- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #14.481
Medicana hastanesi Sibel özler canım, hem perinatolog uzmanı hemde prof kadın doğum. Riskli gebeliklere bakıyor. Ona ameliyat olacam, sanada öneririm, bizim gibi çok ameliyat yapıyor kendisi işinin ehliMerhabalar siz hangi doktora gidiyorsunuz acaba konyada benim plasenta da rahim ağzında ben de konyadayım doktor arayışındayım şu an
Canım ben tutmayacam bişey yemezsem tansiyonum şekerim daha çok düşüyor ve gün içinde içeceğim ilaçlar varİyi geceler kızlar aranızda oruç tutmayı düşünen var mı
Ramazanın başında ve 1 hafta sonrasında kontrollere giderek tutmayı düşünüyorum. Oda biz kesinlikle sahura kadar uyumayız gün tersine dönmüş gibi olur beslenme açısından, o yüzden cesaret ediyorum. 2. Bebekte ilk 3 aya denk gelmişti ozaman bebek anneden besleniyor plesenta oluşmadı diye 30 tam tutmuştum. bebeğin gelişimi 2 hafta ileri gitmişti. Ama şuan plasenta besliyor o yüzden kontrol değerlendirme yapicam suyu gelişimi bir olumsuzluk olursa tutmayacağım.İyi geceler kızlar aranızda oruç tutmayı düşünen var mı
Bende geç uyuyup geç uyanıyorum zaten bi kaç gün deneyeceğim bakalımRamazanın başında ve 1 hafta sonrasında kontrollere giderek tutmayı düşünüyorum. Oda biz kesinlikle sahura kadar uyumayız gün tersine dönmüş gibi olur beslenme açısından, o yüzden cesaret ediyorum. 2. Bebekte ilk 3 aya denk gelmişti ozaman bebek anneden besleniyor plesenta oluşmadı diye 30 tam tutmuştum. bebeğin gelişimi 2 hafta ileri gitmişti. Ama şuan plasenta besliyor o yüzden kontrol değerlendirme yapicam suyu gelişimi bir olumsuzluk olursa tutmayacağım.
Amin canım kanama insana çok panik yaratıyor ya hemen akla en kötüsü geliyor Allah yardımcın olsunYada şimdilik kanama durunca bişey yapmadı belki canım, Allahım bidaha bidaha böyle şeyler göstermesin
İsterim dayanırım da ama maalesef serklaj olduğundan suya dikkat etmem lazım enfeksiyon olmaması için o yüzden bu senede tutamayacağımİyi geceler kızlar aranızda oruç tutmayı düşünen var mı
Aynen canım bide benimki normal bir kanama değildi heryer kan oldu durduramadım parça parça düştü bide aklım çıkmıştıAmin canım kanama insana çok panik yaratıyor ya hemen akla en kötüsü geliyor Allah yardımcın olsun
Ben ilk çocukta ilk 2 gün tutmadım 3. Gün doktora kontrole gitmiştim tuttum eve geldim iftara 5-10 dk kalmış yemek yapayım derken kan boşaldı tabii oruçtan kaynaklı değildi ama o yüzden oğlumda da bunda da ona cesaret edemiyorum Allah ım kazasını yapmayı nasip etsin inşallah bana ve isteyip de tutamayacak olanlaraBende geç uyuyup geç uyanıyorum zaten bi kaç gün deneyeceğim bakalım
İlk hamileliğimde kanama alanından dolayı aynı kanamayı bende yaşamıştım kaç hafta boyunca durmamıştı tam durdu dediğim haftalarda açılma olup doğum yaptım o kanama bende derin bir yara 1 damla görsem bile aklım çıkıyorAynen canım bide benimki normal bir kanama değildi heryer kan oldu durduramadım parça parça düştü bide aklım çıkmıştıAllah bütün hamilelerin yarıdmıcısı olsun
