- 14 Mayıs 2023
- 999
- 868
- 37
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.001
Canım günaydın, bebeğin senle olduğu sürece sorun yoktur niye takıyosun. Olmuyor bazı insanlarda çok belirti belki ilerleyen aylarda daha çok hissedersin. Biz çok erken öğreniyoruz bebeklerimizi her şeyi bildiğimiz için çok evham yapıyoruz eskiden 10 hafta 11 hafta öğrenen çok oluyormuş hamile olduğunuBenimde öyle 8+5 deyiz bugun goguslerimin o dolukuhu gitti sadece uclari hassas zaten benim uyku dışında bir belirtimde yoktu 8 kasim gibi gidicem doktora daha cok var hersey yolundadır degil mi cok taktim kafama
Canım benimde arada kasık ağrısı dışında hiç belirtim olmadı bu nimet gibi bir durum, kimisi 9 ay başını yastıktan kaldıramıyor dua ediyorum valla çok rahat geçiyor çok şükürBenimde öyle 8+5 deyiz bugun goguslerimin o dolukuhu gitti sadece uclari hassas zaten benim uyku dışında bir belirtimde yoktu 8 kasim gibi gidicem doktora daha cok var hersey yolundadır degil mi cok taktim kafama
Olan belirtilerde gitti endiseye kapildim inşallah sağlıklıdırCanım günaydın, bebeğin senle olduğu sürece sorun yoktur niye takıyosun. Olmuyor bazı insanlarda çok belirti belki ilerleyen aylarda daha çok hissedersin. Biz çok erken öğreniyoruz bebeklerimizi her şeyi bildiğimiz için çok evham yapıyoruz eskiden 10 hafta 11 hafta öğrenen çok oluyormuş hamile olduğunu
Teşekkürler cevaplarınız icin kizlarCanım benimde arada kasık ağrısı dışında hiç belirtim olmadı bu nimet gibi bir durum, kimisi 9 ay başını yastıktan kaldıramıyor dua ediyorum valla çok rahat geçiyor çok şükürbenim herşey yolunda 10+4 teyim, 3 hafta sonunda bu cumartesi doktora gideceğim. Sürece güveniyorum ve asla negatif düşüncelere izin vermiyorum. Sakın etrafındaki insanların yorumlarını dinleme, ben bu yüzden annemler dışında kimseye söylemedim. Her şey yolunda ve bebeğin güvende buna inan
TeşekkürlerBen eurofinse yaptırdım 15 bin tl ye . Bazıları çok düşük fiyata yapıyormuş ama 8-9 bin gibi doktorun bunların farklı firma olduğunu yanlış çıkma yüzdelerinin fazla olduğunu söyledi . Ne kadar doğrudur bilmiyorum
Fetal DNA yo ücretsiz yapan bir yer yok diye biliyorum ama ben
Ben bir çok yerle görüştüm Osmangazi 444 TL'ye yapıyo. Uludağ da da yapılıyor ama ücretini bilmiyorumMerhaba devlet hastanesinde fetal DNA testi bakılıyor mu biliyor musunuz ?
Canım Tabiki her şey yolunda. Her belirti çok uzun sürecek diye bisey yokki sakın sıkma canını benimde öyle göğüslerimin ucu biraz hassas o kadar koku hassasiyeti de bazen iyi bazen fenaBenimde öyle 8+5 deyiz bugun goguslerimin o dolukuhu gitti sadece uclari hassas zaten benim uyku dışında bir belirtimde yoktu 8 kasim gibi gidicem doktora daha cok var hersey yolundadır degil mi cok taktim kafama
Teşekkür ederim canımCanım Tabiki her şey yolunda. Her belirti çok uzun sürecek diye bisey yokki sakın sıkma canını benimde öyle göğüslerimin ucu biraz hassas o kadar koku hassasiyeti de bazen iyi bazen fena
Muayene aralıkları uzadı bu gerçekten sinir bozucu görmediğimiz için de evham yapıyoruz. Ben de bugün 9+0 ım haftaya çarşamba taa randevum çok var gibi geliyorTeşekkür ederim canımtek belirtim goguslerimin sismesi ve dolgun olmasiydi oda inince panik yaptım randevuma da daha çok var
Evet ya 4 hafta nedirMuayene aralıkları uzadı bu gerçekten sinir bozucu görmediğimiz için de evham yapıyoruz. Ben de bugün 9+0 ım haftaya çarşamba taa randevum çok var gibi geliyor
Evet öyle gerçekten bekledikçe stres oluyoruz iyi midir diye. 3 hafta sonra gel dedi bana da. 12 gün geçti, sanki zaman durdu.Muayene aralıkları uzadı bu gerçekten sinir bozucu görmediğimiz için de evham yapıyoruz. Ben de bugün 9+0 ım haftaya çarşamba taa randevum çok var gibi geliyor
Bana 3 hafta sonra gel ama Kasım başı da gelebilirsin dedi valla o kadar bekleyemem 30 Ekim de Kasım başı sayılırEvet öyle gerçekten bekledikçe stres oluyoruz iyi midir diye. 3 hafta sonra gel dedi bana da. 12 gün geçti, sanki zaman durdu.
benim de 7 kasim'da. 4 hafta olmus olacak. gercekten haftalar gecmiyor.Evet ya 4 hafta nedir benim ki daha 8 Kasım'daben iki gundur baya yaptım Allah'tan çalışıyorum da fazla kafamda kurmuyorum
Kaçıncı haftanizdasiniz evet geçmiyor maalesef sonrada evhamlar başlıyorbenim de 7 kasim'da. 4 hafta olmus olacak. gercekten haftalar gecmiyor.
Bence de gidilebilirBana 3 hafta sonra gel ama Kasım başı da gelebilirsin dedi valla o kadar bekleyemem 30 Ekim de Kasım başı sayılır
Günaydın kızlar. Hepimiz için güzel bir gün olsun. İki gündür sağ kalçamda ağrı var. Sanki kemik batması gibi. İnternette baktım rahim büyüdüğü için normal diyor. Yaşayan var mı?
Ben kakao yağı, badem yağı ve biraz da zeytin yağını karıştırdım. İnternette iyi geldiğine dair çok yorum görmüştüm. Çok düzenli kullanamadım henüz, hatta 4 5 kez falan kullandım galiba. Bir yandan da badem yağı tüyleri arttırır mi diye de düşünüyorum çünkü hormonların etkisinden mi bilmiyorum sanki göbeğimdeki tüyler artıyor kullanamiyorum yağı tedirginlikten, bıyıklarım bile 1 hafta içinde çıkıyor illallah ettim arkadaşlar bu normal mi nasıl bir değişim yaşıyorum bazen ağlamak istiyorumKızlar Badger çatlak kremi almayı düşünenler için iyiyasayında stok gelmiş alabilirsiniz
19 kasımda gideceğim ben , yaşımdan dolayı fetal yaptırmaya gerek görmüyor doktorum ikili tarama yaptıracağım ben çok şükür ailemizde de herhangi bir özel doğum yok şuana kadarBenimde sat 21.08 cinsiyet bende kız hissediyorum. Sizin fetal için ne zaman çağırdı ben en son 8 haftalık gittik 1 ay sonra gel dedi bana