Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok geçmiş olsun çok şükür kötü bisey olmasında hızlı kalp atışı düşük tansiyon vs hamilelikte olabiliyor diye biliyorum ama sen muayene ol tabi için rahatlasın canım

Canım çok geçmiş olsun çok şükür kötü bisey olmasında hızlı kalp atışı düşük tansiyon vs hamilelikte olabiliyor diye biliyorum ama sen muayene ol tabi için rahatlasın canım
Çok sağol canimm ya şükür birsey yokmus ama insan tedirgin oluyor iste. Birde su verdigi fitili kullanma konusunda az tereddüt etsemde baktim bircok hamile kullanmis ve hep sarı akıntı sebebiyle kullanmislar bende de ayni sikayet var. Bide ben hamilelikte akinti normal saniyordum dr bugun akıntı cok da istemeyiz dedi biraz şaşırdım açıkçası.
Sen ne durumdasin canim muayenene az kalmis hadi dayan benim gittigim asil doktorum 4 hafta sonra gel demisti ben dayanamadim 2.haftasinda baska doktora gittim bugun insan merak ediyor bebisi. Bugun gittigim de 6 hafta sonra falan gelebilirsin dedi icimden yok artikkk dedim

Vay be aranızda en büyük anne benim :) bir de yine aynı yaşta P panickedmom var. İnşallah sağlıkla hepimize bebeklerimizi kucağımıza alırız rabbim yardımcımız olsun yaş büyüdükçe risklerde büyüyor rabbim kolaylaştırsın inşallah

Yas=31 1.cocuk sat=19 agustos kese=5+2 kalp atisi=7+3 tahmini dogum 26.05 Mervenur277

Ben de öyleyim şu an ama hiç üzülmüyorum Çünkü 4 kilo aldım bebişimi öğrendiğimden bu yana en tatlı kilo almalar bunlar keyfini çıkarıyorum
Öyle gerçekten de, çok güzel bir his ve çok tatlısınız.
kıyafetlerim bu kadar çabuk olmayınca ister istemez üzülüyorum gerçi hamile kalmadan önce kilo almıştım üstüne yine alıyorum şimdi. İnşallah çok kilo almadan bitiririz ve doğumdan sonra zorlanmadan verebiliriz.

Kızlar bende 1,5 kilo almışım ama göbeğimden sanırım pantolonların düğmeleri kapanmıyor. Umarım çok fazla almayız çok iştahım yok zaten öyle ama 2. Trimesterde ne olur bilmiyorum.

Günaydın kızlar az önce ikili taramadan geldim çok şükür ense kalınlığı ve burun kemiği normal değerlerde, kan sonucu da 10 güne çıkar dediler. Doktorum tahminim var dedi bir erko da benden geliyor sanırım:) henüz net değil ama doktorum direkt söyledi. 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var özelde inşallah daha net görürüz bu arada sarı akıntı ve hafif kaşıntı bende de vardı gynomax verdi bebeğe Bir zararı olmaz akıntının ama seni rahatlatmak için verelim dedi

İnsaAllah güzel sonuçlar alırsın canim.
Kaç haftalık sin .

Canım gözün aydın, ne kadar çok erkek haberi aldık diyorlar ya bu dönem erkek falan demekki doğruymuş sağlıkla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…