- 18 Aralık 2024
- 117
- 65
- 13
- 28
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #14.441
Bu ateş ölçeri bende tavsiye ile aldım çok kaliteliKozlar günaydın ben de bu ikisini aldım ateş ölçer çok övülüyordu . Braun almış başını gitmiş aslında onu alacaktım ama temassız olması ve fiyatı cezbettibir de beyaz gürültü aldım telefonla açmak istemem radyasyon yaymasın diye .
Eki Görüntüle 3546613 Eki Görüntüle 3546614
Gerek olunca sana söyleyeceğim öyle kullanacaksın elinde bulunsun dedi hunileşmem vardı artıyordu sonrasında da gerek duymadı ama ciğer geliştirici vurdurdu herşeye hazırlıklı olalım diyeNeden kullandırtmadı ki canım?
Ciğer geliştiriciyi kaçıncı haftada vurdular? Adalat/ nidilat tarzı ilaçlar bebeğin suyunu etkiliyor diye son çare olarak kullanılıyor diye biliyorum ben.Gerek olunca sana söyleyeceğim öyle kullanacaksın elinde bulunsun dedi hunileşmem vardı artıyordu sonrasında da gerek duymadı ama ciğer geliştirici vurdurdu herşeye hazırlıklı olalım diye
Bende yok canım ama sürekli yağlıyorumKızlar çatlak problemleriniz oluşmaya başladı mı?
Kolay şeyler yaşamıyoruz hamile anneler olarak ama daha dünyaya gelmeden bebeğimiz için yapabileceklerimizin sınırı yok. Geçecek olan max 3. ay kaldı her şey iyi yönde aksın biz buna da dayanırızTuzlu yemeye çalışıyorum canım ama zaten biraz ödem olmuştu vücudum hareketsizlikten bide şimdi progesteron kullanıyorum daha çok ödem yaptı şişirdi bide tuzlu yersem daha kötü olurum diye korkuyorum, suyumda çok fazla çıktı doktor çoğu şeyi yasakladı, halbuki çok yemiyordum tatlı ya da düşkün değildim ama böyle oldu anlamıyorum
Tam hatırlamıyorum ama 28 geçmiştim diye biliyorum 30 civarı bişeydi 3 sene olacak yaCiğer geliştiriciyi kaçıncı haftada vurdular? Adalat/ nidilat tarzı ilaçlar bebeğin suyunu etkiliyor diye son çare olarak kullanılıyor diye biliyorum ben.
Diyarbakır güzel baya inşallah hakkınızda hayırlısı olsun canımCanm 5. Bolge ama neresi belli degil bende sarikamista yasadim 2 yil karsa gidelim diyorum.bakalm ilk siraya yazicak ama.van baskale sirnak diyarbakir kars bunlari yazicaz bakalm
Anladım canım teşekkür ederim.Tam hatırlamıyorum ama 28 geçmiştim diye biliyorum 30 civarı bişeydi 3 sene olacak ya
Bence de Diyarbakır güzel üç yıldır burdayım ama eğer merkeze gelme şansı varsa Diyarbakır güzel. İlçeler sıkıntı olabilir bilemiyorumDiyarbakır güzel baya inşallah hakkınızda hayırlısı olsun canım
Amin canımKolay şeyler yaşamıyoruz hamile anneler olarak ama daha dünyaya gelmeden bebeğimiz için yapabileceklerimizin sınırı yok. Geçecek olan max 3. ay kaldı her şey iyi yönde aksın biz buna da dayanırız
Ha anladım canım, bana ciğer geliştirici vurmadılar dahaGerek olunca sana söyleyeceğim öyle kullanacaksın elinde bulunsun dedi hunileşmem vardı artıyordu sonrasında da gerek duymadı ama ciğer geliştirici vurdurdu herşeye hazırlıklı olalım diye
Ben yeşim bülbül de yaptırdım çok memnun kaldık Prof zaten değerlendirmesi çok iyi. 5500₺ idi fiyatı nakitKızlar aranızda İzmir’de olup detaylı ultrason yaptıran var mı fiyat ve performans açısından bilgi verebilir misiniz. Biraz geç kaldım ama
Insallah canm sagolDiyarbakır güzel baya inşallah hakkınızda hayırlısı olsun canım
Bende diyarbakirdayim hangi hastaneye gidiyorsunuz memnun musunuz doktorunuzdanBence de Diyarbakır güzel üç yıldır burdayım ama eğer merkeze gelme şansı varsa Diyarbakır güzel. İlçeler sıkıntı olabilir bilemiyorum
Ay Kübra sana sarılmak istiyorum şuanda. Beni doktorlar kabul etmedi üçüz diye. Batı Hastanesi'nde Zozan hoca var kendisi de ikiz doğum yapmış. Bir tek o bakarım sana dediBende diyarbakirdayim hangi hastaneye gidiyorsunuz memnun musunuz doktorunuzdan
Merhaba detaylı ultrasonuz nasıl geçti acaba bende 19+4 haftalık hamileyim önümüzdeki haftalarda özel hastanede radyoloji bölümünde detayliyi yaptırmayı düşünüyorum siz radyoloji bölümünden memnun kaldınız mı cevremde radyolojide yaptıran yok da o yüzden tereddütte kalıyorum başka da çarem yok şu an devlette ve fakülte de sıra bulmam imkansızKızlar merhaba, ben de 19+6 haftalık hamileyim 2 hafta sonra Radyoloji doktorunda detaylı ultrason randevumuz var. Bi şeyi merak ediyorum detaylı ultrason sadece karından mı yapılıyor yoksa vajinal de bakılıyor mu ?
Nasıl kabul etmiyorlar yani ? Neden ?Ay Kübra sana sarılmak istiyorum şuanda. Beni doktorlar kabul etmedi üçüz diye. Batı Hastanesi'nde Zozan hoca var kendisi de ikiz doğum yapmış. Bir tek o bakarım sana dedi
ben bakamam diyorlar ya da redüksiyon yapalım diye diretiyorlardı. gerçi o haftaları çoktan geçtik de bir daha o doktorlara gitmek istemedim. bir keresinde de bildiğin doçent doktora gittik kadın 'üç fetüs aaa ben bakamam sana' dedi yüzüme.Nasıl kabul etmiyorlar yani ? Neden ?
Bide doçentben bakamam diyorlar ya da redüksiyon yapalım diye diretiyorlardı. gerçi o haftaları çoktan geçtik de bir daha o doktorlara gitmek istemedim. bir keresinde de bildiğin doçent doktora gittik kadın 'üç fetüs aaa ben bakamam sana' dedi yüzüme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?