- 23 Eylül 2024
- 277
- 430
- 18
- 33
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #9.901
Bizim Bilge olacak teyzesiYa kız bebiş isimleri de yazın canlar bizde bi türlü karar veremiyoruz beren olsun dedik ama sanki tam içime sinmedi gibi. Büyük kızlarım Ece koyalım diyorlar kraliçe anlamına geliyormuş eşim onu da beğenmedi ay isimsiz kaldık resmen
Bizim kız ama ilk erkek tahmin edildiği için ben bayağı bakmıştım :) Favorilerim Toprak, Atlas. Diğer düşündüklerimiz Doruk, Ateş, Sarp, Pars, ErenKızlar erkek bebek bekleyen annişler isme karar verenleriniz oldu mu? Bizde hala yok
Doğa olacak bizim kız galiba babamız çok ısrarcı, bir de isminden bir parça oluyor :) benim adım babane adı olduğu için uyumlu bir şey yok maalesef, illa şu olsun diyeceğim bi isim olmadığı için içime de sindi.Ya kız bebiş isimleri de yazın canlar bizde bi türlü karar veremiyoruz beren olsun dedik ama sanki tam içime sinmedi gibi. Büyük kızlarım Ece koyalım diyorlar kraliçe anlamına geliyormuş eşim onu da beğenmedi ay isimsiz kaldık resmen
Çok geçmiş olsunKizlar 2 gündür bende bir migren tarzı baş ağrısı bir kusma iştahsızlık sürekli yattım hiç bidey yiyemedim bu akşam acile gittim serum takıldı hala kendime gelemedim uyucam şimdi
Asel çok güzel o da kızımın ismiBiz Asel düşünüyoruz.Meryem Asel de olabilir.Beren isminde çok guzel
Ay ada ismi de çok güzel geliyor kulağıma benim ama kime desem anlamsız diyorlar üzülüyorumDoğa olacak bizim kız galiba babamız çok ısrarcı, bir de isminden bir parça oluyor :) benim adım babane adı olduğu için uyumlu bir şey yok maalesef, illa şu olsun diyeceğim bi isim olmadığı için içime de sindi.
Duru, Ada, Ala, Ela, Masal, Lina kulağıma hoş gelen diğer isimler
Geçmiş olsun canım. Ben de çok çekiyorum. Parasetamol de işe yaramıyor. Migren taşı biraz uyuşturuyor yanma hissi ağrıyı bastırıyor ferahlatıyor sonrasında da o sırada uyuyabiliyorum ben. Eğer kullanmadıysan deneyebilirsin. Uyandığımda yine ağrı oluyor ama en azından biraz dinlenmiş oluyorum. Bir de buz biraz iyi geliyor. Hiçbir yöntem geçirmiyor ama biraz nefes aldırıyor bunlar en azındanKizlar 2 gündür bende bir migren tarzı baş ağrısı bir kusma iştahsızlık sürekli yattım hiç bidey yiyemedim bu akşam acile gittim serum takıldı hala kendime gelemedim uyucam şimdi
Benim eşim de öyle kuzum öz Türkçe isim istiyor ondan Tomris istiyordur eşinde ama siz genede Sahra üzerinde daha çok durun benceAzra alin umay parla asel deniz mercan nefes duru gbi isimler uzerinde dolaniyorduk tomris ve sahrada kaldik arkadasim
Ada ya bayılıyorum ben, ama çok yakın çevremde var o yüzden değerlendiremiyoruz :/ bir de Umay var bak onu unutmuşum Umay da çok güzel ve anlamlıAy ada ismi de çok güzel geliyor kulağıma benim ama kime desem anlamsız diyorlar üzülüyorumbüyük kızım da masal diyor aslında eşim de beğendi masalı da sadece masal da şunu düşündük hani bebek ve çocukken güzel de hiç genç kız ve yetişkin kadın görmedim masal isminde nasıl olur acaba çocuk ismi gibi mi kalır diye endişelendim
Ya o ne öyle ama ya haksızlık bu sonuçta 9 ay anne taşıyor binbir çeşit sıkıntı yaşıyoruz bulantısından evhamına doğumuna kadar büyülü bir süreç ben gıcık oluyorum büyüklerin müdahale etmesine hele eşler onlara çok kızarım. Sen gene tatlı tatlı söyle eşine kuzum ilkinde böyle bisey yaptın kırıldım şimdi sıra bende karısmicaksın ben seçicem benim de hevesim var evladımın isminde de.Canim ilk kızımda elif sema olacakti kayınvalidemin adı Elif aylarca elif sema diye isme özel ne varsa yaptırmıştım eşim daha ben hastanede yatarken sadece elif yazdırmış kimliğe o kadar kırıldım ki normalde eşimle çok iyi anlaşırız her konuda tanisan dünyanın en merhametli adamıdır ama isim konusunda malesef ailecek böyleler kayinlarimda böyle eltim doktor kayninda doktor eltim bile laf edemedi bu isim konusuna onun kızının adida elif oldubu arada benim adımda babaanemin adı kaynana kayınbaba ismi kaderimiz sağlıklı olsunlar da isme elimden geldiğince müdahale edeceğim
