- 18 Eylül 2024
- 731
- 238
- 18
- 26
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.941
Ayyy canım çok hayırlı olsun :) sağlıkla büyütYaa kızlar çok tatlısınız biraz geç oldu kusura bakmayın. Cinsiyetimiz erkek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy canım çok hayırlı olsun :) sağlıkla büyütYaa kızlar çok tatlısınız biraz geç oldu kusura bakmayın. Cinsiyetimiz erkek
Hayırlı olsun hep erkek olacak galiba bu grubun bebeleriHayırlı olsuuunnnn çok tebrik ederim
Sağlıkla büyüsün inşallah. Bir erkek daha geldi hoş geldiii
Ayyy yerimmmYaa kızlar çok tatlısınız biraz geç oldu kusura bakmayın. Cinsiyetimiz erkek
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsunYaa kızlar çok tatlısınız biraz geç oldu kusura bakmayın. Cinsiyetimiz erkek
Sağlıkla büyütün hayırlı olsunYaa kızlar çok tatlısınız biraz geç oldu kusura bakmayın. Cinsiyetimiz erkek
Öyle görünüyor, nisan grubunda kız çoğunlukta bizde şu anlık erkek sağlıkla gelsin minikler. Ben de öğrenmek istiyorum artık, zaman geçmiyorHayırlı olsun hep erkek olacak galiba bu grubun bebeleri
Yaa kızlar çok tatlısınız biraz geç oldu kusura bakmayın. Cinsiyetimiz erkek
Aaaa hayırlı olsun canım içime doğmuştu. Sağlıkla gelsin inşallah Şaka gibi su ana kadar ki herkes erkek olduYaa kızlar çok tatlısınız biraz geç oldu kusura bakmayın. Cinsiyetimiz erkek
O nasıl hesaplanıyorKızlar maya takvimi doğru mu çıkıyor acaba ya gruptakilerin maya tutuyor :)
Çok bir belirtim yoktu aslında. Kasık ağrısı, halsizlik, koku hassasiyeti. KlasikCanommm hayirli olsun oglusuunnnnn tosun pasaaaaaa hemen belirtilerini yaz bende var miydi bakicam
Hadi hayirli olsun hepimize ogluslarYaa kızlar çok tatlısınız biraz geç oldu kusura bakmayın. Cinsiyetimiz erkek
Kese yuvarlak mıydı canım fasülye gibi mi ultrason resmindeÇok bir belirtim yoktu aslında. Kasık ağrısı, halsizlik, koku hassasiyeti. Klasik
İlk ultrasonumda fasulye gibiydi sonra yuvarlak oldu.Kese yuvarlak mıydı canım fasülye gibi mi ultrason resminde
Maya takvimi hesaplama yaz tablo çıkıyor canımO nasıl hesaplanıyor
Teşekkür ederim balımMaya takvimi hesaplama yaz tablo çıkıyor canım
Bir erkek daha hayirli ugurlu olsun kuzum benimYaa kızlar çok tatlısınız biraz geç oldu kusura bakmayın. Cinsiyetimiz erkek