- Emoji Skoru
- 1.406
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #13.901
6-7 senedir bu doktora takipliyim aslında çok da iyi doktor herşeyi inceler ama bu 2 seferdir niye böyle anlamadımCanım bu sürekli gittiğin doktor mu? Başka bir doktora mı gitsen acaba baya ilgisiz gibi sen söylemeden hiçbir şey yapmıyor
Yeter ki stres yapma bebeğin zamanını bekliyor sana gelecekAmin canım amiiinn inşallah Allahım en kisa zamanda nasip eder sağlıklı uzuuuun uzuun ömürlü evlatçok teşekkür ederim bu ay olur inşallah diye bir umutla beklemeye başladım bile
Güzel haberini heyecanla bekliyorum, her şey daha da iyi olacak inan ki.Merhaba Kızlar nasılsınızbeni hatırlarsınız belki bir zamanlar bende aranizdaydim ama ne yazik ki erken ayrıldım gruptan. Arada girip bakıyorum yazdıklarınızı okuyorum hepinize sağlıkla bebislerinize kavuşmanız icin dualar ediyorum..
Kızlar bugun sizden dua istiyorum.. bebeğimi kaybettikten sonra daha henuz anca bedensel olarak iyi olabildim,ruhen çok da iyi oldugum söylenemez.. ocak ayında denemeler yapsam da negatif oldu. Bu ay denemelere basliycam tekrar. Sizlerden benim de bir an önce yeniden bebegim olsun diye dua istiyorumhepinizin kandili mübarek olsun.
İnşallah bende en kisa zamanda yeniden hamile kalabilirim bu ay olur inşallah beni de katın dualarınıza olur muubebegimsiz çok eksik hissediyorum....
Hepinize sağlıklı kolay doğumlar diliyorum. Sag salim kucağınıza alın mis kokulu bebislerinizi İnşallah
Ah canımm çok teşekkür ederim amin aminnn inşallah nasip olur en en yakin zamandaMerhabalar
Hatırlamam mı seni :)
Allah enn kısa zamanda sağlıkla nasip etsin ,çok güzel bir hamilelik surecin olsun ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve buraya güzel haberler ile gel inşallah
Oy kuzum çok teşekkür ederimGüzel haberini heyecanla bekliyorum, her şey daha da iyi olacak inan ki.
Sağlıkla bebegine kavuştuğunu görmek bize de nasip olsun. Güzel dualar, dilekler hep seninle olacak
Hayırlı kandiller
Ah kuzum ya ne mümkün stres yapmamak... stres yaptikca süreç zorlaşıyor zaten.. ne zaman olacak diye beklemek saglikla yeniden olacak mı diye beklemek.. bunlar gercekten yıpratıcı.. bolca takviye falan aliyorum inşallah birseyler vesile olur. En kisa zamanda güzel haberi alabilirim.Yeter ki stres yapma bebeğin zamanını bekliyor sana gelecek
Biliyorum canım elinde olmadığını biliyorum ama kafanı ne kadar boşaltırsan o kadar kolay hamile kalırsın. Meditasyon vs yapabilirsin. Ben hiç ihtimal vermediğim ay hamile kaldım. Tatildeydik nasıl olsa dönünce bebek çalışmalarına başlayacağız diye düşünüp hiç kafama takmadım tatilden döndüğümüzde hamile olduğumu öğrendim. Yani biliyorum çok zor kafaya takmamak ama inan çok etkiliyor.Ah kuzum ya ne mümkün stres yapmamak... stres yaptikca süreç zorlaşıyor zaten.. ne zaman olacak diye beklemek saglikla yeniden olacak ki diye beklemek.. bunlar gercekten yıpratıcı.. bolca takviye falan aliyorum inşallah birseyler vesile olur. En kisa zamanda güzel haberi alabilirim.
Hamile kalirken şunun faydasini gördüm dediginiz birsey varsa da fikirlerinize açığım
Haklisin canım biraz olsun kafadan atmak lazim. Yoksa düşündükçe ugrastikca zorlasiyor. İnşallah kolaylikla hamile kalirim bu defaBiliyorum canım elinde olmadığını biliyorum ama kafanı ne kadar boşaltırsan o kadar kolay hamile kalırsın. Meditasyon vs yapabilirsin. Ben hiç ihtimal vermediğim ay hamile kaldım. Tatildeydik nasıl olsa dönünce bebek çalışmalarına başlayacağız diye düşünüp hiç kafama takmadım tatilden döndüğümüzde hamile olduğumu öğrendim. Yani biliyorum çok zor kafaya takmamak ama inan çok etkiliyor.
