- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #14.261
Ücretsiz izin de çok iyi olur canim. Bulucaz bir yolunuBence de zor hamilelik bile zor geçiyor..ben 33.hafta gibi çıkıcam nasip olursa.. 4 ay ucretli izinden sonr 12 ay da ücretsiz kullanıcım.. sonra bakici bulucaz kimsemiz yok.. ise başladığımda da yarım gün kullanicam
Canım nasılsın? Çok daha iyisinizdir diye umuyorumKızlar sabah çok kötü kanamam oldu heryer kan oldu çok yoğundu plsentam rahim ağzındaydı o yaptı hemen hastaneye gittik ama bizim hastaneler riskli olduğum için burda bişey olsa yapamayız dediler Konya ya kendi doktoruma geldik daha görüşemedik nolur dua edin bebeğime ve bana bişey olmasın çok korkuyorum daha çok küçük bebeğim, nolur dua edin
Anne hissini bilmediğim için birini anne yerine koyma ihtiyacı duydum küçükken de öğretmenimi falanCanım öncelikle eşinin annesi bir zamanlar aran ne kadar iyi olsa da kendi annen gibi olamaz. Kendi annen zaten bırak mantıyı kolay bi yemek bile yapmanı istemez ona, hamilelik döneminde. Ki ben eşimin annesine anne bile demiyorum, hiç samimi gelmiyorHerkesin bir annesi vardır, nokta Taşınma konusu da dikkatimi çekti, neden taşınıyorsunuz? Ev sahibi mahkemeye bile verse en az iki sene oturabilirsin, hiçbir şey de yapamaz. Ya da huzursuz oldum çıkayım dersen taşınma parası iste, öyle çık. Kimse yüzünden rahatını, keyfini kaçırma bu özel döneminde.
Çok teşekkür ederim.Gecmis olsun canim evet tasinma kolay bir surec degil ama dikkat et sen once bebegini dusunmek zorundasin....Ayni seyi banada soyledi doktorum damarlarin bir tanesinde kan akisi az oldugu icin daha sık kontrole cagiriyor ilk basta cok korkmustum ama simdi saha rahatim simdilik benimkininde kilosu guzel....
Canim esin bu duruma bir sey demedi mi? Yapmasin hamile falanGörümcem geldi yardım etti canım ama oda anladı dedi anneme bu hamile haliyle zor olacak akşam bitince pertim çıktı doyorki biz zamanında akşamlara kadar ekmek yapardık hicbisey olmazdı şimdikler citkirildim ah canım anacim kendisini çok severdim ama beni kaybetti
Söyledi en son anne ben sen nekadar istiyorsan satın alayım dedi kadın inat etti ben buraya mantı yaptirmaya geldim yapmadan gitmem dedi bende söyledim ağrım var anne yapamam ama ısrarla yaptırdı kırmak istemedik hatri vardı dediğim gibi mesafeli olduğum birisi olsaydı direk kovardim evden sevdiğim insanlari anında kiramam üzmeye korkarım çok hassasim bu konuda ama bundan sonra mesafe koyucam doğuma kadra da gitmeyecem evlerine eşim zorlmayacak bu konuda beniCanim esin bu duruma bir sey demedi mi? Yapmasin hamile falan
Kırkı çıkana kadar annem yanımızda olacak , benim artım evden çalışıyor olmam. Ofise gitme zorunluluğum yok işim de aralıksız çalışmamı gerektirmiyor. Başta biraz zorlanırım ama rutine girer diye düşünüyorum tabi Doğa kuşuma da bağlı , sakin olursa hayat daha kolay olacak hepimiz içinÇalışan arkadaşlarım düşün düşün içime sıkıntı veren konuyu size de sorayım. İşe ne zaman döneceksiniz? Ve bebislere kim bakacak? Eşim gece çalışıyor dönüşümlü bakabilir miyiz diye düşünüyorum ama beni en çok düşündüren konu bu. Zaten raporlarla 9 ay olana kadar dönmeyi düşünmüyorum ama çalışan anne olmak ekstra zor
Saka gibi inanamiyorum. Mantisi batsin cidden.Söyledi en son anne ben sen nekadar istiyorsan satın alayım dedi kadın inat etti ben buraya mantı yaptirmaya geldim yapmadan gitmem dedi bende söyledim ağrım var anne yapamam ama ısrarla yaptırdı kırmak istemedik hatri vardı dediğim gibi mesafeli olduğum birisi olsaydı direk kovardim evden sevdiğim insanlari anında kiramam üzmeye korkarım çok hassasim bu konuda ama bundan sonra mesafe koyucam doğuma kadra da gitmeyecem evlerine eşim zorlmayacak bu konuda beni
