- 4 Şubat 2025
- 73
- 85
- 3
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #15.061
Canım pusetine göre değişir bence. Dolgulu bir puset değilse kullanılabilir. Bizim pusetimiz kraft, baya dolgulu o yüzden ekstra almadım.Kızlar puset minderi konusunda ne düşünüyorsunuz? Bir yerden sanki kullanımı iyi değil diye duyduğumu hatırlıyorum ama çok flu şuan, bebeler biraz b12'mi yediler de.
Yok ya o zaman ben dogurmayacagim cnku asiri cok yedimManda yoğurduyla ilgili annem hurafe birleyen anlatmıştı bana eskiden hamile kadına yedirmezlermiş doğumu gecikiyormuş diye
Hemen gondereyim canim adres verYa işte yemesi gereken kişi benim, ben de bulamıyorum burda
Arabalar geldikten sonra duruma göre bakayım o zaman. Prego aldık ama bilemiyorum tabiCanım pusetine göre değişir bence. Dolgulu bir puset değilse kullanılabilir. Bizim pusetimiz kraft, baya dolgulu o yüzden ekstra almadım.
diyarbakır/yenişehirHemen gondereyim canim adres ver
Ay ben bir suredir boyleyim beni anlatmissiniz. Camasir makinasindan kurutmaya camasir atinca dinlenmem gerekiyor :)Kızlar bugün aldığım nefes yetmiyor, burnum tıkalımakineye bir çamaşır attım sanki maraton koştum. Şimdi de yemekle uğraşıyorum ama baya zorlanıyorum nefes alırken
Hic internetten almadim canim burdaki sqrkuterilerin hepsinde var luleburgqzdayim bu tarafta manda bakiliyor ama oralarda file market vqrsa eger ordada var oda guzeldiyarbakır/yenişehirşaka maka internetten falan sipariş edebileceğimiz güvenilir bir yer var mıdır?
Neden diğer cinslere göre daha geç doğurduğu için mi acabaManda yoğurduyla ilgili annem hurafe birleyen anlatmıştı bana eskiden hamile kadına yedirmezlermiş doğumu gecikiyormuş diye
malesef file market bile yokHic internetten almadim canim burdaki sqrkuterilerin hepsinde var luleburgqzdayim bu tarafta manda bakiliyor ama oralarda file market vqrsa eger ordada var oda guzel
malesef file market bile yokolsun umudu da güzeldi
ben de artık mecburen bir evi süpürdüm sildim 2 haftadır robotla idare ediyordum. Öğlen başladım yeni bittiKızlar bugün aldığım nefes yetmiyor, burnum tıkalımakineye bir çamaşır attım sanki maraton koştum. Şimdi de yemekle uğraşıyorum ama baya zorlanıyorum nefes alırken
Yorulunca benim de çatı ağrım olmaya başladı. Uzanınca anca geçiyor.ben de artık mecburen bir evi süpürdüm sildim 2 haftadır robotla idare ediyordum. Öğlen başladım yeni bittisürekli oturup dinlenmek nefeslenmek zorunda kaldım. Çatı ağrısı inanılmaz arttı şuan zor oturuyorum
Bayıldım! O kadar güzel ki hepsi, çok şirin görünüyorsunuz..Kızlarrrrr hamilelik fotoğrafı çektirdik kendi evimizde.O kadar keyifli ve doğal oldu ki tavsiye ederim size de
Zaman bazen duruyor cidden canım. Ama işe gidince daha hızlı akıyor. Geçen haftalarda raporluydum çok sıkılmıştım. Sürekli evdeysen rutinini biraz değiştir canım. Gerçi hormonlarimiz da çok etkiliyor ama az kaldı zaten.Kızlar benim canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Halsizim ve keyifsizim. Gerçekten doğurmayı bekliyorum. Sizde durumlar nasıl, günlerinizi nasıl geçiriyorsunuz?
Çok tatlısınızKızlarrrrr hamilelik fotoğrafı çektirdik kendi evimizde.O kadar keyifli ve doğal oldu ki tavsiye ederim size de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?