya eski haline dönmezse diye 3 gündür beynimde sorular. Ne düşünüyorsunuz kızlar
Ay evet neden bu kadar kötülüyorlar anlamıyorum sanki sezaryen çok kolay sonuçta her doğum risklidir, gerçi daha çok erken konuşmak için sonuçta bebek kendi seçecek nasıl doğmak istediğini yine de aklıma sokuyorlar işte çiş kaçırırsın falan gamlı baykuş hepsiİnsanlar bayağı saçmalıyor ya evet genişlik oluyor ama o kadar abartacak bişey yok şimdi onu düşünmeye de gerek yok inan öncesinde darsa dar kalıyor Bi de dikiş atana bağlı benim dikişi özenli attı kesi de vardı normalinden dar oldu arkadaşımın zaten genişti o şikayetçi oldu ama herşeyin Bi çaresi var artık keyfin isterse onu da yaptırırsın ne olacak
Canım ben normal yapmadım hiç ama özellikle ilk doğumda felan öyle genişlik olmaz, herkesin farklı olur başkalarına bakma ve şikayetçi olursan kolay Bi şekilde hallediyorlar hiç düşünmeAy evet neden bu kadar kötülüyorlar anlamıyorum sanki sezaryen çok kolay sonuçta her doğum risklidir, gerçi daha çok erken konuşmak için sonuçta bebek kendi seçecek nasıl doğmak istediğini yine de aklıma sokuyorlar işte çiş kaçırırsın falan gamlı baykuş hepsi
bunu birinden duydum ve birkaç kişiye sordum. Aldığım yanıt da "eskisinden daha dar oldu dikişler sonrası". Her doğum farklı olduğu gibi vajinalar da öyle bence bunu düşünme şuan. Vucudumuzun ne hale geldiğine baksana her yerimiz oynuyor sağımız solumuz ödem dolu ee bir miktar orada a değişim olacaktır mutlaka. Ama göbeğimiz gibi vajinamız da kendini toparlayacaktır. Oldu da bir sorun yaşadık diyelim her şeyin bir çözümü var. Lazerle sıkılaştırma, vajinaplasti vs vs. Biz iyi olalım bebişler sağlıkla gelsin sonrasına bakarız artık :) Sen kulaklarını tıka herkese ve bebişinle senin için hangisinin iyi olduğunu düşünüyorsan ona odaklan.Kızlaaaaar sağdan soldan çok saçma şeyler duyuyorum etkileniyorum ister istemez fikirlerinize ihtiyacım var hatta vajinal doğum yapan anneler varsa tecrübelerini yazabilir miii
Vajinal doğum düşündüğümü söylediğimde çoğu insan ileride estetik olursun eskisi gibi olmuyor gevşiyor falan diyor ya üst düzey yöneticilerim bile aynı şeyi söylüyor resmen korkuttular beni. Doktoruma sormaya çekiniyorum sürekli saçma sapan sorularla gidiyorum adamaacıdan sızıdan korkmuyorum da ya eski haline dönmezse diye 3 gündür beynimde sorular. Ne düşünüyorsunuz kızlar
Evet canım ya çok haklısın inan bana normalde hiç takmayacağım şeyler bazen kafamın içinde dönüp duruyor biranda evham geliyorbunu birinden duydum ve birkaç kişiye sordum. Aldığım yanıt da "eskisinden daha dar oldu dikişler sonrası". Her doğum farklı olduğu gibi vajinalar da öyle bence bunu düşünme şuan. Vucudumuzun ne hale geldiğine baksana her yerimiz oynuyor sağımız solumuz ödem dolu ee bir miktar orada a değişim olacaktır mutlaka. Ama göbeğimiz gibi vajinamız da kendini toparlayacaktır. Oldu da bir sorun yaşadık diyelim her şeyin bir çözümü var. Lazerle sıkılaştırma, vajinaplasti vs vs. Biz iyi olalım bebişler sağlıkla gelsin sonrasına bakarız artık :) Sen kulaklarını tıka herkese ve bebişinle senin için hangisinin iyi olduğunu düşünüyorsan ona odaklan.
