Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    120
Teşekkür ederin canım favladım inceleyeceğim
Ben de bunu cok beğenmistim ama katlanmıyor olması dezavantaj

Gayet saglam görünüyor canım bende bunlardan alacağım yer kaplamamasi benim icin önemli. Teşekkür ederim
Valla ben aslında tipini beğenmiyorumda temizlik kovaları var ya onun renklerinde olduğu için böyle şeylere takığımdır ama katlanırların hepsini böyle yapmışlar

Lucina Oslo Anne Bebek Termal Bakım Çantası Fiyatı, Yorumları - Trendyol canım ben bunu aldım çok güzel Bi bak istersen

Ya ben hastaneye kimse gelsin istemiyorım Yaptırmak lazım mı
Valla ben de çok kalabalık istemiyorum ama herkese gelmeyin diyemezsin hediye olarak da trendyol da magnetler var onlardan 20 tane felan söylerim fiyatları da çok iyi bide çikolata alırız belki okadar, doğum yapınca bide başkalarını düşünemem yani

Yaa biz kalabalık bir aileyiz eşimin eşi dostu cartı curtu bitmiyor mutlaka çok gelen olur ve engelleyemeyiz. Ben şöyle düşündüm bebeğim oluyo diye neden ben hediye veriyorum ki insanlara ahahaha. Kutu madlen çikolata yaptırırız. Birde küre şeker kutuları var sevimli bişiler yaptırırım heralde yoksa öyle kolanya mum falan vermek bilemedim.

Bence mum kolonya gibi şeylere de gerek yok bukadar yeter diye düşünüyorum başkaları bunları bile yapmıyor

Bence mum kolonya gibi şeylere de gerek yok bukadar yeter diye düşünüyorum başkaları bunları bile yapmıyor
Ay evet ya bana da anlamsız geliyo demek istedim. O kolonyayı kim ne yapsın bir de kimse yanlış anlamazsa mesela şeyde bana garip geliyo başkasının çocuk adı ile olan magnet veya kapak açaçağı millet onu alıp atıcak mesela üzücü.

Kızlar bide şey diyecem, ben çocuk olunca öyle kucaktan kucağa gezsin istemiyorum kimsenin öpmesini istemiyorım ama yanlış anlaşılır diye de korkuyorum, çocuğumun üstüne çok düşeceğimi biliyorum beklediğimiz içinde daha çok kıymetli bende oyüzden herkes sanki farklı düşünecek gibime geliyor

Bende istemiyorum bebek isteyenler kendi yapsın sevsin arada bunu düşünüp çok kaygılanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…