Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    153
Ücretsiz izin de çok iyi olur canim. Bulucaz bir yolunu

Canım nasılsın? Çok daha iyisinizdir diye umuyorum

Anne hissini bilmediğim için birini anne yerine koyma ihtiyacı duydum küçükken de öğretmenimi falan belki yasasaydi el bebek gül bebek bakardı 9 ay ev konusunda da Ev sahibi evi satınca gelecek kişi biz oturacağız dediler eşim hamile falan diye konuştu eşim onlarda ramazan bayramı sonrası çıkın ozman dediler onlarda zor durumda kalmışlar demelerine göre eşimde bı an önce çıkalım bayram sonrası bize daha zor olur doğum yaklaşıyor bide bulduğumuz evi tekrardan bulabilme şansımız yoktu hem sağlam hem kirası uygundu taşınalim dedik.

Çok teşekkür ederim.
Çok sevindim, ilerlemesinin iyi olmasına. inşallah hep güzel ilerler bizim de içimiz rahat olur.

Canim esin bu duruma bir sey demedi mi? Yapmasin hamile falan

Canim esin bu duruma bir sey demedi mi? Yapmasin hamile falan
Söyledi en son anne ben sen nekadar istiyorsan satın alayım dedi kadın inat etti ben buraya mantı yaptirmaya geldim yapmadan gitmem dedi bende söyledim ağrım var anne yapamam ama ısrarla yaptırdı kırmak istemedik hatri vardı dediğim gibi mesafeli olduğum birisi olsaydı direk kovardim evden sevdiğim insanlari anında kiramam üzmeye korkarım çok hassasim bu konuda ama bundan sonra mesafe koyucam doğuma kadra da gitmeyecem evlerine eşim zorlmayacak bu konuda beni

Kırkı çıkana kadar annem yanımızda olacak , benim artım evden çalışıyor olmam. Ofise gitme zorunluluğum yok işim de aralıksız çalışmamı gerektirmiyor. Başta biraz zorlanırım ama rutine girer diye düşünüyorum tabi Doğa kuşuma da bağlı , sakin olursa hayat daha kolay olacak hepimiz için Eğer aşırı bir zorlanma olmazsa izin sonrası hemen başlamayı düşünüyorum ben

Saka gibi inanamiyorum. Mantisi batsin cidden.

Valla ben 32 de direk ayrıcam canım 37 ye kadar dururum diyordum ama artık sabah erken uyanmak ve yoğun tempo beni çok yoruyor. Rapor ücretsiz vs derken 1 yılı geçiririm ben de yüksek ihtimalle. Benim eşimde polis memuru ben de sağlık çalışanıyım döndükten sonra benim aylık listeme göre kendi gidicek bi süre olmadı. Ya da memleketten annemi çağıracam bi de benim oğlan var 3.5 yaşında onu da anaokuluna yazdırcaz bakalım

Annen için çok çok üzgünüm canımm… Taşınma durumu için de sen hamileyim sağlığım rahatım bozulmasın dersen çıkmama şansın da var, hiçbir şey de yapamazlar, söylemek istedim tabii karar sizin

Teşekkür ederim canım benim bilmiyorum işte girdik bir işin içine çoğu şeyi topladı eşim evi de artık teyzemler kızkardeşim var onlar ne kadar yerleştirebilirlerse kadın tutup temizliği falan yaptıracağız inşallah kolayca atlatirim bu taşınma işini

Hayırlı olsun o zaman canım benim. Yeni evinde çok daha huzurlu olursun inşallah.

Sizin için çok yıpratıcı bir gün olmuştur eminim. Ben bile durumunuza üzüldüm. Kayınvalidenize karşı büyük bir hayal kırıklığına uğramış olmalısınız.

Canim varmi bir gelismr nasilsin cok merak ettim seni

Kizlar ben gece hic uyuyamiyorum sabah zaten hic kalkamiyorum ise gitmek zulum. Ben de 32de ayrilmak istiyorum ama 6 hafta dogum sonrasindan dusucek, yazik bebisi birakabilir miyim bilmiyorum ama boyle de cekilicek cile degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…