Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar adet zamanında ağrınız oldu mu? Benim bugunler adet günlerim sanki yumurtalıgım ağrıyor gibi geliyor
Oldu canim benimde. Hatta benim regl tarihimde 2 3 defalik kahverengimsi akıntım oldu. Kasık ağrısı baya regl baslayacak gibiydi. Korktum basta ama arastirinca adet dönemi geldiginde oluyormus bu tarz seyler diye rahatladim. Korkmaya gerek yokmus yani

İnsallah sonucunuz güzel gelir ben de oraya yaptıracagım doktoru seviyorm cnku

Benimkine de bakın

Eklentiler

• Screenshot_20241027_082004.jpg
    89,2 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20241031_185058.jpg
    102,3 KB · Görüntüleme: 22
Teşekkürler insan kesin olmayacağını bilse de bir şeyler duymak istiyor herhalde ikincide de ilki gibi heyecan yaşayacağımı tahmin etmezdim bir farkı olmuyormuş
Her gebelik yeni gebelik oluyor ve hep söylenen sanki ilk kez anne oluyorum herseyi unutmusum muhtemelen seninde oyle olacak canim.
Ya oyle zaten azıcık kafa şeklinden tahmin yürütüyorum kendimce bende saglikli olsun da totosuna vura vura sevmelik bebislerimiz gelsin bize

Aynen öyle ikisi de kabulüm sağlıklı olsun yeter

Merhaba kizlar ben de bugün kontrole gittim ama malesef bir sıkıntı var bebeğim yaklaşık 15 dj boyunca sağ elini ya hiç açmadı yada sağ eli gelişmemiş Dr çok çeşitli şekillerde bakmaya çalıştı ama malesef sağ el avuç içi ve parmakları göremedi yarın perinatologa gideceğim detaylı usg yapılacak

Canım selamlar, belki göstermemiştir bazen bebekler hiç göstermiyor cidden.doktorunuz görememiştir inşallah kaç haftalıksınız canım İstanbuldamıydınız kime gideceksin acaba?

Bizim doktorumuzda bu sağ eli bu sol eli bu sağ ayağı bu sol ayağı diye hiç söylemedi canım baktımı acaba kendi bilemedim. Ense kalınlığı normal dedi. Bizimde 26 gün sonra perinatalog randevumuz. Siz fetal dna yaptırdınız mı?

7 ağustos değil mi son adet benim de öyle her gittiğimde farklı ölçüm oluyor en son 4 gün oynuyordu arada bir düzene girmedi şimdi de 2 güne düştü

Nub göremedim ama çene ve kafa yapısı kıza benziyor canım
İçimden geçen de o muayeneden çıkınca eşime kız bebiş geliyor herhalde dedim sevindi o da öyle istiyor çünkü bir oğlumuz var bir de kız olsun yeter diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…