Valla ben 32 de direk ayrıcam canım 37 ye kadar dururum diyordum ama artık sabah erken uyanmak ve yoğun tempo beni çok yoruyor. Rapor ücretsiz vs derken 1 yılı geçiririm ben de yüksek ihtimalle. Benim eşimde polis memuru ben de sağlık çalışanıyım döndükten sonra benim aylık listeme göre kendi gidicek bi süre olmadı. Ya da memleketten annemi çağıracam bi de benim oğlan var 3.5 yaşında onu da anaokuluna yazdırcaz bakalımÇalışan arkadaşlarım düşün düşün içime sıkıntı veren konuyu size de sorayım. İşe ne zaman döneceksiniz? Ve bebislere kim bakacak? Eşim gece çalışıyor dönüşümlü bakabilir miyiz diye düşünüyorum ama beni en çok düşündüren konu bu. Zaten raporlarla 9 ay olana kadar dönmeyi düşünmüyorum ama çalışan anne olmak ekstra zor
Annen için çok çok üzgünüm canımm… Taşınma durumu için de sen hamileyim sağlığım rahatım bozulmasın dersen çıkmama şansın da var, hiçbir şey de yapamazlar, söylemek istedim tabii karar sizinAnne hissini bilmediğim için birini anne yerine koyma ihtiyacı duydum küçükken de öğretmenimi falanbelki yasasaydi el bebek gül bebek bakardı 9 ay ev konusunda da Ev sahibi evi satınca gelecek kişi biz oturacağız dediler eşim hamile falan diye konuştu eşim onlarda ramazan bayramı sonrası çıkın ozman dediler onlarda zor durumda kalmışlar demelerine göre eşimde bı an önce çıkalım bayram sonrası bize daha zor olur doğum yaklaşıyor bide bulduğumuz evi tekrardan bulabilme şansımız yoktu hem sağlam hem kirası uygundu taşınalim dedik.
Teşekkür ederim canım benim bilmiyorum işte girdik bir işin içine çoğu şeyi topladı eşim evi de artık teyzemler kızkardeşim var onlar ne kadar yerleştirebilirlerse kadın tutup temizliği falan yaptıracağız inşallah kolayca atlatirim bu taşınma işiniAnnen için çok çok üzgünüm canımm… Taşınma durumu için de sen hamileyim sağlığım rahatım bozulmasın dersen çıkmama şansın da var, hiçbir şey de yapamazlar, söylemek istedim tabii karar sizin
Benim kalça ve sağ bacağım ağrıyor bazen bende sağıma çok yatıyorumKızlar meraba kalçası ağrıyan var mı ya herlde sürekli yatmaktan bugundur kalçam ağrıyor
Hayırlı olsun o zaman canım benim. Yeni evinde çok daha huzurlu olursun inşallah.Teşekkür ederim canım benim bilmiyorum işte girdik bir işin içine çoğu şeyi topladı eşim evi de artık teyzemler kızkardeşim var onlar ne kadar yerleştirebilirlerse kadın tutup temizliği falan yaptıracağız inşallah kolayca atlatirim bu taşınma işini
Bende soluma yatıyorum herkes soluna yat diyorBenim kalça ve sağ bacağım ağrıyor bazen bende sağıma çok yatıyorum
Sizin için çok yıpratıcı bir gün olmuştur eminim. Ben bile durumunuza üzüldüm. Kayınvalidenize karşı büyük bir hayal kırıklığına uğramış olmalısınız.Söyledi en son anne ben sen nekadar istiyorsan satın alayım dedi kadın inat etti ben buraya mantı yaptirmaya geldim yapmadan gitmem dedi bende söyledim ağrım var anne yapamam ama ısrarla yaptırdı kırmak istemedik hatri vardı dediğim gibi mesafeli olduğum birisi olsaydı direk kovardim evden sevdiğim insanlari anında kiramam üzmeye korkarım çok hassasim bu konuda ama bundan sonra mesafe koyucam doğuma kadra da gitmeyecem evlerine eşim zorlmayacak bu konuda beni
Aynen öyle oldu tanıyamamisim kendileriniSizin için çok yıpratıcı bir gün olmuştur eminim. Ben bile durumunuza üzüldüm. Kayınvalidenize karşı büyük bir hayal kırıklığına uğramış olmalısınız.
Canim varmi bir gelismr nasilsin cok merak ettim seniKızlar sabah çok kötü kanamam oldu heryer kan oldu çok yoğundu plsentam rahim ağzındaydı o yaptı hemen hastaneye gittik ama bizim hastaneler riskli olduğum için burda bişey olsa yapamayız dediler Konya ya kendi doktoruma geldik daha görüşemedik nolur dua edin bebeğime ve bana bişey olmasın çok korkuyorum daha çok küçük bebeğim, nolur dua edin
Aynen sola yatmak lazım da ben niyeyse hep sağa denk getiriyorumBende soluma yatıyorum herkes soluna yat diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?