Umay da çok güzel geliyor kulağa gerçekten ay bakalım neler secicez ben acele ediyorum biraz hastane çıkışıydı susuydu bilmem ne hep isimli başlayayım hazırlıklara yavaştan diyeAda ya bayılıyorum ben, ama çok yakın çevremde var o yüzden değerlendiremiyoruz :/ bir de Umay var bak onu unutmuşum Umay da çok güzel ve anlamlı
Canım eşim normalde çok anlayışlı bir insandır umarım zamanla ikna edebilirim anne babasının ismini koymayı borç olarak düşünüyor kız olursa zaten ben koyacağım ama erkek olursa babasının ismini söyleyip durdu bnde Mehmet koymak istiyorumYa o ne öyle ama ya haksızlık bu sonuçta 9 ay anne taşıyor binbir çeşit sıkıntı yaşıyoruz bulantısından evhamına doğumuna kadar büyülü bir süreç ben gıcık oluyorum büyüklerin müdahale etmesine hele eşler onlara çok kızarım. Sen gene tatlı tatlı söyle eşine kuzum ilkinde böyle bisey yaptın kırıldım şimdi sıra bende karısmicaksın ben seçicem benim de hevesim var evladımın isminde de.
Mehmet çok güzel bir isim kuzum inşallah gönlündeki gibi olurCanım eşim normalde çok anlayışlı bir insandır umarım zamanla ikna edebilirim anne babasının ismini koymayı borç olarak düşünüyor kız olursa zaten ben koyacağım ama erkek olursa babasının ismini söyleyip durdu bnde Mehmet koymak istiyorum
Ben esine cok hak verdim aslan eniste yuru beSorma derdimiz o zaten sahra arapça diye birqz esim uzak asker benim esim ona kalsa yenşi koycazfirsat versem tadini kacircak bende iki isim koyalim sahrq benim ikinciyi sen sec dedim bakalm nasil birsey cikicak ortaya
Ben daha sadece park yatak ve birkaç parça kıyafet aldım ya :) Ananemizde yatak yaptırıyor bir de yatak için çarşaf vs diktiriyor. Herhalde son son 2 ay biraz yoğunlaşacağız alışverişe :)Umay da çok güzel geliyor kulağa gerçekten ay bakalım neler secicez ben acele ediyorum biraz hastane çıkışıydı susuydu bilmem ne hep isimli başlayayım hazırlıklara yavaştan diye
Ayyy güle güle mutlulukla giydir inşallah canım benimBen daha sadece park yatak ve birkaç parça kıyafet aldım ya :) Ananemizde yatak yaptırıyor bir de yatak için çarşaf vs diktiriyor. Herhalde son son 2 ay biraz yoğunlaşacağız alışverişe :)
Babamızın ilk aldığı kıyafetler
Eki Görüntüle 3515902
Amin inşallah canım :) benim ilk bebiş olduğu için çok acele etmiyorum tecrübesizim de. Biraz araştırıp öğrenip ona göre alayım diyorum. Zamanla hallederiz ihtiyaçlarını sağlıklı olsun minişlerimiz yeter ki :)Ayyy güle güle mutlulukla giydir inşallah canım benimhepsi olur yaaa 1,2 ay sonra hazırlıklar hızlıca bir düzen halinde akar gider anlamayız bile zamanın nasıl geçtiğini
Ya benim de 3. Çocuk ama hiç biseyimiz yok ben bidaha çocuğa tövbeli olduğum için kızların küçülen eskiyen herseylerini verdim dağıttımAmin inşallah canım :) benim ilk bebiş olduğu için çok acele etmiyorum tecrübesizim de. Biraz araştırıp öğrenip ona göre alayım diyorum. Zamanla hallederiz ihtiyaçlarını sağlıklı olsun minişlerimiz yeter ki :)
Olsun ya ne güzel sıfırdan bir heyecan :) onun da tadı başkadır eminim :)Ya benim de 3. Çocuk ama hiç biseyimiz yok ben bidaha çocuğa tövbeli olduğum için kızların küçülen eskiyen herseylerini verdim dağıttımbende şimdi sıfırdan ilk gibi hazırlık yapıcam mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?