• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    153
Geçmiş olsun canım, tansiyona dikkat et aman çok tehlikeli. Sen biraz sal eşin düşünsün ya niye kendine bu kadar dert ediyorsun, her şeyi biz düşünmeyelim bu dönemde de .

Bebeğinin de kilosu haftasına göre normal sanki, eğer bundan sonraki süreç için sıkıntılı bir durum olursa önlemini alırlar zaten dert etme kendine. Sandığımızdan daha güçlü minnaklar :)
Çok teşekkür ederim, sürekli takip etmeye çalışıyorum artık. Ev sahibiyle tatsızlık yaşadık, ev sahibi de değil aslında tam olarak ama onlara ait aile evleri sanırım. Esim bana yansıtmıyor aslında ama onun stresli olduğunu hissediyorum. Bana belli etmemeye çalıştıkça ben daha kötü hissediyorum. Yalnız olduğunu düşünmesini istemiyorum bir yandan da.
Haftasıyla uyumlu dedi aslında ama kontrole erken çağırması da beni tedirgin etti. Normalde 3 4 haftada bir gidiyorum. Sola yatmamı söyledi omzum ağrıdı artık sola yatacağım diye 🥲

Selam canım. Bence kilosu maşallah gayet iyi. Seninle günlerimiz aynı. Yarın benim de kontrolüm var. Aman tansiyona dikkat et. Sakin olmaya çalış. Herşey yoluna girer🙏🏻
İnşallah çok teşekkür ederim. Bebisinden güzel haberler getir bize de 🌸

Canım dikkat et kendine herşey zamanla yerine oturur sen kendine bak öncelikle. Ben iyiyim şükür bebişte iyi gibi. 1440 olmuş haftasına uyumlu dedi doktor gönderdi. Bu aralar memlekette doğum yapmayı düşünüyorum Ankara tıptayım normalde takipli ama asistanların doğuma gireceğini söylediler onu da istemiyorum açıkçası.
Haklısın, cok teşekkür ederim 🤗
Maşallah, nazar değmesin 🥹 kendini rahat, güvende hissedeceğin yerde olmak daha iyi olacaktır senin için. Sadece asistan ile doğum olması insanı tedirgin ediyor ister istemez. Eğitimleri icin operasyona girmeleri gerekli ama yanlarında en azından bir doktor bulunması daha iyi olurdu.

Selam canım günlerimiz aynı seninle perşembe bende doktora gittim kilomuz da aynı gayet güzel ilerliyoruz dedi doktorumuz, ev stresinden kaynaklı tansiyonun oynuyor sanırım kafanı dağıtacak şeyler yap ara ara herşey yoluna girecek merak etme ♥️
Çok teşekkür ederim, içim rahatlıyor sizin sayenizde. 🌼
Sanırım, biraz sakinlestikten sonra daha da rahat olacağım umarım 🙏🏻😊

Çok teşekkür ederim, sürekli takip etmeye çalışıyorum artık. Ev sahibiyle tatsızlık yaşadık, ev sahibi de değil aslında tam olarak ama onlara ait aile evleri sanırım. Esim bana yansıtmıyor aslında ama onun stresli olduğunu hissediyorum. Bana belli etmemeye çalıştıkça ben daha kötü hissediyorum. Yalnız olduğunu düşünmesini istemiyorum bir yandan da.
Haftasıyla uyumlu dedi aslında ama kontrole erken çağırması da beni tedirgin etti. Normalde 3 4 haftada bir gidiyorum. Sola yatmamı söyledi omzum ağrıdı artık sola yatacağım diye 🥲
Her şey olacağına varır , kendini strese sokma sen dert etsen de etmesende olacak olan oluyor. Belki daha güzel daha huzurlu bir ev bulursunuz bebek için de güzel bir başlangıç olur.
Beni de erken çağırdı canım bu sefer, daha sık gel artık dedi. Kilo takibi filan yapmaya başladılar ya artık sık çağırırlar. Endişelenmemeye çalış kendini rahat bırak hiçbir şey olmaz. Kötü şeyleri düşündükçe daha kötüleri geliyor. Oluruna bırak :)

Haklısın, cok teşekkür ederim 🤗
Maşallah, nazar değmesin 🥹 kendini rahat, güvende hissedeceğin yerde olmak daha iyi olacaktır senin için. Sadece asistan ile doğum olması insanı tedirgin ediyor ister istemez. Eğitimleri icin operasyona girmeleri gerekli ama yanlarında en azından bir doktor bulunması daha iyi olurdu.
Oluyor tabi ama içim rahat etmiyor Sezeryan ciddi bi operasyon olduğuniçin tedirginim Mersin’de yapmaya karar verdim gibi bakalım 🙃

Herkese selam bir süredir bende giremedim buralara çok zor bir hafta geçirdim ev sahibimiz evi satmış gelen kişide çıkın diyince şoka girdik bu evde neredeyese 8 senedir oturuyordum. deprem bölgesinde olduğum için çok zor ev Bulduk evi eşyaları falan toparladik sağolsun eşim yaptı birçok şeyi bu hafta içi evi taşıyacağız elimden geldiğince dikkat edicem ama taşınma işi zor bı kere daha taşınmıştım çünkü hamile halimle nasıl olur bilmiyorum teyzemler kızkardeşim yardım edecekler geçen hafta kontrole gittim bende bebeğim iyi çok şükür sadece çatı kemiklerimde ağrı oluyor baskı gibi baş aşağı pozisyon almış muhtemelen ondan ağrı olur dedi doktorum şeker yükleme testi de yaptırmadım kızımda da yapılmadı umarım bu benim için sorun oluşturmaz benden haberler bukadar bu arada o bes kilo mantıyı bana yaptırdılar iki gün çok ağladım sinirden üstüne taşınma işi de çıkınca zor bir hafta geçirdim başımın belası kabızlık da geri geldi stresten bence doğuma kadar kaynanamlari görmek istemiyorum 🥲

