Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebeklsrinizin hem sağlığını hem de cinsiyetini öğrendiniz,gözünüz aydın hayırlı olsun
Ne kadar çok erkek çıktı şok oldum,bende rüyamda da görmüştüm ,içime de erkek doğuyor bakalım ama daha çok var öğrenmeme
Haftaya randevum var ve günler geçmiyor sanki en azından her şey yolunda mı bi merak ediyor insan
Keşke şu ultrason cihazı evde olsa ara ara baksak

Kizlar slm 10+2 den bildiriyorum 2 gündür çok fena bir baş ağrım var bulantım da azalmaya başladı derken o da arttı 1 Kasım'da muayeneye gideceğim 11+3 iken. İkili taranan yapilacak cinsiyeti gösterir mi dersiniz öğrenenleri görünce heyecanlandım çok tebrik ederim

Ya demekki kişiden kişiye değişiyor bu belirtiler kiminde fasülye gibi kiminde yumurta kiminde sağda kiminde solda ama aynı cinsiyet. Demek kişiden kişiye değişiyor
Değişiyor demek ki, gerçi doğan çocukların hiçbiri de birbirine benzemeyip apayrı olacak daha anne karnında minicikken bile benzersizler maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…