Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Canım gözün aydın cinsiyeti öğreneydik yahu

Canlar birsey soracağım? Biraz kabizlik vardı özür dileyerek anlatım peceteye kan geldi makattan.. telaşlanmalı mıyım? Sabahları zeytinyağlı kuruincir yesem gebelikte olur mu?

Canlar birsey soracağım? Biraz kabizlik vardı özür dileyerek anlatım peceteye kan geldi makattan.. telaşlanmalı mıyım? Sabahları zeytinyağlı kuruincir yesem gebelikte olur mu?

Bana da oldu canim zeytinyagli ye gecer dert etme hic

Bana da oldu canim zeytinyagli ye gecer dert etme hic
Çok teşekkür ederim bende öyle tahmin ettim bi sorayım dedim, rahatladım da.. eskiden kahve sigara vs yapıyordum kabizlik olmuyordu tanı Yeşilçay vs şimdi oluyor… zeytinyağ incir kayısı tüketeyim

Her gün 1 bardak sade kefir iç canım. Bağırsakları çalıştırıyor bebişe de çok faydalı

Bırakırsam bir problem olmasından korkuyorum yani 5. Haftadan beri kullanıyorum gidio test yaptırsam kan sulandırıcı kullandığından doğru sonuç verirmiki çok karışık durumdayım bilmiyorum ne yapmalıyım

Çok teşekkür ederim bende öyle tahmin ettim bi sorayım dedim, rahatladım da.. eskiden kahve sigara vs yapıyordum kabizlik olmuyordu tanı Yeşilçay vs şimdi oluyor… zeytinyağ incir kayısı tüketeyim

Aynen ya kahve sigara cok guclu bir komboydu o konuda

O genetik test genlerine bakıyorlar ilaç sonucu değiştirmez sen tahlili iste devlette yapıyorlar sonuç çıkınca karar verirsiniz ozamana kadarda devam et için rahat etsin canım istersen

Genoksta fetal dna yaptıran var mı kızlar memnun kaldınız mı
Canım benim doktorum Genoks önerdi hastanem de orayla anlaşmalı olduğu için direkt hastanede kan verdim. Hiç diğer şirketleri araştırmadım doktoruma güveniyorum diye yaptırdım geçtim ancak henüz çıkmadı sonuç.7 gün oldu daha. Beklemekteyiz .

Ya benimde aksama daha cok şişiyor o var tabi ama bu sabah normalde de göbüşlüydüm de bi baktim büyümeye baslamis karnim sekli degisiyor bu gunlerime binlerce şükür ya ayniyiz kuzum vallahiii bende diyorum aynini. Karnim büyüsün biraz hareketlensin de onu iyice hissedeyim artik diyorum. Sabirsizlaniyorum varligini tüm vucudumla gorecegim günleri düşündükçe. 12.haftadan sonra artik arkadaslarima falan da soylemeyi düşünüyorum tanidiklarima vs. Ben bu kadar zor dayanabildim galiba
Ya masallah sen yine iyi bekliyorsun. Ben olsam simdiye gitmistim. Benim normal dr kontrolum aslinda 1 ay sonraya gun vermisti ama ben 14.gün baska dra gittim simdi yarin tekrar gidicem galiba. Karin agrim falan da artti bugun ama diyorum acaba tekrar usg ile bakilca bebise zarar verjr mi. Kafam karisiyor. Zaten devlet hastanesine gidicem orda kalbini dinletmiyorlar. Sadece görüntü var. Kafam karışık biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…