-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.221
Sizin erkek gibiBenimkine de bakın
Merhaba kizlar ben de bugün kontrole gittim ama malesef bir sıkıntı var bebeğim yaklaşık 15 dj boyunca sağ elini ya hiç açmadı yada sağ eli gelişmemiş Dr çok çeşitli şekillerde bakmaya çalıştı ama malesef sağ el avuç içi ve parmakları göremedi yarın perinatologa gideceğim detaylı usg yapılacak
Benim doktorum da aynı şekilde sadece ayağını yakınlaştırdı o da fotoğrafını çekmek için. Bana biraz size kuruntu yaptırmış gibi geldi. Henüz daha bebekler çok küçük elleri zaten yumuk yumuk görünüyor ultrasonda. Stres yapmayınBizim doktorumuzda bu sağ eli bu sol eli bu sağ ayağı bu sol ayağı diye hiç söylemedi canım baktımı acaba kendi bilemedim. Ense kalınlığı normal dedi. Bizimde 26 gün sonra perinatalog randevumuz. Siz fetal dna yaptırdınız mı?
Yok canım benim 30 Temmuz son adet tarihim. Bugün güncelleme yaptı 9 ağustosa çekti7 ağustos değil mi son adet benim de öyle her gittiğimde farklı ölçüm oluyor en son 4 gün oynuyordu arada bir düzene girmedi şimdi de 2 güne düştü
Evet ya ben de onu düşündüm şimdi bizim sırtı dönüktü zaten çok da oynamadı eli kolu görünmedi yani bir daha da 1 ay sonraya çağırdıBizim doktorumuzda bu sağ eli bu sol eli bu sağ ayağı bu sol ayağı diye hiç söylemedi canım baktımı acaba kendi bilemedim. Ense kalınlığı normal dedi. Bizimde 26 gün sonra perinatalog randevumuz. Siz fetal dna yaptırdınız mı?
Canım inşallah yarın güzel haberler alırsınMerhaba kizlar ben de bugün kontrole gittim ama malesef bir sıkıntı var bebeğim yaklaşık 15 dj boyunca sağ elini ya hiç açmadı yada sağ eli gelişmemiş Dr çok çeşitli şekillerde bakmaya çalıştı ama malesef sağ el avuç içi ve parmakları göremedi yarın perinatologa gideceğim detaylı usg yapılacak
Hımm anladım canım bayağı fark varmış seninYok canım benim 30 Temmuz son adet tarihim. Bugün güncelleme yaptı 9 ağustosa çekti
Erkek gibi geldi banaBen erkek gibi gördüm
Elini yumruk yapmış olabilir perinatolog daha detaylı inceler içini ferah tut canımMerhaba kizlar ben de bugün kontrole gittim ama malesef bir sıkıntı var bebeğim yaklaşık 15 dj boyunca sağ elini ya hiç açmadı yada sağ eli gelişmemiş Dr çok çeşitli şekillerde bakmaya çalıştı ama malesef sağ el avuç içi ve parmakları göremedi yarın perinatologa gideceğim detaylı usg yapılacak
Bizimkide bunda çok hareket etmedi uyuyo olabilir dedi doktor işte gönek bağı pipisi ve ense kalınlığı konuştuk ama bilemiyorum. Allah hepimizi zor şeylerden korusun her süreci ayrı zorEvet ya ben de onu düşündüm şimdi bizim sırtı dönüktü zaten çok da oynamadı eli kolu görünmedi yani bir daha da 1 ay sonraya çağırdı
Yiaa seveyim onu rüyalarına da mi giriyor. Merak ettim ne ismi söylendiİnşallah ben de kız hissediyorum rüyalarımda kız görüyorum isim bile söylendi hatta
Sağol canım valla benmde biraz ağrı olunca korktum herşeyden nem kapıyorum zaten:)Oldu canim benimde. Hatta benim regl tarihimde 2 3 defalik kahverengimsi akıntım oldu. Kasık ağrısı baya regl baslayacak gibiydi. Korktum basta ama arastirinca adet dönemi geldiginde oluyormus bu tarz seyler diye rahatladim. Korkmaya gerek yokmus yani
Yiaa seveyim onu rüyalarına da mi giriyor. Merak ettim ne ismi söylendi
Korkuyoruz hemen canim çok normal. Çünkü az büyük olsalar hareketlerini hissetsek tamam agri oldu ama hersey yolunda deriz. Ama simdi minicikler ve agri olunca bisey mi oldu acaba diye endise duyuyor insan. Benimde bugun kasık agrim her zamankinden cok. Bende yarin kontrole gidicem sanirim. Olsun tedbirli olayim diyorum napiyimmmSağol canım valla benmde biraz ağrı olunca korktum herşeyden nem kapıyorum zaten:)
Ay hadi bakalim Berrak prenses mi gelecekBerrak
Bakalım inşallah sağlıklı olsun da kızda olur erkekte fark etmez ilk çocuk olcakAy hadi bakalim Berrak prenses mi gelecekgönlünden geçen olsun inşallah canım güzel isim
Amin canim amin. Hepimiz evlatlarımızı sağlıkla kucagimiza alalim insallahBakalım inşallah sağlıklı olsun da kızda olur erkekte fark etmez ilk çocuk olcak
Yaa bende öğrenemedim hala, maşallah sağlıkla doğsun inşallahEvet oğlum olacak inşallah
İns öyledir ama uzun bı sureydi bakıp geçmedi yani o dusunduruyo beniElini yumruk yapmış olabilir perinatolog daha detaylı inceler içini ferah tut canım
İnşallah bütün bebekler sağlıkla gelsinYaa bende öğrenemedim hala, maşallah sağlıkla doğsun inşallah