Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa sevindim bilinen bir model olmasina. Fiyati sanirim ekstra indirime girmis. Aslinda alinabilir ama bir yandan da erken diyorum. 3bucuk 4bine bu tarz donanimli bir anne yani da olabilen besik bulmak zor.
Sen Ankaradaydın değil mi? Dün babymall mağazasına gittik eşimle oradaki fiyatlar da bana güzel geldi. Mağazadan almasan bile ürün çeşitliliği çok fazla gidip görüp öyle sipariş verebilirsin. İstanbul yolundaki mağazasına gittik.

Canim valla sarma da olabilir ama en iyisi börek. Hazirca cikarip pisirmek kolay olur. Bide buzluk kurabiyeleri var mesela yapip direkt dondurulanlar. Onlar da olabilir.

Zaten devlette yapılmıyor mu ben de devlette yaptırmayı düşünüyorum

Evet ankaradayim canimm. Ay hafta sonu bizde İstanbul yolundaki civil minicity vs baktik baska magazalara da . Ama o kadar yoruldum ki babymall a gücüm kalmadi Teşekkür ederim bilgi verdigin icin canim civilde de güzel seyler vardi bu arada bende orayi tavsiye ederim.

Onlara da ben gitmedim. kasımda güzel indirim olursa belki beşiği de aradan çıkartırım bakalım. Yılbaşından sonra fiyatlar ne olur bilinmez

Canim valla sarma da olabilir ama en iyisi börek. Hazirca cikarip pisirmek kolay olur. Bide buzluk kurabiyeleri var mesela yapip direkt dondurulanlar. Onlar da olabilir.
Buzlukta sarma hiç denemedik içindeki malzeme sanki taze olunca güzel olur gibi geliyor bana dolapta kalınca nasıl olur acaba börek mantıdan ilerlerim ben. Birazda nohut fasülye falan haşlayıp koyarız. Şimdiden annemi kardeşimi çalıştırayım ilerleyen zamanlarda uğraşcak vaktimiz olmayabilir

Sarmayı buzlukta bende sevmiyorum. Pirinçler kırılıyor tadı kalmıyor gibi geliyor. Buzluk poğaçaları var onlardan yapabilirsin.

İstanbul canım bende Liv hastanesi yönlendirdi dedim ondan mı acaba? Bide hastane adı söylemeden eşime sordurayım
Selamlar bizde istanbul fulyada özel bir doktor aracılığı ile en yüksek paketi 450 usd yaptırdık. Sizinki daha da fazlaymış tekrar bir konuşun isterseniz

Canım doktorum bana mutlaka düzenli saatler aralığında vurmam gerektiğini söylemişti dikkatli kullan yinede ben 0.4 Luk olanları vuruom seninki kaç
Benim de 0.4
Saati saatine vurmana gerek yok belli saatlerde vurman unutmaman için yardımcı olur dedi bana da. Unutmalarım çok olmuyor ayda 1-2 gibi kızım küçük olunca tempodan kaçıyor bazen

Kurabiye de kurtarıcı oluyor. Ben soğan biber doğrayıp koyuyorum. Sarımsakları da soyup buzlukta ayıklıyorum. Domatesler de konserve oluyor zaten yazdan sadece sebze soymak kalıyor Dolmalık biber ayıklayıp bazen doldurup koyuyorum. Dolmalık iç hazır ediyorum kıymalı o da pratik oluyor. Köz biber ve patlıcan da kurtarıcı oluyor aynı zamanda

Kızlar bugün doktora gittiiiim
11+4 doktorun daha once dediğine göre olması gerekendi ama bugün 12+3 çıktı
Son adetime göre 12+1 olması gerekti zaten
Ama şöyle bisey var benim bebek ters duruyor kafa üstü doktor sıkıntı görmedi yani ters durmasına kötü bir yorum yapmadı
Kolu bacaklari kafasi kalbi vs hepsini gösterdi
Bir dahaki aya beklemedeyim şimdi
Birde idrar testi istedi, sızlamam var diye
Folik asiti biraktirdi, başka ilac başlayacakmışım

Çok çok mantıklı
Ama buzlugum cok dolu
Biraz boşaltıp sonra sonra başlarım yavaş yavaş inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…