Evet ya bencede abartıyorlar yani mutlaka istisna vardır zor doğum veya komplikasyon gelişen ama yüzümüz bile buruşuyor o kadar da normaldir yani, şekil bozukluğu neyse de çişin kaçar falan diye manipüle ettiler beni, neyse ipleri elime aldım yeniden bunlar hep hormonlardanCanım ben normal yapmadım hiç ama özellikle ilk doğumda felan öyle genişlik olmaz, herkesin farklı olur başkalarına bakma ve şikayetçi olursan kolay Bi şekilde hallediyorlar hiç düşünme
Normal canım ekstra hassasız her şeye takılıyoruz şuan. Bir de felaket tellalları çok etrafta, doğurunca da sütüne uykusuna bir sürü laf eden olacak.Evet canım ya çok haklısın inan bana normalde hiç takmayacağım şeyler bazen kafamın içinde dönüp duruyor biranda evham geliyorakışa güveniyorum ne gelirse kabulüm bebişlerimiz sağlıklı olsunda gerisi gerçekten halledilir dediğin gibi
Doğum iznine çıkınca inzivaya çekilicem ya birkaç kişi dışında görüşmeyi yasaklıyorum kendimeNormal canım ekstra hassasız her şeye takılıyoruz şuan. Bir de felaket tellalları çok etrafta, doğurunca da sütüne uykusuna bir sürü laf eden olacak.
Ben de korkuyorum ve sürekli o kafa buradan nasıl çıkacak nasıl yapcam diyorum ama sonra diyorum herkes yapıyor biraz acı cekeceksin evet ama sonsuza kadar da sürmeyecek sonunda dünyanın en güzel şeyine kavuşacaksın. Hatta kavuştuğunda o çektiğin acılara belki teşekkür edeceksinçocuklarımız ve bizim için en sağlıklı olan neyse o şekilde olsun
ya videolarda izliyorum bağır çağır kıvranıyolar, çocuk çıkıyor 5 dk önce bağıran fenalık geçiren kadından eser yok. Acayip bir şey herkeste aynı ama. İnşallah biz de iki fırtta fırlatırızDoğum iznine çıkınca inzivaya çekilicem ya birkaç kişi dışında görüşmeyi yasaklıyorum kendimeilk kokusunu aldığımız an bütün acılar unutulurmuş, sağlıkla görmek nasip olsun
Ya son dönemde fenomenler bile suda falan doğuruyor aşırı heyecanlanıyorum bende kolayca doğururum inşallah diye ama bazen saçma düşünceler karşımda halay çekiyorya videolarda izliyorum bağır çağır kıvranıyolar, çocuk çıkıyor 5 dk önce bağıran fenalık geçiren kadından eser yok. Acayip bir şey herkeste aynı ama. İnşallah biz de iki fırtta fırlatırızşöyle hapşırırken filan çıksa diyorum bazen ne güzel olurdu lahahsdas
instagramda gördüm geçen böyle çıt kırıldım takma tırnakla doğuma giden bir fenomen vardıYa son dönemde fenomenler bile suda falan doğuruyor aşırı heyecanlanıyorum bende kolayca doğururum inşallah diye ama bazen saçma düşünceler karşımda halay çekiyor
Atakanın karısı Selen suda çok güzel doğurdu yaa ben rahatladım vallainstagramda gördüm geçen böyle çıt kırıldım takma tırnakla doğuma giden bir fenomen vardıhiç normal doğum yapacak biri gibi değil sezaryen olacağım diyordu hep, o da normal yaptı valla onu gördüm ben de dedim bu yaptıysa ben kesin yaparım
Ya evet, doğum anında bir yüz ifadesi vardı onu hiç unutmuyorum :) çok garipti resmen koptu kadın ortamdanAtakanın karısı Selen suda çok güzel doğurdu yaa ben rahatladım vallaizlerken ağlamıştım
Çiş kaçma konusu bence 3 4 doğumdan sonra olabilen bişey onunda çözümü var artıkEvet ya bencede abartıyorlar yani mutlaka istisna vardır zor doğum veya komplikasyon gelişen ama yüzümüz bile buruşuyor o kadar da normaldir yani, şekil bozukluğu neyse de çişin kaçar falan diye manipüle ettiler beni, neyse ipleri elime aldım yeniden bunlar hep hormonlardan
Doktoruna danıştın mi? Sancı olabilir.Merhaba hanımlar 32. Haftadayım bu haftalarda çok şiddetli aniden giren bel ağrısı yaşayan var mı 5-10 dk bir giren bi ağrı ve kıvrandırıyor
Tam doğurmak üzereyken halüsinasyon görmek kendi dünyana çekilmek çok doğalmış bi videoda izlemiştim size tepki vermeyebilir diyorduYa evet, doğum anında bir yüz ifadesi vardı onu hiç unutmuyorum :) çok garipti resmen koptu kadın ortamdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?