- 15 Aralık 2011
- 303
- 211
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.041
Haraket etmeye başlayınca tüm bu tedirginlikler geçecekBende kendimden korkuyorum dakika başı kalbini duyayım diye tutamam kendimi istemeden birde zarar verirsem diye
Ay o günlere bir gelebilsek valla ağzından bal damlıyor :)Haraket etmeye başlayınca tüm bu tedirginlikler geçecekUyuması uyanması arada hıçkırması hepsi bizi sevindirecek bir kaç hafta daha sabretsek yeter
Sizde öğrendiniz mi cinsiyetisu an 12yim. gittigimde 14 olucak.
Valla benimde çatımın arasına aniden ağrı giriyo sanki biri tutup ayırıyo gibibenımde sol kalçama giriyor bazen adım atarken sancı.5-10 dakkaya geçıyor .
hayir daha degil malesef, ben 2 hafta once gitmistim doktora. 4 hafta sonra gel dedi. Bu gittigimde dna testi de yapilicak o zaman ogrenecegim. belki ultrasonda da gorulur bu sefer.Sizde öğrendiniz mi cinsiyeti
16./17. Haftalarda biz hissetmeye başlayacağız inş hareketlerini. Ne kadar zayıfsanız o kadar erken hissediliyorAy o günlere bir gelebilsek valla ağzından bal damlıyor :)
Biz de kardeş kardeş yatıyoruz ne eşimin bir beklentisi var ne benimKızlar , hamişlikte cinsellik hakkında ne düşünüyorsunuzDoktorumuz gayet sağlıklı çok faydası var dedi ama valla bebek var diye biz hiç o taraflarda değiliz. Çok garip duygular
Eşini tebrik ederim :) benimki günde 2 kez olmuyor diye triplerde… Bizde doktora sorduk bir sorun yok kısıtlamaya gerek yok dedi ama hem bulantılardan hemde bir şey olur korkusundan ben çok yanaşmak istemiyorum eşimede aksine birşeyşer oldu hamilelikten sonraKızlar , hamişlikte cinsellik hakkında ne düşünüyorsunuzDoktorumuz gayet sağlıklı çok faydası var dedi ama valla bebek var diye biz hiç o taraflarda değiliz. Çok garip duygular
Bende gruba çok şaşırdım dün evet erkende öğrenen çok var ama genelde doktorlar en kesin sonuç 16. Haftadan sonra diyor erken öğrenenlerde yanılma çok oluyormuşhayir daha degil malesef, ben 2 hafta once gitmistim doktora. 4 hafta sonra gel dedi. Bu gittigimde dna testi de yapilicak o zaman ogrenecegim. belki ultrasonda da gorulur bu sefer.
O konuda pek şanslı olmayacağım sanırım16./17. Haftalarda biz hissetmeye başlayacağız inş hareketlerini. Ne kadar zayıfsanız o kadar erken hissediliyor
Bizim doktorumuz da kesinlikle öneriyor ama biz de çekiniyoruz açıkçası.Kızlar , hamişlikte cinsellik hakkında ne düşünüyorsunuzDoktorumuz gayet sağlıklı çok faydası var dedi ama valla bebek var diye biz hiç o taraflarda değiliz. Çok garip duygular
Bizim doktorumuz biz sormadan söyledi çok sert davranmadan haftada 2 gibi çok normal, belirli bir riski olmayan hamileler için hayat olağan akışında akmalı dedi.Kızlar , hamişlikte cinsellik hakkında ne düşünüyorsunuzDoktorumuz gayet sağlıklı çok faydası var dedi ama valla bebek var diye biz hiç o taraflarda değiliz. Çok garip duygular
Valla ne kadar dayanıcaz bakalımEşini tebrik ederim :) benimki günde 2 kez olmuyor diye triplerde… Bizde doktora sorduk bir sorun yok kısıtlamaya gerek yok dedi ama hem bulantılardan hemde bir şey olur korkusundan ben çok yanaşmak istemiyorum eşimede aksine birşeyşer oldu hamilelikten sonra
Bende bugün ebebekten yeni doğan zıbın ve tulum aldım oğlumaKızlar ben dayanamadım bebeğime ilk eşyasını aldım. Anne bebek bakım çantası
Güle güle kullansınlar inşallahBende bugün ebebekten teni doğan zıbın ve tulum aldım oğluma
Hangisini aldınız marka ne acabaKızlar ben dayanamadım bebeğime ilk eşyasını aldım. Anne bebek bakım çantası
Doktorumuz normal doğumcu zaten yapın daha rahat doğurursun dedi. Biz böyle baktık boş boşBizim doktorumuz biz sormadan söyledi çok sert davranmadan haftada 2 gibi çok normal, belirli bir riski olmayan hamileler için hayat olağan akışında akmalı dedi.biz en başından beri devam ettik çok şükür sonrasında lekelenme ve ağrı gibi sorunlarım olmadı, olsaydı belki çekinebilirdim
Sizinkide günde 2 nası bişe canım eşine de helal olsunEşini tebrik ederim :) benimki günde 2 kez olmuyor diye triplerde… Bizde doktora sorduk bir sorun yok kısıtlamaya gerek yok dedi ama hem bulantılardan hemde bir şey olur korkusundan ben çok yanaşmak istemiyorum eşimede aksine birşeyşer oldu hamilelikten sonra