Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

5. Ayda falan misafir hazırlığına başlıcam ben, yaprak sarma, su böreği stoğu yapıcam

Yaa sevindim bilinen bir model olmasina. Fiyati sanirim ekstra indirime girmis. Aslinda alinabilir ama bir yandan da erken diyorum. 3bucuk 4bine bu tarz donanimli bir anne yani da olabilen besik bulmak zor.
Ben bu tarz bir beşik almayı düşünüyordum buradaki bir arkadaşım 6 aylık bebişi kullanmamış sana hediye ediyim dedi ondan alıcam büyük ihtimalle ama belli bir miktar veririm yine de sonra zaten taşınmayı düşünüyorum ya geri veririm ya da başkasına veririm istemezse

Eklentiler

• IMG_9031.png
    128,7 KB · Görüntüleme: 13
Canım bunun yerine park yatak daha kullanışlı oluyor çünkü bunu kullanacağın süre kısıtlı. Bebek hareketlenmeye başladıktan sonra bunu kullanamazsın sadece yer kaplıyor evde fazladan.

Kızlar ya hastanedeyim şuan ikili test için geldim ben 2 düşük sebebiyle oksapar kullanıyorum devlete ilk kez geldim doktor epey kızdı test yapılmadan neden kullandın rapor vermem kesinlikle falan dedi moralim bozuk karşılayacak güçte değiliz iğneler paketi bin TL bırak dedi çok korkuyorum bırakırsam bişey olur diye

Canım bunun yerine park yatak daha kullanışlı oluyor çünkü bunu kullanacağın süre kısıtlı. Bebek hareketlenmeye başladıktan sonra bunu kullanamazsın sadece yer kaplıyor evde fazladan.
Zaten maksimum 6 ay kullanacağım sonra dediğim gibi taşınmayı düşünüyorum canım ne kadar az eşya yanında götürürsem kardır

Hastaneye giden herkesten güzel haberler bekliyoruz sizlerinde uykunuzu aldığınız halde yorgun uyandığınız oluyor mu bir kaç gündür 9 saat uyuduğum halde üstümden kamyon geçmiş gibi uyanıyorum
Ben de öyleyim. Neyseki evden çalışıyorum arada kestiriyorum yoksa sabah işe kalkıp gitmek filan ölüm gibi bir şey olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…