- 20 Mayıs 2024
- 727
- 822
- 26
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.001
Canım eczanelerde yolculuk bilekliği var o çok bulantısı olan bazı hamilelere de iyi geliyormuşOlmuyordu valla sabah erken aç karna yolda olmak mafetti sanırım. Gece dinlendim kendime geldim şimdi. Bir daha 1 saatten fazla süren bir yerde yokum
5. Ayda falan misafir hazırlığına başlıcam ben, yaprak sarma, su böreği stoğu yapıcamKızlar hamileliğin ilerisi için buzluğa hazırlık yapıyormusunuz? Ben bugün iyi hissettim biraz gelen giden arkadaşlarım olur diye börek sardık kızkardeşimle koyduk. Mantı poşetlemeyide düşünüyoruz. Kolaylık olur. Aklınıza başka ikramlık veya dolapta iyi olur dediğiniz tarif geliyor mu?
Ben erkek gibi gördümKizlar benim bebise de bakar mısınız sizce kız mı erkek mi haftaya ikili testim var Eki Görüntüle 3496806
Benim bebeğime de bakarmısınızBen erkek gibi gördüm
Ben bu tarz bir beşik almayı düşünüyordum buradaki bir arkadaşım 6 aylık bebişi kullanmamış sana hediye ediyim dedi ondan alıcam büyük ihtimalle ama belli bir miktar veririm yine deYaa sevindim bilinen bir model olmasina. Fiyati sanirim ekstra indirime girmis. Aslinda alinabilir ama bir yandan da erken diyorum. 3bucuk 4bine bu tarz donanimli bir anne yani da olabilen besik bulmak zor.
Tam yan durmamış bu bebiş canım teoreme göre diyemem ama çıkıntıdan erkek gibiBenim bebeğime de bakarmısınız
Canım bunun yerine park yatak daha kullanışlı oluyor çünkü bunu kullanacağın süre kısıtlı. Bebek hareketlenmeye başladıktan sonra bunu kullanamazsın sadece yer kaplıyor evde fazladan.Ben bu tarz bir beşik almayı düşünüyordum buradaki bir arkadaşım 6 aylık bebişi kullanmamış sana hediye ediyim dedi ondan alıcam büyük ihtimalle ama belli bir miktar veririm yine desonra zaten taşınmayı düşünüyorum ya geri veririm ya da başkasına veririm istemezse
Kız diyorum benEki Görüntüle 3497060 Merhaba bebeğime cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz ?
Bidahakine yan çektireceğimTam yan durmamış bu bebiş canım teoreme göre diyemem ama çıkıntıdan erkek gibi
Zaten maksimum 6 ay kullanacağım sonra dediğim gibi taşınmayı düşünüyorum canım ne kadar az eşya yanında götürürsem kardırCanım bunun yerine park yatak daha kullanışlı oluyor çünkü bunu kullanacağın süre kısıtlı. Bebek hareketlenmeye başladıktan sonra bunu kullanamazsın sadece yer kaplıyor evde fazladan.
Ben de öyleyim. Neyseki evden çalışıyorum arada kestiriyorum yoksa sabah işe kalkıp gitmek filan ölüm gibi bir şey olurduHastaneye giden herkesten güzel haberler bekliyoruzsizlerinde uykunuzu aldığınız halde yorgun uyandığınız oluyor mu bir kaç gündür 9 saat uyuduğum halde üstümden kamyon geçmiş gibi uyanıyorum