- 14 Mayıs 2023
- 931
- 776
- 37
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.181
Canım gözün aydınKızlar ben de sabah gittim ikili tarama için devlette takipliyim Ankara Üniversitesinde. O kadar güzel ilgilendiler ki inanılmazdı. Hoca beni hatırladı sen laboranttın dimi ben kendi tahlillerime baktım temiz demiştin filan dedi güldü bayasonra baya bi bilgilendirme yapıldı ardından asistan hekimlerle geçtik odaya işte baktı gerekli şeylere tabiki cinsiyet yok herşey yolunda on gün sonra gel dedi 12+3 baya baya özelde gibi ilgilendiler çok memnun ayrıldım.
Ay kuzum inşallah yaaa yarabbim ne kadar zormuş zaman nasıl geçecek inşallah hayırlı haberler gelirAyyyyvisneliturta34 senin haberini bekledim okudum bende baya içini ferah tut Allah’ın izniyle hiçte bişe olmaz sınır zaten. İnsallahta hiç bişeycij olmazzzz içime kötü bi his doğmadı benim
Canlar birsey soracağım? Biraz kabizlik vardı özür dileyerek anlatım peceteye kan geldi makattan.. telaşlanmalı mıyım? Sabahları zeytinyağlı kuruincir yesem gebelikte olur mu?
İnşallah canım hayırlı haberler gelsin inşallah
İnşallah canım amin hayırlı haberler gelsin inşallahGüzelim kalbini ferah tut en ufak bir risk gorduklerinde malesedki.bunlari bizimle.paylasmak.zorunda hissediyorlar kndilerini sen strese girme kendinide bebeginide uzme ben herseyim olumlu yonde ilerleyecegine inaniyorum
Çok teşekkür ederim bende öyle tahmin ettim bi sorayım dedim, rahatladım da.. eskiden kahve sigara vs yapıyordum kabizlik olmuyordu tanı Yeşilçay vs şimdi oluyor… zeytinyağ incir kayısı tüketeyimBana da oldu canim zeytinyagli ye gecer dert etme hic
Her gün 1 bardak sade kefir iç canım. Bağırsakları çalıştırıyor bebişe de çok faydalıCanlar birsey soracağım? Biraz kabizlik vardı özür dileyerek anlatım peceteye kan geldi makattan.. telaşlanmalı mıyım? Sabahları zeytinyağlı kuruincir yesem gebelikte olur mu?
Bırakırsam bir problem olmasından korkuyorum yani 5. Haftadan beri kullanıyorum gidio test yaptırsam kan sulandırıcı kullandığından doğru sonuç verirmiki çok karışık durumdayım bilmiyorum ne yapmalıyımgulmra birde alakası var mı bilmem rahime giden damarlar genişlememişti bebek son ayda gelişmedi. Belki kan sulandırıcı yüzünden genisleyip gelişmedi damarlar sebebini bilmiyorum. Tedbir için bebek aspirini verilir o süre icindede tahlil yapılır sorun varsa kan sulandırıcı başlanir öyle biliyorum. 3 doktorda aynı şeyi söyledi 3 doktorda özel di canım
Çok teşekkür ederim bende öyle tahmin ettim bi sorayım dedim, rahatladım da.. eskiden kahve sigara vs yapıyordum kabizlik olmuyordu tanı Yeşilçay vs şimdi oluyor… zeytinyağ incir kayısı tüketeyim
O genetik test genlerine bakıyorlar ilaç sonucu değiştirmez sen tahlili iste devlette yapıyorlar sonuç çıkınca karar verirsiniz ozamana kadarda devam et için rahat etsin canım istersenBırakırsam bir problem olmasından korkuyorum yani 5. Haftadan beri kullanıyorum gidio test yaptırsam kan sulandırıcı kullandığından doğru sonuç verirmiki çok karışık durumdayım bilmiyorum ne yapmalıyım
Canım benim doktorum Genoks önerdi hastanem de orayla anlaşmalı olduğu için direkt hastanede kan verdim. Hiç diğer şirketleri araştırmadım doktoruma güveniyorum diye yaptırdım geçtim ancak henüz çıkmadı sonuç.7 gün oldu daha. Beklemekteyiz .Genoksta fetal dna yaptıran var mı kızlar memnun kaldınız mı
Canım inşallah tertemiz gelecek sonuçKızlar çok moralim bozuk. ultrasonda bebeğin ense kalınlığı 3.05 çıktı tam sınırmıs şimdi perinatolog bekliyorum o bi bakacak bu stresle bekleyemem diye bugün bi görünelim perinatologa dedi doktor
Marketten mi alıyorsunuz kendiniz mi yapıyorsunuz? İçiyordum da ara verdim şimdi farkettim alayım yarınHer gün 1 bardak sade kefir iç canım. Bağırsakları çalıştırıyor bebişe de çok faydalı
Ya benimde aksama daha cok şişiyor o var tabi ama bu sabah normalde de göbüşlüydüm de bi baktim büyümeye baslamis karnim sekli degisiyorValla benim içimden bir ses kız diyor ama en önemlisi tabi ki sağlıklı olması
Sabah hiç bir şey yok kuzum ama akşamları baya bildiğin göbeğim var bir yandan da çok çıksın istiyorum ben böyle hiç bir şey yok ya ortada kendimi hamile gibi hissetmiyorum sanki
2 gün önce eşime dedim benim kasıklarım hiç ağrımıyor bulantım da kalmadı bir şey mi oldu hastaneye mi gitsek diye çünkü 19 kasımda benim randevum zor bekliyorumO da kızdı pimpirikleniyorsun bir şey yok diye ertesi sabah mide bulantısı ile güne başladım nerdeyse 1 haftadır aynı şekilde devam ediyor
Bana kız gibi geldi başka ultrason yok mu canımNub teorisi bilen arkadaşlar bana da Bi tahminde bulunabilir mi ben kendime tahminde bulunamadım
Yok medikalparkta niye uzun sürer bilemedim.devlette mi yaptırdınız ? Hemen çıkıyor o kadar sürmüyor ya benim ertesi gün çıktı
Benimkine de bakar mısın sırtı dönük amaBana kız gibi geldi başka ultrason yok mu canım
Marketten alıyorum. Kefirzadem veya altınkılıç tercih edebilirsin. Bu hafta 2 gün içmedim normalde her gün içiyordum o bile o kadar fark etti ki anlatamam.Marketten mi alıyorsunuz kendiniz mi yapıyorsunuz? İçiyordum da ara verdim şimdi farkettim alayım yarın