Herkese selam bir süredir bende giremedim buralara çok zor bir hafta geçirdim ev sahibimiz evi satmış gelen kişide çıkın diyince şoka girdik bu evde neredeyese 8 senedir oturuyordum. deprem bölgesinde olduğum için çok zor ev Bulduk evi eşyaları falan toparladik sağolsun eşim yaptı birçok şeyi bu hafta içi evi taşıyacağız elimden geldiğince dikkat edicem ama taşınma işi zor bı kere daha taşınmıştım çünkü hamile halimle nasıl olur bilmiyorum teyzemler kızkardeşim yardım edecekler geçen hafta kontrole gittim bende bebeğim iyi çok şükür sadece çatı kemiklerimde ağrı oluyor baskı gibi baş aşağı pozisyon almış muhtemelen ondan ağrı olur dedi doktorum şeker yükleme testi de yaptırmadım kızımda da yapılmadı umarım bu benim için sorun oluşturmaz benden haberler bukadar bu arada o bes kilo mantıyı bana yaptırdılar iki gün çok ağladım sinirden üstüne taşınma işi de çıkınca zor bir hafta geçirdim başımın belası kabızlık da geri geldi stresten bence doğuma kadar kaynanamlari görmek istemiyorum 🥲
Helal olsun gerçekten yaptıysan valla şaşkınlık içinde okuyorum

Helal olsun gerçekten yaptıysan valla şaşkınlık içinde okuyorum
Ben 3 ay kabızlık çektim sinra geçmişti ama kaynanam gilden sonra tekrar başladı heo sinir stresten çok ağladım ben çok ağrı çektim o mantidan sonra eşime dedim doğuma kadar bana sakın annemlere gidelim deme dedim görmek istemiyorum hiçbirini

Cidden yaptın mı yaaa 🤦🏻‍♀️ çok sabırlı kadinmissin. Kayinvalidem hafta sonu bana geldiğinde evi bile siler süpürür gider. Çok bencil ve empatiden uzak insanlarmis. Üzüldüm senin adına. Ev taşıma içinde kendini yorma bence,yavaş yavaş hallolur herşey. Kolaylıklar dilerim canım 🙏🏻

Cidden yaptın mı yaaa 🤦🏻‍♀️ çok sabırlı kadinmissin. Kayinvalidem hafta sonu bana geldiğinde evi bile siler süpürür gider. Çok bencil ve empatiden uzak insanlarmis. Üzüldüm senin adına. Ev taşıma içinde kendini yorma bence,yavaş yavaş hallolur herşey. Kolaylıklar dilerim canım 🙏🏻
Evet canım yaptım yapmak zorunda bırakıldım evlerine döndüler kaç defa aradı acmadim annemin telefonunu eşime sormuş neden açmıyor diye rahatsız anne falan diye geçistiriyiruz diyorum ya görmek dahi istemiyorum canım manti istedi de kendime bile yapmadigim mantıyı onlara yaptım 🥺

Şuan çok sinirlendim afiyetle yesinler 🤬 mantıları hüpleten gelip taşınmana yardım etsin sakın yardım istemekten çekinme kendini de üzme bak azıcık zamanımız kaldı kendini ve bebeğini düşün herşey düzelecek 🫶

Çalışan arkadaşlarım düşün düşün içime sıkıntı veren konuyu size de sorayım. İşe ne zaman döneceksiniz? Ve bebislere kim bakacak? Eşim gece çalışıyor dönüşümlü bakabilir miyiz diye düşünüyorum ama beni en çok düşündüren konu bu. Zaten raporlarla 9 ay olana kadar dönmeyi düşünmüyorum ama çalışan anne olmak ekstra zor
Bence de zor hamilelik bile zor geçiyor..ben 33.hafta gibi çıkıcam nasip olursa.. 4 ay ucretli izinden sonr 12 ay da ücretsiz kullanıcım.. sonra bakici bulucaz kimsemiz yok.. ise başladığımda da yarım gün kullanicam

Ben 3 ay kabızlık çektim sinra geçmişti ama kaynanam gilden sonra tekrar başladı heo sinir stresten çok ağladım ben çok ağrı çektim o mantidan sonra eşime dedim doğuma kadar bana sakın annemlere gidelim deme dedim görmek istemiyorum hiçbirini
görümcengil filan yok mu sen de toplayıp ona gitseydin ben yapamıyorum bir el atın deseydin

Kızlar 25.haftadayim, yemek yapmak bile çok yoruyor beni.. bel ağrısı oluyor hemen, dinlenince geçiyor.. bide iş yerindeyken minik bebis hep göbeğimin altına vajina üstüne hani vuruyor, evde uzandığımda karnıma vuruyor.. iste olduğumda sıkışıyor diye üzülüyorum.. hafif mide bulantım da var… rapor mu alsam bilemedim..

Back