Öyle mi ben de görüşeyim o zaman kendisiyle. Bana kendi doktorum kan bankası olan bi hastane önerdi kanama ihtimaline karşı. Medicana da kan bankası var mı biliyor musunuzMedicana hastanesi Sibel özler canım, hem perinatolog uzmanı hemde prof kadın doğum. Riskli gebeliklere bakıyor. Ona ameliyat olacam, sanada öneririm, bizim gibi çok ameliyat yapıyor kendisi işinin ehli
Çok teşekkür ederim. İnşallah siz de sağ salim kucağınıza alırsınızAhh haklısınız
Zaten bir sürü korkuyla doktora gidiyoruz
Duyduklariniz ile korkularınız daha artmıştır
Neyseki o günleri atlattiniz ve düzgün doktoru bulmuşsunuz
İnşallah en sağlıklı şekilde kucağınıza alın 3 yavrunuzu da
Merhaba, gecmis olsun, umarim her sey yoluna girer. Normalde seker testi icin 24-28 hafta arasinda diye biliyorum. Bence vakit kaybetmeden yarin yaptirabiliyorsaniz yaptirin.Şimdi kontrolden çıktım 1226 gram olmuş haftasıyla uyumlu su içtim diye Şeker testini yapmadı rahim boyunu ölçmedi geri peritonologa gittim o da jinekologa gönderdi 28 cm ölçtü vajinal 25 in altı riskli diyor 2 haftada 1 jinekologa gelmeliymişim ben sıkıntı olduğunu biliyordum zaten fark ediliyor da
Maşallah bebisinizeŞimdi kontrolden çıktım 1226 gram olmuş haftasıyla uyumlu su içtim diye Şeker testini yapmadı rahim boyunu ölçmedi geri peritonologa gittim o da jinekologa gönderdi 28 cm ölçtü vajinal 25 in altı riskli diyor 2 haftada 1 jinekologa gelmeliymişim ben sıkıntı olduğunu biliyordum zaten fark ediliyor da
Evet devlet hastanesi bu yönden sıkıntılı gittiğin doktoru Bi daha bulamıyorsun ki su sıkıntı yaratmaz diye düşündüm yarın ver dedi hastane uzak gelemem eşim bugün izinli zatenMerhaba, gecmis olsun, umarim her sey yoluna girer. Normalde seker testi icin 24-28 hafta arasinda diye biliyorum. Bence vakit kaybetmeden yarin yaptirabiliyorsaniz yaptirin.
Sanirim siz tek doktor takibinde olmadiginz icin bu tarz sorunlar oluyor, biliyorum devlet hastanesine gidiyorsunuz. Oradaki sistemi bilemiyorum ama hep ayni doktordan randevu almak gibi bi sansiniz olmuyor mu?
Bir de Philips Avent'in hamilelik uygulamasini yuklerseniz orada hangi testler hangi haftalar arasinda tavsiye ediliyorgosteriyor, ona gore doktorunuza da sorabilirsiniz.
Evet alttan ölçtü 25 olmadığı sürece sıkıntı yok dedi jinekologda 20 olmadığı sürece sıkıntı yok dedi bakalım ne olacakMaşallah bebisinizeölçüm servikal mi yapıldı? Serkılajiniz zaten koruyacaktır sizi ve bebeği.Ben de şeker testi yaptirmadim. Sanırım açlık şekerim düşük çıktığı için Dr gerek görmedi.
Umarım hiçbir sıkıntı olmaz,Evet alttan ölçtü 25 olmadığı sürece sıkıntı yok dedi jinekologda 20 olmadığı sürece sıkıntı yok dedi bakalım ne olacak
Ben su içtiğim halde yapıldı litre litre içmezsek sıkıntı olmaz yaniŞimdi kontrolden çıktım 1226 gram olmuş haftasıyla uyumlu su içtim diye Şeker testini yapmadı rahim boyunu ölçmedi geri peritonologa gittim o da jinekologa gönderdi 28 cm ölçtü vajinal 25 in altı riskli diyor 2 haftada 1 jinekologa gelmeliymişim ben sıkıntı olduğunu biliyordum zaten fark ediliyor da
İnş ben bu kadar düşeceğini hiç düşünmemiştim yanlış ölçme gibi ihtimali de yok gibi 3 hafta önce 35 mi 45 mi ne ölçmüştü tam hatırlamıyorum o da vajinaldiUmarım hiçbir sıkıntı olmaz,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?