- 19 Eylül 2024
- 366
- 208
- 32
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.981
Benim hazir aslinda dogmamis brbege don bicmek gbi bisey ama erkekte kizda hazirdi erkek olursa pars yada barbaros kız olursa sahraErkek bebek isim önerileri paylaşalım kızlar bende hiç yok
Tuğkan ismi hoşuma gidiyor benim. Kıvançta olabilirErkek bebek isim önerileri paylaşalım kızlar bende hiç yok
Gebe kaldığımız ay yumurtladigimiz ay dimiAyy erkek buraya göretutyomuş demekki
Son adet tarihine göre işte 21 Ağustos benim :)Gebe kaldığımız ay yumurtladigimiz ay dimibenim kız çıkıyor öyle de hissediyorum hayırlısı
Hayırlı olsunsağlıkla gelsin inşallah
Çok teşekkür ederim hepimizinHayirli uğurlu olsunn
Biz de Kıvanç koyacağız büyük ihtimal en çok içimize sinen o. Cinsiyet belli olmadan konuştuk ve o çok hoşumuza gittiTuğkan ismi hoşuma gidiyor benim. Kıvançta olabilir
Ay ne güzel belli olması bizde hiç yokBiz de Kıvanç koyacağız büyük ihtimal en çok içimize sinen o. Cinsiyet belli olmadan konuştuk ve o çok hoşumuza gitti
Daha yolumuz uzun ama çok sonraya da bırakmak istemiyorum. Bilmiyorum Kıvanç en başından içime çok sindi sonraki dönemler değişir mi bilemiyorum ama şimdilik böyle.Ay ne güzel belli olması bizde hiç yok
Bir tek Eskişehir'de yapılıyor diye biliyorum. 444 tl ye.Merhaba devlet hastanesinde fetal DNA testi bakılıyor mu biliyor musunuz ?
Benimde öyleKızlar merhaba bugün 11.haftaya girdik benim mide bulantım, göğüs hassasiyetim azaldı. Sizler ne durumdasınız?
Hayırlı olsun canım bundan sonraki aşama detaylı ultrason senin için o zamanKızlar şimdi fetal dna yaptırdık sonuç iyi çıktı, bundan sonra süreçte ne yapılacak başka bişey var mı? Benim ilk gebeliğimde bilmiyorum
Anne ismi : sualerda
Kaçıncı çocuk : ikinci
Sat : 11 ağustos
Kese : 4+5
Kalp atışı : 6+0
Tahmini doğum tarihi : 19.05.2025
Değişiyor demek ki, gerçi doğan çocukların hiçbiri de birbirine benzemeyip apayrı olacak daha anne karnında minicikken bile benzersizler maşallahYa demekki kişiden kişiye değişiyor bu belirtiler kiminde fasülye gibi kiminde yumurta kiminde sağda kiminde solda ama aynı cinsiyet. Demek kişiden kişiye değişiyor
Benimde öyle 8+5 deyiz bugun goguslerimin o dolukuhu gitti sadece uclari hassas zaten benim uyku dışında bir belirtimde yoktu 8 kasim gibi gidicem doktora daha cok var hersey yolundadır degil mi cok taktim kafamaBenimde öyle
Hatta göğüs büyümem durdu gibi geliyor bana