- 18 Haziran 2022
- 4.191
- 5.910
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.061
Kızlar ya ben sabah akşam Progestan kullanıyorum 200 mg baş dönmesi yapıyor bende ama iki gündür yapmıyor normal mi yan etkiden bile şüphelenir olduk ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ağızdan alıyorum şimdiye kadar oluyordu yalan yok oturduğum yerde bile ama artık hissetmeyince baş dönmesi falan bir işkillendimYutuyor musun? Vajinal alınca böyle etkileri olmuyor diye biliyorum
İnşallah, teşekkür ederimHer şey yolundadir inşallah. Endişelenme.
ben cok istahsızım ama 2-3 saatte karnım gurulduyor aclıktan herseyden tiksinti geldı peynır ekmek yiyorum.. tuvalet konusunda bende sıkıntıdayım özellikle geceleri.. bı uyanıyorum sanki yatmadan denızleri içtim o kadar çok.. 3 saatte falan tekrar uyanıyorum gece 2 -3 defa kalkıyorum sonra da uyuyamıyorumArkadaşlar, size 2 sorum olacak.
1. Sık sık acıkıyor musunuz ? Ne yiyorsunuz acıkınca
2. Sizde sık sık wc ye koşuyor musunuz sanki saatlerdir gitmemis gibi ?
Ya benimde karnim surekli acıkıyor halbuki tokken bi anda karnim aç kosarak mutfaga gidiyorumm1.evet. Karnım tok olsada gözüm aç
2.evet. Çok yediğim için karnım hep şiş ve hep sıkışık
Aslinda tam da böyle benimde,canim bisey istemiyor ama açım. Bende normal ekmegi yiyemez oldum agzimda büyüyor. Karnım gurulduyor sanki hic yemek yememisim gibi ama 1 saat once kalkmistik masadan oysaben cok istahsızım ama 2-3 saatte karnım gurulduyor aclıktan herseyden tiksinti geldı peynır ekmek yiyorum.. tuvalet konusunda bende sıkıntıdayım özellikle geceleri.. bı uyanıyorum sanki yatmadan denızleri içtim o kadar çok.. 3 saatte falan tekrar uyanıyorum gece 2 -3 defa kalkıyorum sonra da uyuyamıyorum
aynen agzımda büyüyor yıyecegım sey.. normalde ben yemeyı seven biriydim hamile kalınca herseyi yerim dıodum hiç oyle olmuyormus aynen az da gelse cokta gelse agrıyla uyanıyorum kosuyorum hemen kaçıncı haftasınAslinda tam da böyle benimde,canim bisey istemiyor ama açım. Bende normal ekmegi yiyemez oldum agzimda büyüyor. Karnım gurulduyor sanki hic yemek yememisim gibi ama 1 saat once kalkmistik masadan oysa
Yaa bbaya ayniyiz o zamaan en azindan bunu bilmek bile güzel. Bu gece 40 dk ara ile 4 defa wcye kalktim ve hep dopdolu mesaneyle. O arada kasık agrim da oluyor zaten çişe uyanmasam agriya uyaniyorum.
8.haftadan bildiriyorum ikisine de evet :)Arkadaşlar, size 2 sorum olacak.
Hahaha evet kuzum her ikisinede. Tatlının da dibine vurdum şu an midem bulanmaya başlayana kadar ne yesem kar sanki hamilelik insanın en özgürce yemek yiyebildigi dönem benceArkadaşlar, size 2 sorum olacak.
3218Betanız kaça kadar yükselmişti
Bana doktor portakal suyu icme portakal ye dedi. Portakal suyu kandaki seker oranini cok yukseltiyormus canim8.haftadan bildiriyorum ikisine de evet :)
Ben ofisteki masama badem koydum, arada bi kac tane atiyorum agzima, bulantimi geciriyor. Ama cok siddetli bir bulantim yok zaten, onu da belirteyim. Bana bir de taze sikilmis portakal suyu cok iyi geliyor.
Teşekkür ederim pıhtılaşma var ama başta gittiğim iki doktor normal ilaca gerek yok dedi. Son gittiğim doktor pıhtılaşma var geç kalmışsın dedi. Diğer testleri de yaptırayım sonra hamilelik planlayayım en iyisi. Çok üzücü ve yorucu bir süreç çünküGeçmiş olsun, kan pıhtılaşması testi verdiniz mi pıhtılaşmadan dolayı olabilir. Kromozom anomalisi testi de vermenizi tavsiye ederim. 3 kere kimyasal geçirdim ben o an üzülüyorsunuz evet ama bazen sağlıksız bi gebelikse vücut kendisi atıyor bebeği belki de en hayırlısı budur.
Ben de sık acıkıyorum. Öğün aralarında midem kazındığında beyaz leblebi yiyorum genelde. İlk hamileliğimde son trimesterda böyleydi bu sefer ilk trimesterdan başladı. İnşallah çok kilo almayızArkadaşlar, size 2 sorum olacak.
Ah kuzum ya ben de her ihtimale karşı üç doktora gösterdim üçü farklı bir şey dedi ama daha önce düşüğüm olduğu için bir doktorum hamilelik öncesinde başla demişti coraspine doktorların tedbir alması gerektiTeşekkür ederim pıhtılaşma var ama başta gittiğim iki doktor normal ilaca gerek yok dedi. Son gittiğim doktor pıhtılaşma var geç kalmışsın dedi. Diğer testleri de yaptırayım sonra hamilelik planlayayım en iyisi. Çok üzücü ve yorucu bir süreç çünkü