Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    131
53,5 ile başladım şuan 59,5 oldum :) bu ara ben de aşırı yiyorum yiyelim ya bir daha ne zaman dert etmeden bu kadar yemek yiyebileceğiz veririz

ayy güzel haberler alın inşallah :) ben de gördüm bim e gelenleri ama çalıştığım için gidemedim. Akşam gidip şansımı deneyeceğim kalanlara bir bakayım :)

Merhabalar 22+2 günlüğüz bugun kontrolde solda lezyon görüldü bebek hersey yolunda saglıklı ama tabıkı korkmamak elde değil kalbide biraz sağa itmiş ama doktorum korkulcak bir durum yok dedı takıpteyız yaşayan var mı ?

Olduk biz inşallah çok bi ağrı yapmaz. İlk kez geldim sağlık ocağına ilgililerdi baya. Oğluşun kalp atışını da dinlettiler bi kendime geldim özlemişim
Aynen canm bnde oldum kizcemi dinledik bir dk durmadi hemsire sasrdi 20. Hafyada bu ne harrket boyle hic durmuyor dedi gercektwnde baya rahatsz ediyor beni buyudukce dahada zorlanicam sanirim

ayy güzel haberler alın inşallah :) ben de gördüm bim e gelenleri ama çalıştığım için gidemedim. Akşam gidip şansımı deneyeceğim kalanlara bir bakayım :)
Amin canım inş bulursun canım bence tutulduysa yine gelebilir. Bu arada oioi ürünleri de vardı ama ben önceden seriyi tamamlamıştım canım

Amin inşallah. Öyle valla ne ara bu haftalara geldik şaşkınım zaman geçmek bilmiyordu sanki ilk haftalar
Gerçekten 6. Ayın içerisindeyiz resmen ben de hâla inanamıyorum yolun yarısını da geçtikbu ay bitiminde yavaştan doğum hediyeliklerine falan da başlamak lazım

Bende yaptırdım bugün sağlık ocağına çıkmışken hafif ağırlık var gibi
Bende henüz bi şey yok bakalım önemli olan gece ve yarın sabah. Muhakkak üzerine yatacağız çünkü. Ama yaparken bi yandı tabii ağır bi aşı

Aynen canm bnde oldum kizcemi dinledik bir dk durmadi hemsire sasrdi 20. Hafyada bu ne harrket boyle hic durmuyor dedi gercektwnde baya rahatsz ediyor beni buyudukce dahada zorlanicam sanirim
Oyyy benzer tepki oldu bizde de. Ben geçen haftaya kadar hareketlerini hissedemiyordum. Bu hafta çılgınlar gibi yerinde durmuyor

Yani banada şey dedi bu ense sanırım down sendromuyla alakalıymış, yüksek risk bile çıksa %100 olacak demek değil ama 600de 1 olan ihtimal fazla çıktığı için 300de 1 e düşüyor 299u sağlıklı 1i sağlıksız sen hangi gruptasın onu anlamak için yapılır dedi istemedim bende

Evet benim de rahim ağzında ama çıkar dedi 25.haftaya kadar canım

53,5 ile başladım şuan 59,5 oldum :) bu ara ben de aşırı yiyorum yiyelim ya bir daha ne zaman dert etmeden bu kadar yemek yiyebileceğiz veririz
Aynen ya, ben bi de temmuz ayına tatil ayarladım, doğumdan sonra 2 ay içinde kilo verip toparlanmam lazım yoksa pilates topu gibi gezinirim ortalıkta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…