Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    131
Kızlarr cıktım kontrolden her sey yolunda sükür 540 gr 28 cm olmusuz. Ultrasonda 23 haftalık olarak gözüküyoruz. Oğluş ters dönmüs ayakları aşağıdadr bu yüzden az hissedebilirsin dedi. Rica ettim renkli olarak da gösterdi cok güzeldi gözleri iyice belirginleşmiş ve sürekli ağzını açık kapatıyordu darısı güzel haber bekleyen sizlere

Fetal doğru sonuç vermez dedi doktorum amniyosentez en net sonucu verirmiş onunda riskleri çok bilmiyorum… İkili de 1.1 çıkıp bunda sınır üstü olması… başkada birşey demedi burun kemiği olmasa yada herhangi bir organı sıkıntılı olsa söylerdi herhalde

Fetal mi doğru sonuç vermez dedi doktor? Ben %99 doğru sonuç verdiğini ve doktorların bu testi önerdiklerinden eminim canım şaşırdım o yüzden

Ohhh maşallah aynı anda doğuruyomuşuz bir de normali beklicek misiniz?
Yok canım sen benden 4 hafta öndesinn valla 1 hafta bile bana cok geliyo hemen zaman geçsin istiyorum ben valla hiç bilmiyorum ama rahim ameliyatı gecmısım var o yuzden sezeryan olur muhtmeelen

Yok canım sen benden 4 hafta öndesinn valla 1 hafta bile bana cok geliyo hemen zaman geçsin istiyorum ben valla hiç bilmiyorum ama rahim ameliyatı gecmısım var o yuzden sezeryan olur muhtmeelen
Bende haftaları sayıyorum ama çok az kalmaya başladı yaa şimdide bebeğim benle olması çok hoş diye düşünüyorum. Kısmet bakalım hepimiz sorunuz alalım kucaklarımıza

Doğrudur yanlıştır bilmiyorum ama benim doktorum şey demişti
Devlette detaylı ultrasonda hemen amniyosentez öneriyorlar,her şeyi hemen risk görüyorlar demişti
Hani risk almamak adına sanırım

Kızlar huzursuz bacak sendromu ile sorun yaşayan varmı nasıl bir çözüm buldunuz geceleri uyku haram oldu

Fetal neden doğru sonuç vermesin ki onu anlamadım çoğumuz yaptırıyoruz fetalde %99 amniyosentezse %99.9 doğru sonuç veriyor. Yani yanlış anlama canım ama bence başka bir doktor görüşü al sen. Down sendromu olsa ikili testte bakıldığında mutlaka ense kalınlığı çıkardı zaten sonradan down sendromu olacak hali yok içini ferah tut bence sen başka bir doktora daha git. Bazı doktorlar çok pimpirikli ve huzursuz oluyorlar malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…