- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #13.101
Nipt plusa yaptırmıştım ben iki haftada geldi sonucumKızlar fetal DNA’yı hangi şirkete yaptırdınız güvenilir bir şirket bulup bu hafta içi yaptırmak istiyorum. Genoksun çok şikayetini okuduğun için vazgeçtim
Ben yaptırdım memnun kaldımKızlar Genoks Fetal DNA yaptıran var mı ? Güvenilir mi ? Yada önerebileceğiniz bir fetal DNA test var mı ?
Eurofins e yaptirdim istanbulda 1 haftada cikti sonuc haftasonu dahilKızlar fetal DNA’yı hangi şirkete yaptırdınız güvenilir bir şirket bulup bu hafta içi yaptırmak istiyorum. Genoksun çok şikayetini okuduğun için vazgeçtim
İgenomix diye bir şirkete baktım hiç kötü yorum görmedim oraya yaptıracağımEurofins e yaptirdim istanbulda 1 haftada cikti sonuc haftasonu dahil
Bende buraya yaptirdim guvenilir olmamasi mumkn dehil canim bunlar buyuk firmalar hata paylari yokturKızlar Genoks Fetal DNA yaptıran var mı ? Güvenilir mi ? Yada önerebileceğiniz bir fetal DNA test var mı ?
Bende sezeryan olucam 1 pijama takimi 1 gecwlik takimi goturmwyi dusunuyorum lakin acik renk kullanmiycam koyu renkler tercih edicemKızlar kaç tane pijama koymayı düşünüyorsunuz? Ben muhtemelen sezaryen olacağım 2 pijama 1 gecelik yeterli olur mu? Daha mı fazla koymak gerekir?
Nasil bir sikayet mesela hatali sonuc gbimiKızlar fetal DNA’yı hangi şirkete yaptırdınız güvenilir bir şirket bulup bu hafta içi yaptırmak istiyorum. Genoksun çok şikayetini okuduğun için vazgeçtim
Ay bu arada ben mb genlabda yaptirmisim yanlis hatrlamisim canmKızlar fetal DNA’yı hangi şirkete yaptırdınız güvenilir bir şirket bulup bu hafta içi yaptırmak istiyorum. Genoksun çok şikayetini okuduğun için vazgeçtim
Benim aldığım açık renk ama diğer pijama takımımı ve geceliği siyah tercih edeceğim açık rengi doğumdan bir sonraki gün giyerim artıkBende sezeryan olucam 1 pijama takimi 1 gecwlik takimi goturmwyi dusunuyorum lakin acik renk kullanmiycam koyu renkler tercih edicem
Ben de 5 kilo aldım ama doktor bana öyle bişey demediDoktorum kilo alimimin cok cok fazla oldugunu soyledi cok uzuldm.aslinda cokta dikkat ediyorum 20+6 dayim 6 kilo almisim cogunuda son birkac haftada aldm smdiden boyleysen 25 kiloyla kapatirsn dedi cok uzuldm yuruyusu artirdik daha nasil dikkat edicm bilmiyorum valla canm.cok sıkkın
Evet yani genoks şikayet var kısmında okudumNasil bir sikayet mesela hatali sonuc gbimi
Cok uzuldum inan 4 gundur tek tek hesapliyorm yedigimi ictigimi neden oyle soyledi anlamadmBen de 5 kilo aldım ama doktor bana öyle bişey demedi
Ben son 1 hafyadr yasiyorum canim ac karina kuru kayisi yiyorm arkasina 1 bardak ilik su iciyorum biraz karn agrisi yapiyor ama rahatlatiyorKızlar kabız olan var mı? Nasıl önlem alıyosunuz en basından beri basımın belası cok hareketlide olmadıgım için bazen 3 günde bir cıkıyorum
Yaa ınstgramda takıp ediyorum 25. Haftada 12 kılo almıs felan bence bızımkı normal ya 5 kılocukCok uzuldum inan 4 gundur tek tek hesapliyorm yedigimi ictigimi neden oyle soyledi anlamadm
Tuvalete cıkabılıyor musun yarın deniyecem kayısının tadını da hiç sevmiyorum ama mecbur yiy emBen son 1 hafyadr yasiyorum canim ac karina kuru kayisi yiyorm arkasina 1 bardak ilik su iciyorum biraz karn agrisi yapiyor ama rahatlatiyor
Cikiyorm canm evet baya faydasini goriyorum kimyasal biseylerdense bi dene zarari olmaz ben sansa cok cok severm birde ispanak bamya ve balkabagi ozellikle balkabagininda faudasini gorursun az sekerliTuvalete cıkabılıyor musun yarın deniyecem kayısının tadını da hiç sevmiyorum ama mecbur yiy em
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?