Amin canım inşallahHaklisin canım biraz olsun kafadan atmak lazim. Yoksa düşündükçe ugrastikca zorlasiyor. İnşallah kolaylikla hamile kalirim bu defa
Aslinda cok fazla takmiyorum kafamda cevirmiyorum gibi dursa da arka planda hep bi iç sesim konusuyor..
İnşallah kolaylaşır sürecim de Allahımnasipi eder saglikla hamile kalip dogurup büyütmeyi
Canım benim seni tanıyorum zamanımız aynıydı sürekli konuşuyorduk, duyduğumda çok üzülmüştüm, dualarım seninle olacak Rabbim tez zamanda sağlıkla hamile kalıp kucağına almayı nasip etsin, sakın umudunu kaybetme stres yapma herşeyin başı üzüntü. En kısa zamanda güzel haberini alalımMerhaba Kızlar nasılsınızbeni hatırlarsınız belki bir zamanlar bende aranizdaydim ama ne yazik ki erken ayrıldım gruptan. Arada girip bakıyorum yazdıklarınızı okuyorum hepinize sağlıkla bebislerinize kavuşmanız icin dualar ediyorum..
Kızlar bugun sizden dua istiyorum.. bebeğimi kaybettikten sonra daha henuz anca bedensel olarak iyi olabildim,ruhen çok da iyi oldugum söylenemez.. ocak ayında denemeler yapsam da negatif oldu. Bu ay denemelere basliycam tekrar. Sizlerden benim de bir an önce yeniden bebegim olsun diye dua istiyorumhepinizin kandili mübarek olsun.
İnşallah bende en kisa zamanda yeniden hamile kalabilirim bu ay olur inşallah beni de katın dualarınıza olur muubebegimsiz çok eksik hissediyorum....
Hepinize sağlıklı kolay doğumlar diliyorum. Sag salim kucağınıza alın mis kokulu bebislerinizi İnşallah
Amin, çok yürekten istiyorum bunu senin için. Rabbim sana ve bekleyen herkese de bu güzel haberi almayı nasip etsin. Mutluluğunu görmek için sabırsızlanıyorum, dilerim ki her şey hep gönlünce olsun.Oy kuzum çok teşekkür ederimamiiinn insallah Allahım sağlıkla yeniden hamile kalip bu defa saglikla kucagimiza almayi nasip etsin dualarin icin çok teşekkür ederim. Sabırsızlanıyorum gercekten gelip size kızlar yeniden hamileyiiiim diye haber vermek icin
Yaaa canim benimmCanım benim seni tanıyorum zamanımız aynıydı sürekli konuşuyorduk, duyduğumda çok üzülmüştüm, dualarım seninle olacak Rabbim tez zamanda sağlıkla hamile kalıp kucağına almayı nasip etsin, sakın umudunu kaybetme stres yapma herşeyin başı üzüntü. En kısa zamanda güzel haberini alalım
Gözyaşım pıtAmin, çok yürekten istiyorum bunu senin için. Rabbim sana ve bekleyen herkese de bu güzel haberi almayı nasip etsin. Mutluluğunu görmek için sabırsızlanıyorum, dilerim ki her şey hep gönlünce olsun.
Stres yapmadan devam et, düşündükçe insan ister istemez kötü etkileniyor çünkü. Artık daha iyisin, yeniden hazırsın. Ruhunu da buna hazırla ve her şeyin daha güzel olacağına emin ol. Zor bir süreç yaşadın kolay değildi biliyorum ama inan kendin için bir seyler yaptıkça ve düşüncelerini dizginlediğinde daha da kolay olacak hepsi.
Hep iyi ol..
Evet canım eğer sağlık durumum izin verirse 36. Haftaya kadar çalışmak istiyorumBen de başak burcuyum kızlar hu sene başağın doğurgan senesiymiş zaten doğrulamış olduk
En kısa zamanda hamile kalırsın inşallah canım sağlıklı uzun ömürlü çocuğun olsunMerhaba Kızlar nasılsınızbeni hatırlarsınız belki bir zamanlar bende aranizdaydim ama ne yazik ki erken ayrıldım gruptan. Arada girip bakıyorum yazdıklarınızı okuyorum hepinize sağlıkla bebislerinize kavuşmanız icin dualar ediyorum..
Evet canım ilk başlarda sürekli seninle konuşuyordum sonra Biara bulantılardan girememiştim girdiğim de mesajını görmüştüm seninle birlikte bende çok üzülmüştüm, Rabbim bu hüznün üzerine büyük Bi sevinç yaşatsınYaaa canim benimmben önceden konustugum herkesino kadar iyi hatirliyorum ki.. seninle ilk gebeligimiz diye konusuyorduk..
