• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    127
Kızlar bebekleriniz sağ da mı solda mı yerleşmiş? Benimkisi solda.. kese de yuvarlak.. kalp atışı da 7.haftada 140 in üstündü bence kız benimkisi 🌸 tabi bunlar varsayımlar sağlıkla kolaylıkla gelsinde..
Benimde aynı solda kese yusyuvarlak, yüzüm sivilce doldu, Çin maya hepsi kız :) bakalım heyecanla bekliyorum bende

Fetal DNA yaptıran arkadaşlar acaba ne kadara ve nereye yaptırdınız? 10+2 deyim şuan ve önümüzdeki hafta yaptırıcam ben de büyük ihtimalle. Bi kaç hastane ücretsiz ya da çok düşük ücretle yapıyo ama konum olarak çok yakın değil. Çok uçuk fiyat değilse özelde yaptırayım
Ben eurofinse yaptırdım 15 bin tl ye . Bazıları çok düşük fiyata yapıyormuş ama 8-9 bin gibi doktorun bunların farklı firma olduğunu yanlış çıkma yüzdelerinin fazla olduğunu söyledi . Ne kadar doğrudur bilmiyorum

Fetal DNA yaptıran arkadaşlar acaba ne kadara ve nereye yaptırdınız? 10+2 deyim şuan ve önümüzdeki hafta yaptırıcam ben de büyük ihtimalle. Bi kaç hastane ücretsiz ya da çok düşük ücretle yapıyo ama konum olarak çok yakın değil. Çok uçuk fiyat değilse özelde yaptırayım
Fetal DNA yo ücretsiz yapan bir yer yok diye biliyorum ama ben

Kızlar şimdi fetal dna yaptırdık sonuç iyi çıktı, bundan sonra süreçte ne yapılacak başka bişey var mı? Benim ilk gebeliğimde bilmiyorum

Kızlar bebekleriniz sağ da mı solda mı yerleşmiş? Benimkisi solda.. kese de yuvarlak.. kalp atışı da 7.haftada 140 in üstündü bence kız benimkisi 🌸 tabi bunlar varsayımlar sağlıkla kolaylıkla gelsinde..
Benimde solda kesesi yumurta gibi kalp atışı söylememişti doktor erkek😃

Devletler de mi ücretli yapıyor
Fetal DNA şirketler aracılığı işe yapılıyor . Yani sağlık bakanlığı yapmıyor . Onda da belli firmalar var farklı fiyat veriyorlar bazen doktordan doktora değişiyor . Ama çok fark olmuyor diye biliyorum 1000 tl aşağı yukarı belki

Back