• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    153
Kızlar yıkayan varsa bu bebek kıyafetlerinin rengi çıkıyor mu ? Çok fazla kıyafet yok şimdi beyaz için ayrı renkli için ayrı makine de çalıştırmak istemedim. Hepsini birlikte atsam ne dersiniz :D

İlk hamileliğimde kanama alanından dolayı aynı kanamayı bende yaşamıştım kaç hafta boyunca durmamıştı tam durdu dediğim haftalarda açılma olup doğum yaptım o kanama bende derin bir yara 1 damla görsem bile aklım çıkıyor
Ay çok zor Bi durum gerçekten canım, bende şimdi her tuvalete girdiğim de bakıyorum çok korkuyorum. Sen kaç haftada doğum yaptın canım ve yaşadı mı bebeğin

Öyle mi ben de görüşeyim o zaman kendisiyle. Bana kendi doktorum kan bankası olan bi hastane önerdi kanama ihtimaline karşı. Medicana da kan bankası var mı biliyor musunuz
Evet canım var ondan dolayı orayı seçtik, doktorumuz kanama anında hemen kan verebileceklerini söyledi, gerek kalmasın tabiki ama o ihtimali düşünmek lazım. Bizim gibi gebeleri kan bankası olmayan hastane kabul etmiyor zaten canım. Sibel hanım başka hastanelerden bana gönderiyorlar dedi. Sen kaç haftalık oldun? Bide yapışıklık felan görünmüyor şuan demi

Evet canım var ondan dolayı orayı seçtik, doktorumuz kanama anında hemen kan verebileceklerini söyledi, gerek kalmasın tabiki ama o ihtimali düşünmek lazım. Bizim gibi gebeleri kan bankası olmayan hastane kabul etmiyor zaten canım. Sibel hanım başka hastanelerden bana gönderiyorlar dedi. Sen kaç haftalık oldun? Bide yapışıklık felan görünmüyor şuan demi
Yok bende şu an yapışıklık görünmüyor ama rahim ağzını kapatmış plasenta. 13 hafta oldu benim sizin kaç haftalık

Yok bende şu an yapışıklık görünmüyor ama rahim ağzını kapatmış plasenta. 13 hafta oldu benim sizin kaç haftalık
Daha seninki çok erkenmiş canım çıkma ihtimali var, benimki normalde yarın 27 haftalık oluyordu ama bebişim 1 hafta önde gittiği için 28 haftalık oluyoruz

Kızlar yıkayan varsa bu bebek kıyafetlerinin rengi çıkıyor mu ? Çok fazla kıyafet yok şimdi beyaz için ayrı renkli için ayrı makine de çalıştırmak istemedim. Hepsini birlikte atsam ne dersiniz :D
Renk ayırıcı mendil attım canım ne olur ne olmaz diye azıcık renk değiştirmişti

Tünaydin sekerler ben yeni uyandimda 🥹gece pek uyutmuyor yaramaz ikinci doz tetenoz agir etki etti birqz kolumu kaldiramadm ama smdi iyiyim sukur 🌸sizlerde iyisiniz insallah

Trendyoldan aldm yumusacklarrr yumyumusakk 💞

Eklentiler

• 20250220_114513.jpg
    20250220_114513.jpg
    206,4 KB · Görüntüleme: 68
Daha seninki çok erkenmiş canım çıkma ihtimali var, benimki normalde yarın 27 haftalık oluyordu ama bebişim 1 hafta önde gittiği için 28 haftalık oluyoruz
Çok iyi maşallah inşallah sağlıcakla kucağına alırsınız. Sizinki rahim ağzını tam mı kapatıyor plasenta

Ben 25 haftanın ortasında doğum yaptım malesef. Bebeğim de bu hafta içi vefat etti. Herşey çok iyi gidiyordu. Detaylı ultrason iyi geldi. Fetal dna sorunsuzdu. 24. Haftada iki göğsümün arası karnımın üst bölgesinde ağrım oldu gece. Aynı zamanda sırtıma da ağrı vuruyordu. sabah olunca geçti ben de hazımsızlık vs diye düşündüm. Şehir dısındaydım bir kaç gün daha devam etti aralıklarla hemen doktora gittim. Ağır preeklampsi+hellp sendromuyla hastaneye kaldırıldım. Ve 10-15 günde herşey değişti. Lütfen en küçük ağrınızda doktora gidin idrar ve kan tahlilinize baksınlar. Ben alt karın ağrısı sıkıntılı diye bilirdim. aklınızda bulunsun bu da.
Başınız sağ olsun Allah bı daha evlat acısı yaşatmasın

Kizlar ben 27+2 yım akşamdan beri bu çatı kemiklerimizin ağrısı ve aşağı doğru baskısı var sanki ittirme gibi içerden hemen her hareketimde var yaşayan var mı

Back