Allahım inşallah nasip eder bende en yakin zamanda hamile oldugum haberimi alırım yenidenamin canim amiiinn.. Allahım insallah duysun dualarimizi da kabul etsin saglikla kavusayim bende bebegime inşallah
Ben evden çalışıyorum canım ve 32 sonrası da devam etmek istiyorum. İnşallah doktorum da çalışabilir raporu verir.Kızlar 32 den sonra çalışmaya devam etmeyi düşünen var mı ??? Ben haftaya da çalıştıktan sonra iki hafta yıllık izin alıcam sonra da doğum iznine çıkayım artık diyorum sizlerin düşüncesi nası merak ettim.
İyi olmaya çalışıyorum canım operasyon başarılı geçti ama sonrası çok hırpalayıcı oldu parol dışında ağrı kesici vermiyorlar onuda günde 2 tane veriyorlar birde boş serum takıyorlar antibiyotik bile başlamıyorlar. Gaz çıkaramadım tuvalete çıkamadım bunun için genel cerrah ilaç yazıyor kadın doğum şimdi kullanmamalısın diyor. Operasyon sağ tarafta dren i sola koymuşlar, onu çekerken canımdan can gitti belki 30 cm di kısaca biraz hırpalanmış hissediyorum.Kızlar günaydın kandilimiz mübarek olsunherkese güzel bi gün diliyorum. Apandisit ameliyatı olacak olan arkadaşımız vardı durumu merak ettim inşallah sağlıklıdır adını bulamadım SH3MS inşallah doğru etiketi yapmışımdır. Canım nasılsın ?
Evet kuzum p.tesi şiddetli karın ağrısıyla acile gittim apandisit teşhisiyle acil ameliyat dediler. 5 cm olması gereken apandisit 13 cm olmuş dr 1 gün bile durması bebek ve anne için riskli olur kritik aşamada her an patlayabilir diyip ameliyata aldı. Şimdi dinleniyorum bol bol yürümeye çalışıyorumGünaydın canlar hastanedeyim ben şeker yüklemesi için. Sizler napıyorsunuz bu arada muhabbeti dönmüş ben de başak burcuyum
SH3MS canım ameliyat mı oldun nasılsın şimdi
Canım çok geçmiş olsun, hamile hamile senin için çok zor oldu, en kısa zamanda bütün acıların geçer inşallah Rabbim yardımcın olsunİyi kandiller arkadaşlar. Bu güzel gece hürmetine rabbim evlatlarımızı sağlıkla kazasız belasız sorunsuz kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah
İyi olmaya çalışıyorum canım operasyon başarılı geçti ama sonrası çok hırpalayıcı oldu parol dışında ağrı kesici vermiyorlar onuda günde 2 tane veriyorlar birde boş serum takıyorlar antibiyotik bile başlamıyorlar. Gaz çıkaramadım tuvalete çıkamadım bunun için genel cerrah ilaç yazıyor kadın doğum şimdi kullanmamalısın diyor. Operasyon sağ tarafta dren i sola koymuşlar, onu çekerken canımdan can gitti belki 30 cm di kısaca biraz hırpalanmış hissediyorum.
Evet kuzum p.tesi şiddetli karın ağrısıyla acile gittim apandisit teşhisiyle acil ameliyat dediler. 5 cm olması gereken apandisit 13 cm olmuş dr 1 gün bile durması bebek ve anne için riskli olur kritik aşamada her an patlayabilir diyip ameliyata aldı. Şimdi dinleniyorum bol bol yürümeye çalışıyorum
Canım benim bunla gelmiş geçmiş olsun daha beteri olmasın inşallah. Zamanla düzelecektir ağrıların da geçecektir. İnsallah en yakın zaman da kendini eskisi gibi hissedersinİyi kandiller arkadaşlar. Bu güzel gece hürmetine rabbim evlatlarımızı sağlıkla kazasız belasız sorunsuz kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah
İyi olmaya çalışıyorum canım operasyon başarılı geçti ama sonrası çok hırpalayıcı oldu parol dışında ağrı kesici vermiyorlar onuda günde 2 tane veriyorlar birde boş serum takıyorlar antibiyotik bile başlamıyorlar. Gaz çıkaramadım tuvalete çıkamadım bunun için genel cerrah ilaç yazıyor kadın doğum şimdi kullanmamalısın diyor. Operasyon sağ tarafta dren i sola koymuşlar, onu çekerken canımdan can gitti belki 30 cm di kısaca biraz hırpalanmış hissediyorum.
Evet kuzum p.tesi şiddetli karın ağrısıyla acile gittim apandisit teşhisiyle acil ameliyat dediler. 5 cm olması gereken apandisit 13 cm olmuş dr 1 gün bile durması bebek ve anne için riskli olur kritik aşamada her an patlayabilir diyip ameliyata aldı. Şimdi dinleniyorum bol bol yürümeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?