- 18 Eylül 2024
- 731
- 238
- 18
- 26
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.901
Hadi bakalım sonuç ne olacak çok heyecanlı :) benim onda da kız :)Şimdi baktım maya da erkek benim takvimlerin bile kafası karışık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım sonuç ne olacak çok heyecanlı :) benim onda da kız :)Şimdi baktım maya da erkek benim takvimlerin bile kafası karışık
Normalde bende çok sabırsız bir insanım. Sabah 8 de öğrendim fetal dna sonucunu inan saatler geçmiyor en son heyecandan uykum yoktu zorla kendimi uyuttum vakit geçsin diye.Ayy ne tatlısınız, ben hemen öğrenip telde ağlayarak söyledim aşırı sabırsızım hiç bekleyemem
Bugün bir de maç var Gs eşim fanatik ben akşamı beklesem baya beklerdimNormalde bende çok sabırsız bir insanım. Sabah 8 de öğrendim fetal dna sonucunu inan saatler geçmiyor en son heyecandan uykum yoktu zorla kendimi uyuttum vakit geçsin diye.
Neyse ki eşimin pek alakası yok futbollaBugün bir de maç var Gs eşim fanatik ben akşamı beklesem baya beklerdim
Kaçta gelicek ama gelsin artık ahahahahsNeyse ki eşimin pek alakası yok futbolla
Hahaha tüm forum tek vücut olduk 7 gibi evde olur buçukta haber vermiş olurumKaçta gelicek ama gelsin artık ahahahahs
Çok tebrik ederim, hayırlı bir evlat olsunKızlarr bende öğrendim bugün ikili taramaya girmiştim gösterdi hemen eşek sıpası erkekmiş eşimde şehir dışında kayınvalidemle öğrenmiş oldum 16da falan belli olur eşim yanımda olur diyodum ama hayırlsı gerçekten Mayıs erkek ayı olacak sanırım sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz
Teşekkür ederim hepimizin inşallahÇok tebrik ederim, hayırlı bir evlat olsun
Amin inşallahTebrikler, hayırlı olsun. Güzel sağlıklı bir ömür diliyorum
bekliyoruz heyecanlaYa bende ilk öğrendiğimden beri erkek geçiyor içimden eşim kız hissediyor bakalım hangimizin altıncı hissi kuvvetli eşime koşarak gel eve dedim
Ayy hayırlı olsun canım benim :) Çin maya galan bakmışmıyfın neydiKızlarr bende öğrendim bugün ikili taramaya girmiştim gösterdi hemen eşek sıpası erkekmiş eşimde şehir dışında kayınvalidemle öğrenmiş oldum 16da falan belli olur eşim yanımda olur diyodum ama hayırlsı gerçekten Mayıs erkek ayı olacak sanırım sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz
Teşekkür ederimm çin bakmıştım kız çıkmıştı tutmuyo sanırımAyy hayırlı olsun canım benim :) Çin maya galan bakmışmıyfın neydi
Çin tutmuyor yaa sallamasyon.Teşekkür ederimm çin bakmıştım kız çıkmıştı tutmuyo sanırım
Mayaya baktınız mı o daha doğru diyorlarTeşekkür ederimm çin bakmıştım kız çıkmıştı tutmuyo sanırım
Ona nasıl bakılıyor onu bilmiyorumMayaya baktınız mı o daha doğru diyorlar
Google da tabloları var. Sizin yaşınız tek mi çift mi. Hamile kaldığınız ay çift mi tek miOna nasıl bakılıyor onu bilmiyorum