- 3 Eylül 2015
- 913
- 1.073
- 113
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.961
Teşekkür ederim kızlar güzel yorumlarınız için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde aynı solda kese yusyuvarlak, yüzüm sivilce doldu, Çin maya hepsi kız :) bakalım heyecanla bekliyorum bendeKızlar bebekleriniz sağ da mı solda mı yerleşmiş? Benimkisi solda.. kese de yuvarlak.. kalp atışı da 7.haftada 140 in üstündü bence kız benimkisi tabi bunlar varsayımlar sağlıkla kolaylıkla gelsinde..
Ben eurofinse yaptırdım 15 bin tl ye . Bazıları çok düşük fiyata yapıyormuş ama 8-9 bin gibi doktorun bunların farklı firma olduğunu yanlış çıkma yüzdelerinin fazla olduğunu söyledi . Ne kadar doğrudur bilmiyorumFetal DNA yaptıran arkadaşlar acaba ne kadara ve nereye yaptırdınız? 10+2 deyim şuan ve önümüzdeki hafta yaptırıcam ben de büyük ihtimalle. Bi kaç hastane ücretsiz ya da çok düşük ücretle yapıyo ama konum olarak çok yakın değil. Çok uçuk fiyat değilse özelde yaptırayım
Fetal DNA yo ücretsiz yapan bir yer yok diye biliyorum ama benFetal DNA yaptıran arkadaşlar acaba ne kadara ve nereye yaptırdınız? 10+2 deyim şuan ve önümüzdeki hafta yaptırıcam ben de büyük ihtimalle. Bi kaç hastane ücretsiz ya da çok düşük ücretle yapıyo ama konum olarak çok yakın değil. Çok uçuk fiyat değilse özelde yaptırayım
Devletler de mi ücretli yapıyorFetal DNA yo ücretsiz yapan bir yer yok diye biliyorum ama ben
Merakla bekliyorum sağlıkla olsun bakalım.. bende en başından beri kız hissediyorum bakalım..Benimde aynı solda kese yusyuvarlak, yüzüm sivilce doldu, Çin maya hepsi kız :) bakalım heyecanla bekliyorum bende
Ayy erkek buraya göre tutyomuş demekkiMaya Takvimi İle Bebeğin Cinsiyet Nasıl Tahmin Edilir?
Mayaların yüzyıllar öncesinde ortaya koymuş olduğu Astronomik çalışmalar ve Venüs ve Dünya gezegenleri üzerine yapmış oldukları ince hesaplar bilim dünyasını şaşırtmaktadır. Özellikle bebeklerin cinsiyetini tahmin etme üzerine kurgulanan maya takvimi ile cinsiyet tahmini hemen alt kısımda tablo...yeni-kimlik.com
AYnen bende kız hissediyorum tüm işaretlerde kız, eşim erkek bekliyor tabi :) ama bakalım nasip sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmezMerakla bekliyorum sağlıkla olsun bakalım.. bende en başından beri kız hissediyorum bakalım..
Erkek mi sizinAyy erkek buraya göre tutyomuş demekki
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahYaa kızlar çok tatlısınız biraz geç oldu kusura bakmayın. Cinsiyetimiz erkek
Evet erkek değişmezse tabi, ikili testte baktırdım 12. Ay değişebilir diyenler varErkek mi sizin
Benimde solda kesesi yumurta gibi kalp atışı söylememişti doktor erkekKızlar bebekleriniz sağ da mı solda mı yerleşmiş? Benimkisi solda.. kese de yuvarlak.. kalp atışı da 7.haftada 140 in üstündü bence kız benimkisi tabi bunlar varsayımlar sağlıkla kolaylıkla gelsinde..
Ben 20 den sonra kesin diyorum ama :) erkek istiyorsanız değişmesin :)Evet erkek değişmezse tabi, ikili testte baktırdım 12. Ay değişebilir diyenler var
İçime erkek doğmuştu ama kızım olsunda çok isterim hayırla gelsin inşallahBen 20 den sonra kesin diyorum ama :) erkek istiyorsanız değişmesin :)
Fetal DNA şirketler aracılığı işe yapılıyor . Yani sağlık bakanlığı yapmıyor . Onda da belli firmalar var farklı fiyat veriyorlar bazen doktordan doktora değişiyor . Ama çok fark olmuyor diye biliyorum 1000 tl aşağı yukarı belkiDevletler de mi ücretli yapıyor
Keşke kalp atışı söyleseymiş yaBenimde solda kesesi yumurta gibi kalp atışı söylememişti doktor erkek
Ya demekki kişiden kişiye değişiyor bu belirtiler kiminde fasülye gibi kiminde yumurta kiminde sağda kiminde solda ama aynı cinsiyet. Demek kişiden kişiye değişiyorBenimde solda kesesi yumurta gibi kalp atışı söylememişti doktor erkek
Hayirli uğurlu olsunnYaa kızlar çok tatlısınız biraz geç oldu kusura bakmayın. Cinsiyetimiz erkek