- 22 Mayıs 2016
- 133
- 45
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.041
İnşallah ya hafif bi kan pıhtılaşması da var bende her gün bebe aspirini atıyorum. İnşallah bebeğim benimledirCanım geç döllenmedir endişelenme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ya hafif bi kan pıhtılaşması da var bende her gün bebe aspirini atıyorum. İnşallah bebeğim benimledirCanım geç döllenmedir endişelenme
Yok canım ama daha erken değil mi ? Kaç haftalık yaptırılıyor açıkçası benim niyetim de yaptırmak bir sonraki gidişimde sorayım doktora bende. Ocak şubat gruplarına bakmıştım da genelde eurofins panaroma falan yaptırıyorlar artık doktorumuz bizi hangisine yönlendirirseKızlar fetal DNA için fiyat aldınız mı ? Ben 7+2yim kalp atışını duyduk iki gün önce doktor bir sonraki randevuyu bir ay sonraya verdi burun ve ense kalınlığı olculdukten sonra fetal yaptıralım dedi henüz hiç fiyat almadım araştıraniniz oldu muu acaba
11.haftadan sonra yapilabilirmis hatta 10diyolar ama risk almamak adına 11sonrasi yapalım dediYok canım ama daha erken değil mi ? Kaç haftalık yaptırılıyor açıkçası benim niyetim de yaptırmak bir sonraki gidişimde sorayım doktora bende. Ocak şubat gruplarına bakmıştım da genelde eurofins panaroma falan yaptırıyorlar artık doktorumuz bizi hangisine yönlendirirse
Bence bi kaç gün daha bekle canım benim bildiğim ilişkiden 14 gün sonra beta da çıkıyor ama geç döllenme olur bisey olur benim mesela adete çok çok yakın cıktıKızlar bişey sormak istiyorum son ilişkim tam yumurtlama günü oldu sonrasını değerlendiremedik maalesef. Üstünden 11 gün geçtikten sonra kanda beta 2.0 çıktı yani negatif henüz adet olmadım ama antibiyotik kullanmaya başlamam lazım o yüzden yine sormak istiyorum 11. Gün çıkmadıysa daha çıkmaz dimi?
Adetim yarın ama geç döllenme olma ihtimali yok diye düşünüyorum çünkü yumurtlama tarihimi biliyorum 11. Gün kan testi negatif 13.gün kaset test negatifBence bi kaç gün daha bekle canım benim bildiğim ilişkiden 14 gün sonra beta da çıkıyor ama geç döllenme olur bisey olur benim mesela adete çok çok yakın cıktı
Benim de 1 hafta geriden geliyor yumurtlamam geç olduğu için önceki hamileliğimde de böyle olmuştuMerhaba bende sat 10 Ağustos olmasına rağmen keseyi 2 gün önce gördüm ve kesem 4+2 ile uyumlu. Böyle olupta sonra düzelen var mı. Adete göre 6+6 yım
Benim 2 hafta inşallah sağlıkla büyür ama korkuyor insanBenim de 1 hafta geriden geliyor yumurtlamam geç olduğu için önceki hamileliğimde de böyle olmuştu
Geç döllenmenin bebeğe olumsuz bir yanı yok. Benim de iki hafta fark var fakat doktorum geç döllenme olduğunu ve bebeğe bir sorun teşkil etmediğini söyledi. Canınızı sıkmayın.Benim 2 hafta inşallah sağlıkla büyür ama korkuyor insan
Canim Istanbulda 500 dolar diye duymustumKızlar fetal DNA için fiyat aldınız mı ? Ben 7+2yim kalp atışını duyduk iki gün önce doktor bir sonraki randevuyu bir ay sonraya verdi burun ve ense kalınlığı olculdukten sonra fetal yaptıralım dedi henüz hiç fiyat almadım araştıraniniz oldu muu acaba
Canim ben yumurtlama gunumden tam 10 gun sonraya kadar kan testi verdim hep negatifti, bat a gore yaptir. Yaklasinca yaptir. Boyle anlasilmaz. Bana doktor cok demisti de ben inanmayip belki cikar diye her tun kan vere vere kolum delik desik olmustu. Sonra ciktiAdetim yarın ama geç döllenme olma ihtimali yok diye düşünüyorum çünkü yumurtlama tarihimi biliyorum 11. Gün kan testi negatif 13.gün kaset test negatif
Yumurtlamadan sonra kaçıncı gün çıktı? Bata 1 gün varCanim ben yumurtlama gunumden tam 10 gun sonraya kadar kan testi verdim hep negatifti, bat a gore yaptir. Yaklasinca yaptir. Boyle anlasilmaz. Bana doktor cok demisti de ben inanmayip belki cikar diye her tun kan vere vere kolum delik desik olmustu. Sonra cikti
Testi de bata 3 gün kala verdimYumurtlamadan sonra kaçıncı gün çıktı? Bata 1 gün var
Çok teşekkür ederim inşallahGeç döllenmenin bebeğe olumsuz bir yanı yok. Benim de iki hafta fark var fakat doktorum geç döllenme olduğunu ve bebeğe bir sorun teşkil etmediğini söyledi. Canınızı sıkmayın.
Ben bat gecene kadar yapmadim. Bat 5-6 gun gecmisti. Idrarda cikti. Sonra kan yaptirdim. Eger o kadar bekleyemezseniz yarin bir kan yaptirin cikarYumurtlamadan sonra kaçıncı gün çıktı? Bata 1 gün var
Beta kaç çıkmıştı 5-6 gün geçinceBen bat gecene kadar yapmadim. Bat 5-6 gun gecmisti. Idrarda cikti. Sonra kan yaptirdim. Eger o kadar bekleyemezseniz yarin bir kan yaptirin cikar
Geçmiş olsun, kan pıhtılaşması testi verdiniz mi pıhtılaşmadan dolayı olabilir. Kromozom anomalisi testi de vermenizi tavsiye ederim. 3 kere kimyasal geçirdim ben o an üzülüyorsunuz evet ama bazen sağlıksız bi gebelikse vücut kendisi atıyor bebeği belki de en hayırlısı budur.Benim hcg düşmeye başlamış. Sanırım sağlıksız gebelik yaşadım. Henüz kanama da başlamadı. Bu ikinci kaybım olacak. Neden olduğu da belli değil
Betanız kaça kadar yükselmiştiBenim hcg düşmeye başlamış. Sanırım sağlıksız gebelik yaşadım. Henüz kanama da başlamadı. Bu ikinci kaybım olacak. Neden olduğu da belli değil