• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    153
Hep aynı tarafa yatıcna da sanırım ağrı oluyor sola yatınca bebege daha iyi kan gidiyormış sanırım🧐ay bilmiyoeum ya zaten kimde ne belirti görsem ertesi gün bende pskolojik mi gerçek mi anlamıyorum bazen😅
Bende de genelde öyle oluyor stres yapacak bişey buluyoruz illa ki

Söyledi en son anne ben sen nekadar istiyorsan satın alayım dedi kadın inat etti ben buraya mantı yaptirmaya geldim yapmadan gitmem dedi bende söyledim ağrım var anne yapamam ama ısrarla yaptırdı kırmak istemedik hatri vardı dediğim gibi mesafeli olduğum birisi olsaydı direk kovardim evden sevdiğim insanlari anında kiramam üzmeye korkarım çok hassasim bu konuda ama bundan sonra mesafe koyucam doğuma kadra da gitmeyecem evlerine eşim zorlmayacak bu konuda beni
Ama o nasıl laf ya mantı yaptırmaya gelmiş ekmek yapmayı biliyormuş madem kendi açsaydı sen katlasaydın yardım etseydi en azından benim riskli gebelik olduğundan oraya gidince yatarım hep biri de kalk demez ben kalkmadığım sürece halbuki evimde yemek de bulaşık da yapıyorum ama orda yaptırmazlar bence de mesafe koy bilsinler

Evde başka çocuk olunca hamilelik daha zor oluyor ya biraz önce keçeli kalemle kıyafeti çizildi nasıl ağladı bu nasıl çıkacak diye kalktım çıkarmaya çalıştım ama tamamen gitmedi kızmadım da halbuki sadece üstüne eline değmesin diye uyardım o bile ağır geldi çocuğa

Anne hissini bilmediğim için birini anne yerine koyma ihtiyacı duydum küçükken de öğretmenimi falan🥺 belki yasasaydi el bebek gül bebek bakardı 9 ay ev konusunda da Ev sahibi evi satınca gelecek kişi biz oturacağız dediler eşim hamile falan diye konuştu eşim onlarda ramazan bayramı sonrası çıkın ozman dediler onlarda zor durumda kalmışlar demelerine göre eşimde bı an önce çıkalım bayram sonrası bize daha zor olur doğum yaklaşıyor bide bulduğumuz evi tekrardan bulabilme şansımız yoktu hem sağlam hem kirası uygundu taşınalim dedik.
Başın sağolsun canım çok üzüldüm inan ki kayinvalideler değişiyor ya belli yaştan sonra biyolojik birşey annelerde değişiyor menopozdan sonra zaman gectikce bencillik başlıyormuş . Benim annem 2 doğumumda da en zor dönemlerimde beni bırakıp gitti biri sezeryanin 1. Haftasi kolik bebekle, 2. Bebegim yogun bakimdan çıkacakken annem çıkıp gitti misafiri gelecekmiş. Bence eş dünyadaki en güzel dayanak eğer iyiyse. 💕

Başın sağolsun canım çok üzüldüm inan ki kayinvalideler değişiyor ya belli yaştan sonra biyolojik birşey annelerde değişiyor menopozdan sonra zaman gectikce bencillik başlıyormuş . Benim annem 2 doğumumda da en zor dönemlerimde beni bırakıp gitti biri sezeryanin 1. Haftasi kolik bebekle, 2. Bebegim yogun bakimdan çıkacakken annem çıkıp gitti misafiri gelecekmiş. Bence eş dünyadaki en güzel dayanak eğer iyiyse. 💕
Bence de öyle eşin iyiyse anneye de kayınvalideye de geri kalanına da hiç gerek yok bende ilk bebeğimi kaybettim daha çataldayken annem telefonu kaybederim korkusuna kapılmıştı ebe bile şaşırdı odaya çıktım oturup gülüp yandaki bebeği sevmeye başladı gözyaşlarıma aldırış etmeden 2. De sarılık oldu çocuk hastaneye götürme daha dinlenmedin diye tutturdu dinlesem oğlumun durumu hiç iyi olmazdı kayınvalidemde de ilk de bencillik vardı 2. De de kanser oldu derdinden bana karışmadı ablam kardeşim görümcem var hiç biri işime yaramıyor riskli olduğum halde bunda ne kimse arıyor ne karışıyor eşine sarıl gerisini boş ver

Kızlar ben hala doktora karar veremedim. İstanbul Avrupa yakasında özelde doğal doğumu destekleyen uygun fiyatlı bir kadın doktor oneriniz var mı?
Geçen haftalarda Esenler’de Özel Ensar hastanesine gitmiştim. Nöbetçi doktor Fadia hanım vardı gayet ilgili bir doktordu doğal doğumuda destekleyen birisi. Sigortalı muayene ücreti içi 1000 tl .

Kızlar sabah çok kötü kanamam oldu heryer kan oldu çok yoğundu plsentam rahim ağzındaydı o yaptı hemen hastaneye gittik ama bizim hastaneler riskli olduğum için burda bişey olsa yapamayız dediler Konya ya kendi doktoruma geldik daha görüşemedik nolur dua edin bebeğime ve bana bişey olmasın çok korkuyorum daha çok küçük bebeğim, nolur dua edin
Canım nasılsınnnnn ay çok geçmiş olsun

Canım nasılsınnnnn ay çok geçmiş olsun
Hala hastanedeyim canım öğlene kadar tedavi olup çıkacaz, doktor iğne progesteron ve adalat yazdı. Karından rahim uzunluğunu 34 cm ölçtü açıklık yok dedi Bi sıkıntı yok dedi ama dün rahim uzunluğunu 40 cm ölçmüştü 1 günde değişiyor mu 🥺

Kızlar selam grup konuşmalarını okuyamadım suan birden yazıyorum ama dün akşam yemeğinden önce bu sabah kahvaltıdan önce ikisinde de çok acıktım her zamanki gibi ama yedim ama zor yesemde elim ayağım boşaldı sanki kendimi iki gündür iyi hissetmiyorum halsizlik şekerim mi düşüyor tansiyon mudur bu nedir yaşayan var mı

Kızlar selam grup konuşmalarını okuyamadım suan birden yazıyorum ama dün akşam yemeğinden önce bu sabah kahvaltıdan önce ikisinde de çok acıktım her zamanki gibi ama yedim ama zor yesemde elim ayağım boşaldı sanki kendimi iki gündür iyi hissetmiyorum halsizlik şekerim mi düşüyor tansiyon mudur bu nedir yaşayan var mı
Bir kere bana da oldu biraz aç kaldıktan sonra hızlı ve çok yedim sonrasında tansiyonum düştü baya kötü oldum. Elim ayağım boşaldı. Kendini çok aç bırakmamaya sık ve az yemeye çalış.

Günaydın kızlar, sanırım grip oluyorum. Burnum sürekli kaşınıyor hapşırıyorum. Tavsiyeleriniz varsa alırım :KK61:

Günaydın kızlar, sanırım grip oluyorum. Burnum sürekli kaşınıyor hapşırıyorum. Tavsiyeleriniz varsa alırım :KK61:
Canim valla tek care ihlamur. Bir de bogaz acin olursa bana doktorum mebucain pastel onermisti. Strepsils bile onerilmiyor ya ://

Back