Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde öyle 8+5 deyiz bugun goguslerimin o dolukuhu gitti sadece uclari hassas zaten benim uyku dışında bir belirtimde yoktu 8 kasim gibi gidicem doktora daha cok var hersey yolundadır degil mi cok taktim kafama
Canım günaydın, bebeğin senle olduğu sürece sorun yoktur niye takıyosun. Olmuyor bazı insanlarda çok belirti belki ilerleyen aylarda daha çok hissedersin. Biz çok erken öğreniyoruz bebeklerimizi her şeyi bildiğimiz için çok evham yapıyoruz eskiden 10 hafta 11 hafta öğrenen çok oluyormuş hamile olduğunu

Benimde öyle 8+5 deyiz bugun goguslerimin o dolukuhu gitti sadece uclari hassas zaten benim uyku dışında bir belirtimde yoktu 8 kasim gibi gidicem doktora daha cok var hersey yolundadır degil mi cok taktim kafama
Canım benimde arada kasık ağrısı dışında hiç belirtim olmadı bu nimet gibi bir durum, kimisi 9 ay başını yastıktan kaldıramıyor dua ediyorum valla çok rahat geçiyor çok şükür benim herşey yolunda 10+4 teyim, 3 hafta sonunda bu cumartesi doktora gideceğim. Sürece güveniyorum ve asla negatif düşüncelere izin vermiyorum. Sakın etrafındaki insanların yorumlarını dinleme, ben bu yüzden annemler dışında kimseye söylemedim. Her şey yolunda ve bebeğin güvende buna inan

Olan belirtilerde gitti endiseye kapildim inşallah sağlıklıdır

Teşekkürler cevaplarınız icin kizlar olan belirtilerim de gitti o yüzden endişelendim Rabbim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin

Teşekkürler
Fetal DNA yo ücretsiz yapan bir yer yok diye biliyorum ama ben

Merhaba devlet hastanesinde fetal DNA testi bakılıyor mu biliyor musunuz ?
Ben bir çok yerle görüştüm Osmangazi 444 TL'ye yapıyo. Uludağ da da yapılıyor ama ücretini bilmiyorum

kızlar test sonuçları çıkan herkese hayırlı olsun :) ben daha 7 haftalıkken gıttım sadece bir kere ıkıncı randecum 2 hafta sonra ama butun takvımlere baktım genelde erkek cıkıyor.bakalım saglıklı sıhhatli bir şekilde gelsin bebişlerimizzzz

Canım Tabiki her şey yolunda. Her belirti çok uzun sürecek diye bisey yokki sakın sıkma canını benimde öyle göğüslerimin ucu biraz hassas o kadar koku hassasiyeti de bazen iyi bazen fena

Canım Tabiki her şey yolunda. Her belirti çok uzun sürecek diye bisey yokki sakın sıkma canını benimde öyle göğüslerimin ucu biraz hassas o kadar koku hassasiyeti de bazen iyi bazen fena
Teşekkür ederim canım tek belirtim goguslerimin sismesi ve dolgun olmasiydi oda inince panik yaptım randevuma da daha çok var

Teşekkür ederim canım tek belirtim goguslerimin sismesi ve dolgun olmasiydi oda inince panik yaptım randevuma da daha çok var
Muayene aralıkları uzadı bu gerçekten sinir bozucu görmediğimiz için de evham yapıyoruz. Ben de bugün 9+0 ım haftaya çarşamba taa randevum çok var gibi geliyor

Günaydın kızlar. Hepimiz için güzel bir gün olsun. İki gündür sağ kalçamda ağrı var. Sanki kemik batması gibi. İnternette baktım rahim büyüdüğü için normal diyor. Yaşayan var mı?

Günaydın kızlar. Hepimiz için güzel bir gün olsun. İki gündür sağ kalçamda ağrı var. Sanki kemik batması gibi. İnternette baktım rahim büyüdüğü için normal diyor. Yaşayan var mı?

Çok geçmiş olsun, ben çok ayakta durduğumda yaşıyorum bazen sonra dinlenince geçiyor, dediğiniz gibi bir şey de mümkün tecrubeli annelerimizin yorumlarıyla biraz daha rahatlarsın umarım.

Kızlar Badger çatlak kremi almayı düşünenler için iyiyasayında stok gelmiş alabilirsiniz
Ben kakao yağı, badem yağı ve biraz da zeytin yağını karıştırdım. İnternette iyi geldiğine dair çok yorum görmüştüm. Çok düzenli kullanamadım henüz, hatta 4 5 kez falan kullandım galiba. Bir yandan da badem yağı tüyleri arttırır mi diye de düşünüyorum çünkü hormonların etkisinden mi bilmiyorum sanki göbeğimdeki tüyler artıyor kullanamiyorum yağı tedirginlikten, bıyıklarım bile 1 hafta içinde çıkıyor illallah ettim arkadaşlar bu normal mi nasıl bir değişim yaşıyorum bazen ağlamak istiyorum

Benimde sat 21.08 cinsiyet bende kız hissediyorum. Sizin fetal için ne zaman çağırdı ben en son 8 haftalık gittik 1 ay sonra gel dedi bana
19 kasımda gideceğim ben , yaşımdan dolayı fetal yaptırmaya gerek görmüyor doktorum ikili tarama yaptıracağım ben çok şükür ailemizde de herhangi bir özel doğum yok şuana kadar
Tabi ikili taramada herhangi bir risk söz konusu olursa direk fetal dna testi yaptıracağım ama umarım olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…