- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #3.921
Kizlar dişim kırıldı agridan asla duramiyorum agri kesicide icemiyorum malum 8+1 deyim yapilmasi gerek ama cokta korkuyorum ya bir sknti olur die hic dis tedavisi yaptiran varmi aranizda
Bende Protestan kullanıyorum ertesi gün akıntım çok arttı.. ben fetal DNA yaptırıcam yaşım 35 çünkü.. aralarında ki farkı öyle aman aman bilmiyorum maalesef..Bugün gittim progestron verdi bu ilacı kullanan var mı birde doktor ikili tarama için 18 kasımı verdi sizler ikili tarama yaptıracak mısınız birde gen testi varmış gen testi ile ikili tarama arasında ki fark nedir bilginiz var mı ?
Allah şifa versin kuzum ya, muz falan ye bol su iç..İyiyim ama ishal sorunum hala devam ediyor canım hafta sonu tekrar doktora gidicem.
Ona nasıl bakılıyor onu bilmiyorum
Sizin doğru mu çıkmıştı mayaGoogle da tabloları var. Sizin yaşınız tek mi çift mi. Hamile kaldığınız ay çift mi tek mi
Evet maya ya göre erkekSizin doğru mu çıkmıştı maya
Maşallah, güzel sağlıklı ömrünüz olsun hep birlikte. Gerçekten şu an hep erkek gidiyoruzKızlarr bende öğrendim bugünikili taramaya girmiştim gösterdi hemen eşek sıpası erkekmiş eşimde şehir dışında kayınvalidemle öğrenmiş oldum 16da falan belli olur eşim yanımda olur diyodum ama hayırlsı gerçekten Mayıs erkek ayı olacak sanırım sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz
Ayyy benim hep kız kız mı geliyor acabaEvet maya ya göre erkek
Ultrosanda nasıldı çok hareketlimiydi? Erkek bebeklerin elleri kolları ayakları daha hızlı gelişip çok hareket ediyor diyorlar doğruysaAy
Ayyy benim hep kız kız mı geliyor acaba
Bende beklemedeyim
8 haftada gittim en son daha et gibiydi kalp atış hızını falan söylemedi kalp atışınıda 6+5 ye duyduk, kesem de yusyuvarlakUltrosanda nasıldı çok hareketlimiydi? Erkek bebeklerin elleri kolları ayakları daha hızlı gelişip çok hareket ediyor diyorlar doğruysa
Daha küçük 10 . Hafta kontrolunde fetal vericek misiniz?8 haftada gittim en son daha et gibiydi kalp atış hızını falan söylemedi kalp atışınıda 6+5 ye duyduk, kesem de yusyuvarlak
10da değil 12 de çağırdı test alırız diyeDaha küçük 10 . Hafta kontrolunde fetal vericek misiniz?
Merhaba transferin kaçincı günü değeriniz 12 ydibekliyoruz heyecanla
Hayırlı olsuuunnnn çok tebrik ederimYaa kızlar çok tatlısınızbiraz geç oldu kusura bakmayın. Cinsiyetimiz erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?