- 3 Eylül 2015
- 323
- 392
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.961
Sen Ankaradaydın değil mi? Dün babymall mağazasına gittik eşimle oradaki fiyatlar da bana güzel geldi. Mağazadan almasan bile ürün çeşitliliği çok fazla gidip görüp öyle sipariş verebilirsin. İstanbul yolundaki mağazasına gittik.Yaa sevindim bilinen bir model olmasina. Fiyati sanirim ekstra indirime girmis. Aslinda alinabilir ama bir yandan da erken diyorum. 3bucuk 4bine bu tarz donanimli bir anne yani da olabilen besik bulmak zor.
Canim valla sarma da olabilir ama en iyisi börek. Hazirca cikarip pisirmek kolay olur. Bide buzluk kurabiyeleri var mesela yapip direkt dondurulanlar. Onlar da olabilir.Kızlar hamileliğin ilerisi için buzluğa hazırlık yapıyormusunuz? Ben bugün iyi hissettim biraz gelen giden arkadaşlarım olur diye börek sardık kızkardeşimle koyduk. Mantı poşetlemeyide düşünüyoruz. Kolaylık olur. Aklınıza başka ikramlık veya dolapta iyi olur dediğiniz tarif geliyor mu?
Zaten devlette yapılmıyor mu ben de devlette yaptırmayı düşünüyorummerhaba kızçeler, bende 11+4'ten yazıyorum. 2li tarama testi yaptıran var mı aranızda ?
ben özel hastaneler ve özel laboratuvarlara baktım ama fiyat 3-5 bin arasında değişiyor . 2 tane arkadaşım var onlar kadın doğum devlet hastanesinde yaptırmışlar. Devlette yaptıran var mı 2li taramayı ?
Evet ankaradayim canimm. Ay hafta sonu bizde İstanbul yolundaki civil minicity vs baktik baska magazalara da . Ama o kadar yoruldum ki babymall a gücüm kalmadiSen Ankaradaydın değil mi? Dün babymall mağazasına gittik eşimle oradaki fiyatlar da bana güzel geldi. Mağazadan almasan bile ürün çeşitliliği çok fazla gidip görüp öyle sipariş verebilirsin. İstanbul yolundaki mağazasına gittik.
Onlara da ben gitmedim.Evet ankaradayim canimm. Ay hafta sonu bizde İstanbul yolundaki civil minicity vs baktik baska magazalara da . Ama o kadar yoruldum ki babymall a gücüm kalmadiorda olmasina sevindim. Direkt magazadan da incelerim o zaman. Teşekkür ederim bolgi verdigin icin canim
Buzlukta sarma hiç denemedik içindeki malzeme sanki taze olunca güzel olur gibi geliyor bana dolapta kalınca nasıl olur acabaCanim valla sarma da olabilir ama en iyisi börek. Hazirca cikarip pisirmek kolay olur. Bide buzluk kurabiyeleri var mesela yapip direkt dondurulanlar. Onlar da olabilir.
Sarmayı buzlukta bende sevmiyorum. Pirinçler kırılıyor tadı kalmıyor gibi geliyor. Buzluk poğaçaları var onlardan yapabilirsin.Buzlukta sarma hiç denemedik içindeki malzeme sanki taze olunca güzel olur gibi geliyor bana dolapta kalınca nasıl olur acababörek mantıdan ilerlerim ben. Birazda nohut fasülye falan haşlayıp koyarız. Şimdiden annemi kardeşimi çalıştırayım ilerleyen zamanlarda uğraşcak vaktimiz olmayabilir
İstanbul canım bende Liv hastanesi yönlendirdi dedim ondan mı acaba? Bide hastane adı söylemeden eşime sordurayımHangi il canım ilden ile mi farkediyor acaba ? Ben istanbuldayım.
495 dolar dedi
Selamlar bizde istanbul fulyada özel bir doktor aracılığı ile en yüksek paketi 450 usd yaptırdık. Sizinki daha da fazlaymış tekrar bir konuşun istersenizİstanbul canım bende Liv hastanesi yönlendirdi dedim ondan mı acaba? Bide hastane adı söylemeden eşime sordurayım
merhaba nnerde yaptırıcaksınız özel bir yerde mi yoksa hastanede filan mıKızlar yarın bende ikili test yaptıracağım bakalım inşallah güzel sonuçlar alırım
Benim de 0.4Canım doktorum bana mutlaka düzenli saatler aralığında vurmam gerektiğini söylemişti dikkatli kullan yinede ben 0.4 Luk olanları vuruom seninki kaç
Kurabiye de kurtarıcı oluyor. Ben soğan biber doğrayıp koyuyorum. Sarımsakları da soyup buzlukta ayıklıyorum. Domatesler de konserve oluyor zaten yazdan sadece sebze soymak kalıyorKızlar hamileliğin ilerisi için buzluğa hazırlık yapıyormusunuz? Ben bugün iyi hissettim biraz gelen giden arkadaşlarım olur diye börek sardık kızkardeşimle koyduk. Mantı poşetlemeyide düşünüyoruz. Kolaylık olur. Aklınıza başka ikramlık veya dolapta iyi olur dediğiniz tarif geliyor mu?
Çok çok mantıklıKızlar hamileliğin ilerisi için buzluğa hazırlık yapıyormusunuz? Ben bugün iyi hissettim biraz gelen giden arkadaşlarım olur diye börek sardık kızkardeşimle koyduk. Mantı poşetlemeyide düşünüyoruz. Kolaylık olur. Aklınıza başka ikramlık veya dolapta iyi olur dediğiniz tarif geliyor mu?
Asil Kaan bencekızlar mart ayından isim sorusuyla geldimSizce Asil Çağan mı? Asil Kaan mı?
Atsana bakalım sağlama olur genelde plasenta yerine göre geliştirilmiş bu teoriAy ultroson resimlerine baktım kafası sağ tarafta benim bebişin
Asil kaankızlar mart ayından isim sorusuyla geldimSizce Asil Çağan mı? Asil Kaan mı?
3 4 hafta sonra artıkAy senin ne zaman insallahhh
Asil Kaan olur gibi asil çağan değil de çağan asil olabilirkızlar mart ayından isim sorusuyla geldimSizce Asil Çağan mı? Asil Kaan mı?