Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    136
Geçen haftaki idrar tahlilinde bakteri çıkmıştı. Bana da tek kullanımlık antibiyotik şase yazmış. Bir de probiyotik hap yazmış onu da 2 ay kullanıcakmışım.

Kızlar trendyolda bepanthol pişik kremi indirimde yanında uyku arkadaşı hediyeli 287 liraya düşüyor hemen kaptım bir tane. Düşünenler kaçırmasın satıcı bepanthol bu arada.

Kızlar kaç tane pijama koymayı düşünüyorsunuz? Ben muhtemelen sezaryen olacağım 2 pijama 1 gecelik yeterli olur mu? Daha mı fazla koymak gerekir?
Bende sezeryan olucam 1 pijama takimi 1 gecwlik takimi goturmwyi dusunuyorum lakin acik renk kullanmiycam koyu renkler tercih edicem

Bende sezeryan olucam 1 pijama takimi 1 gecwlik takimi goturmwyi dusunuyorum lakin acik renk kullanmiycam koyu renkler tercih edicem
Benim aldığım açık renk ama diğer pijama takımımı ve geceliği siyah tercih edeceğim açık rengi doğumdan bir sonraki gün giyerim artık

Doktorum kilo alimimin cok cok fazla oldugunu soyledi cok uzuldm.aslinda cokta dikkat ediyorum 20+6 dayim 6 kilo almisim cogunuda son birkac haftada aldm smdiden boyleysen 25 kiloyla kapatirsn dedi cok uzuldm yuruyusu artirdik daha nasil dikkat edicm bilmiyorum valla canm.cok sıkkın

Kızlar kabız olan var mı? Nasıl önlem alıyosunuz en basından beri basımın belası cok hareketlide olmadıgım için bazen 3 günde bir cıkıyorum

Ben de 5 kilo aldım ama doktor bana öyle bişey demedi

Tuvalete cıkabılıyor musun yarın deniyecem kayısının tadını da hiç sevmiyorum ama mecbur yiy em
Cikiyorm canm evet baya faydasini goriyorum kimyasal biseylerdense bi dene zarari olmaz ben sansa cok cok severm birde ispanak bamya ve balkabagi ozellikle balkabagininda faudasini gorursun az sekerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…