- 14 Kasım 2024
- 1.456
- 500
- 38
- 30
- Konu Sahibi denizadamasal
- #2.001
Hangi marka yaptın cnmBir güncelleme geçeyim sabah ilk idrarla test yaptım silik çıktı hemen 5-10 dk içinde fotoyu ekledim. Öğlen kan vermeye gidicem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi marka yaptın cnmBir güncelleme geçeyim sabah ilk idrarla test yaptım silik çıktı hemen 5-10 dk içinde fotoyu ekledim. Öğlen kan vermeye gidicem.
Hadi hayırlısı olsun bende bekliyorum hala gelmedi testimmerhaba kızlar bugün reglim bitti ovulasyona başlıyorum
ilk denememizde hemen olmuştu onu kaybettik , kürtaj sonrası hala gelen giden yok , bizde bazı aylar şehir dışları vs vs değerlendiremedik bölük pörçükOoo maşallah bayaaa iyi bebek olmuyorsa 6 ayda bir bakıyorlar tekrar baktırın isterdrniz
Allah bağışlasın maşallahMerhaba hoşgeldin canım. Öyle düşünme umutsuzluğa kapılma. Çünkü biz ne yaparsak yapalım tamamen kader ile alakalı bir durum. İstemeye devam et neden olmuyor deme Ablamın 5 yıl olmadı. Şimdi 4 çocuğu var:)
benim 0.4 çıkmadıBana dediği 1 in altı düşük 0.5 in altı çok düşük demek. Bana bile 0.8 le umutsuz demedi deneyin dedi 0.2 0.3 le kendiliğinden kalanlarla dolu forum Allahtan umut kesilmez
amin canım insallah hayırlı güzel ugurlu gelsin senin adet bittimi kacıncı günHadi hayırlısı olsun bende bekliyorum hala gelmedi testim
Herşey dahilmiFiyat olarak 15 bin istiyorlar
14 Aralık adetim geçerse vermeye giderim laboquik kargoda onu bekliyorum dagıtıma çıkmış prodoctor çıkarmıyor sizde kaç gün önce hangi testle çıkmıştı belkide bi iki gün kala gösteririyor prodoctorİsterseniz bir kan verin. Yan ı hastaneye yakınsanız. Veya tekrar başka marka ile bir deneyin. Ama eğer lekelenmenin gerisi gelmediyse yerleşme olabilir. Bat ne zaman bu arada?
Evet bitti cnm yeni bitti daha 8.ci gundeyimamin canım insallah hayırlı güzel ugurlu gelsin senin adet bittimi kacıncı gün
14 Kasım beklemen 9 Aralık tüm belirtiler var ama gelen giden yok test yapmadım henüz (inşallah vardır gecikme değildir amin )
Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adayları dilerim bu topik hepimize şans getirir
Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz
Üye Adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Sonuç @Turunc chemist 2 Kasım 3 Aralık @dlaraoz 8 Kasım 6 Aralık @Eneaciz 8 Kasım 7 Aralık @bernailker 7 Kasım 7 Aralık @slaslasla 7 Kasım 7 Aralık @Nazbudak 7 Kasım 8 Aralık @wKubra 10 Kasım 8 Aralık @Alev2626 8 Kasım 8 Aralık @Bettsyb 12 Kasım 10 Aralık @balimss 14 Kasım 11 Aralık @incim1 9 Kasım 11 Aralık @gullinhan 13 Kasım 11 Aralık @gulenperi4 10 Kasım 12 Aralık @nisanurs98 17 Kasım 12 Aralık @seake 16 Kasım 13 Aralık @asiliris 9 Kasım 13 Aralık @cicek4040 13 Kasım 13 Aralık @loveinnovember 20 Kasım 13 Aralık @anyone1ri 13 Kasım 14 Aralık @CinnamonQueen 16 Kasım 14 Aralık @merveett 17 Kasım 14 Aralık zeyyy123 17 Kasım 15 Aralık @Candy7777 18 Kasım 15 Aralık @irem142 18 Kasım 16 Aralık burciby 16 Kasım 16 Aralık @papatyamm13 15 Kasım 17 Aralık @yestur 24 Kasım 18 Aralık Evanora 22 Kasım 19 Aralık @Jane Jetgil 14 Kasım 19 Aralık @Daydi 18 Kasım 19 Aralık @aysmesra 21 Kasım 19 Aralık @babylovee 16 Kasım 20 Aralık @elizan04 23 Kasım 20 Aralık @virginiawolf 22 Kasım 20 Aralık @Rabiacaa 29 Kasım 20 Aralık @sepa 23 Kasım 20 Aralık @nesasl 27 Kasım 21 Aralık G gixmooo10 27 Kasım 22 Aralık @norayildiz 23 Kasım 22 Aralık @Biranneadayi2024 21 Kasım 22 Aralık @Alin Ada 26 Kasım 23 Aralık @hlvsr 25 Kasım 23 Aralık @caca60 24 Kasım 24 Aralık @deryadabirdalga 24 Kasım 24 Aralık @gokce1111 29 Kasım 27Aralık @sea9 30 Kasım 27 Aralık @Mauvee 28 Kasım 28 Aralık @dicle1 29 Kasım 28 Aralık @topraktonlari 4 Aralık 28 Aralık @Pamlok 1 Aralık 29 Aralık @Dides0 1 Aralık 29 Aralık @Ozerrrr 1 Aralık 29 Aralık @prensesannesii 2 Aralık 30 Aralık eva0108 4 Aralık 31 Aralık @n0101 4 Aralık 31 Aralık @Lioo 29 Kasım 31 Aralık @Layylaylomm 4 Aralık 1 Ocak @freewoman1 2 Aralık 1 Ocak D denizadamasal 5 Aralık 2 Ocak @malika001 5 Aralık 2 Ocak @senon 30 Kasım 3 Ocak @rozatulip 2 Aralık 3 Ocak @madamma 3 Aralık 3 Ocak Sutlac777 4 Aralık 4 Ocak @ozgeanne 3 Aralık 5 Ocak @Sunsun9 3 Aralık 5 Ocak @derindenizmavisi 5 Aralık 5 Ocak @Mystika 8 Aralık 5 Ocak mmatmazellll 6 Aralık 6 Ocak @pinkflowers1 9 Aralık 6 Ocak Tmd2020 7 Aralık 7 Ocak @aycnnderin 9 Aralık 8 Ocak @Meowster 5 Aralık 9 Ocak
Selammm bizimde bir adet 2 yaşında bebemiz var. :) bizim için şartlar daha zor dimi yaaa, yumurtlama olacak, bebiş uyuyacak, yorgun olmayacaksın allah yardımcımız olsun2 yaşında bebeğim var tatlım . Biz sürekli uzakta olduğumuz için aileden bebeğim de kimseyle zaman geçiremiyor bizden başka . Bizde bir yere kadar yetiyoruz * o yüzden tekrar bebek düşüncesine girdik birde yaşımız da ilerledi artık çok geçmeden olsun istedik.
benimde bugün bitti ama cuma başlayayım diyordum. erken değil mi bugünmerhaba kızlar bugün reglim bitti ovulasyona başlıyorum
yaptım canım düzenli yapmadım ama bu ay femara içtiğim için biter bitmez yapayım dedim.sen yumurtlama gününden eminsen öyle basla gülüm bende pko var hiç belli olmuyor .hayırlı güzel pozitif sonucların olsun insallahSelammm bizimde bir adet 2 yaşında bebemiz var. :) bizim için şartlar daha zor dimi yaaa, yumurtlama olacak, bebiş uyuyacak, yorgun olmayacaksın allah yardımcımız olsun
benimde bugün bitti ama cuma başlayayım diyordum. erken değil mi bugün
daha önce yapmış mıydın ?
15 kabul etmelisin canm genelinde artı 14 oluyorkızlar uygulamaya göre yumurtlama 4 aralık gözüküyordu
ama ben ovülasyonla yumurtlama+çatlama 1 aralık olduğunu düşünüyorum
testleri ekliyorum
Eki Görüntüle 3519137
yani 11. gün dersem batı 14 aralık mı kabul etmeliyim
Ne güzel gecikmen var test yapıp buraları şenlendirsene14 Kasım beklemen 9 Aralık tüm belirtiler var ama gelen giden yok test yapmadım henüz (inşallah vardır gecikme değildir amin )
Canım evde prodoctor vardı yine ondan yaptım. Kan verdim zaten bekliyorum şimdi sonucuHangi marka yaptın cnm
Bazı kişilerde olmayabiliyomuş bu arada ama yine de gebe kalıyorlar. İnşallah görürsün canım hsg 25 kasımda çektirdim daha çok yeni benim deHadi inşallah gebe kalmış olma ihtimalin yüksek işte o uzayan akıntı kaliteli yumurtlamanın habercisi. Bu ay bende yok şimdilik inşallah onu görürüm bir gün. Hsg yıl kaçıncı gün cektirdiniz.
İnşallah canım. Stres geçti umarım tutmuştur minnakim.İnşallah olmuşturr, stress yapma sakınBugünüde istersen değerlendir, aklında kalmamış olur. Hayırlısı olsunn
Su gibi akıp geçsin zaman inşallahBugujun uzerıne 14 say canm evet yarn 1.gun olcak
Selam kızlar ben ovulasyon takibi yapıyorum dün pik oldu ama bugün çatlamadı. Genelde en fazla kaç günde çatlama oluyor. Geçen ay pik gördüğümün ertesi günü çatlamıştı.
Canm kesinlikle bugünü değerlendir benceİnşallah canım. Stres geçti umarım tutmuştur minnakim.
Su gibi akıp geçsin zaman inşallah