• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    153
Günaydın kızlar, sanırım grip oluyorum. Burnum sürekli kaşınıyor hapşırıyorum. Tavsiyeleriniz varsa alırım :KK61:
Günaydın canım geçmiş olsun . Bol bol buhar tur kendine sürekli . Ben çaycıyı fişe takıp devamlı kaynattım odada durdu iyileşene kadar . Günde 4,5 kez dayanabildiğim kadar kaynarken kafama eşarp vb. Geçirip Buhara tuttum . Bol kivi portakal yedim bol su içtim. Bal limon sarımsak karışımı yaptım günde 1 kez . 2 defa ıhlamur hakkım vardı onu içtim limonla . İlaçsız geçti normalde asla antibiyotiksiz ilaçsız hastalık geçiremem .

Günaydın canım geçmiş olsun . Bol bol buhar tur kendine sürekli . Ben çaycıyı fişe takıp devamlı kaynattım odada durdu iyileşene kadar . Günde 4,5 kez dayanabildiğim kadar kaynarken kafama eşarp vb. Geçirip Buhara tuttum . Bol kivi portakal yedim bol su içtim. Bal limon sarımsak karışımı yaptım günde 1 kez . 2 defa ıhlamur hakkım vardı onu içtim limonla . İlaçsız geçti normalde asla antibiyotiksiz ilaçsız hastalık geçiremem .
Teşekkür ederim, buhar makinem var da sıcak değil normal su buharı veriyor onu deneyeyim bari, kafam kazan gibi

Hala hastanedeyim canım öğlene kadar tedavi olup çıkacaz, doktor iğne progesteron ve adalat yazdı. Karından rahim uzunluğunu 34 cm ölçtü açıklık yok dedi Bi sıkıntı yok dedi ama dün rahim uzunluğunu 40 cm ölçmüştü 1 günde değişiyor mu 🥺
Ben ölçümler arasında da fark olduğunu düşünüyorum. Aynı gün iki Dr farklı farklı olcmustu beni mesela . Druna sordun mu canım? Ama şuan da uzunluğu gayet iyi.

Ben ölçümler arasında da fark olduğunu düşünüyorum. Aynı gün iki Dr farklı farklı olcmustu beni mesela . Druna sordun mu canım? Ama şuan da uzunluğu gayet iyi.
Hala hastanedeyim canım öğlene kadar tedavi olup çıkacaz, doktor iğne progesteron ve adalat yazdı. Karından rahim uzunluğunu 34 cm ölçtü açıklık yok dedi Bi sıkıntı yok dedi ama dün rahim uzunluğunu 40 cm ölçmüştü 1 günde değişiyor mu 🥺
Farkli ultrason cihazlari farkli olcuyor, bende de 3 4 gun icerisinde 2 farkli doktor 1 cm farkli olcmustu.

Söyledi en son anne ben sen nekadar istiyorsan satın alayım dedi kadın inat etti ben buraya mantı yaptirmaya geldim yapmadan gitmem dedi bende söyledim ağrım var anne yapamam ama ısrarla yaptırdı kırmak istemedik hatri vardı dediğim gibi mesafeli olduğum birisi olsaydı direk kovardim evden sevdiğim insanlari anında kiramam üzmeye korkarım çok hassasim bu konuda ama bundan sonra mesafe koyucam doğuma kadra da gitmeyecem evlerine eşim zorlmayacak bu konuda beni
Kız bogazında kalsın o mantı o kadının tövbe yaaaaa aaaa ne düşüncesiz kadın kuzum sıkma kendini su an senin prenses olman gereken zaman. İnat et oturma yapsın kendi başına gitsin o zaman bak eşin de arkandaymıs gibi okudum o yüzden bu kadar yüz verme

Başın sağolsun canım çok üzüldüm inan ki kayinvalideler değişiyor ya belli yaştan sonra biyolojik birşey annelerde değişiyor menopozdan sonra zaman gectikce bencillik başlıyormuş . Benim annem 2 doğumumda da en zor dönemlerimde beni bırakıp gitti biri sezeryanin 1. Haftasi kolik bebekle, 2. Bebegim yogun bakimdan çıkacakken annem çıkıp gitti misafiri gelecekmiş. Bence eş dünyadaki en güzel dayanak eğer iyiyse. 💕
Evet eşim her zaman çok destek olur bana
Kız bogazında kalsın o mantı o kadının tövbe yaaaaa aaaa ne düşüncesiz kadın kuzum sıkma kendini su an senin prenses olman gereken zaman. İnat et oturma yapsın kendi başına gitsin o zaman bak eşin de arkandaymıs gibi okudum o yüzden bu kadar yüz verme
Eşim annesine babasına karşı asla saygısızlık yapmaz ama öyle ana kuzusu bir tip değil gönlü olmadı bu mantı işine üslubunca söyledi kaynanma inatla yaptırdı şimdi diyorum görmek istemiyorum doğuma kadar sen bilirsin der götürmezde kendiside gitmez dediğim gibi kaynanam aramızı kendi elleriyle bozdu bundan sonra zor görür beni

Değişebiliyor canım ya bazen ölçüm hatası falan oluyor çok geçmiş olsun kanama durdu mu

Merhabalar, detaylı ultrasona gittik. Çok şükür üç bebeğim de gayet sağlıklı her bir şeyleri tastamam 🥹 Kızımız çok şımarık iki kardeşini de bir güzel dövüyor. Bir oğlum uysal biri inatçı gibi duruyor. Minik yüzlerini de gördük birazcık çok farklı bir hismiş. Rahim ağzı uzunluğu iyi, dikişin sağlam dedi doktor inşallah bizi 34-35. haftalara kadar idare eder. 24. haftada tekrar çağırdı. Detaylı ultrasona birden fazla giden var mı? Çoğul gebelikle alakalıdır değil mi?

Merhabalar, detaylı ultrasona gittik. Çok şükür üç bebeğim de gayet sağlıklı her bir şeyleri tastamam 🥹 Kızımız çok şımarık iki kardeşini de bir güzel dövüyor. Bir oğlum uysal biri inatçı gibi duruyor. Minik yüzlerini de gördük birazcık çok farklı bir hismiş. Rahim ağzı uzunluğu iyi, dikişin sağlam dedi doktor inşallah bizi 34-35. haftalara kadar idare eder. 24. haftada tekrar çağırdı. Detaylı ultrasona birden fazla giden var mı? Çoğul gebelikle alakalıdır değil mi?
Evet canım yüksek ihtimal bazı ölçümleri alamamıştır. O nedenle tekrarlayacaktir. Maşallah bebislere de yaaa🥰🥰 Vakitlice sağlıkla dogsunlar🙏🏻

Ayy maşallah ne güzeldir üçünü birden izlemek 🥹♥️ riskli gebelik sınıfında olduğun için birden çok kez detaylı ultrason bakılabiliyor canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🥰

muhtemelen öyle kimseyle görüşmüyorum çünkü evdeyim hep bir eşim işe gidip geliyor taşıdıysa o taşımıştır :)
Çok geçmiş olsuuun geçen hafta benimde boğazım yanmaya başladı ıhlamur zencefil ikilisi iyi geldi bana canım bir de tarhana çorbası içtim 2 gün o da iyi gelmiş olabilir ☺️

Back