- 19 Eylül 2024
- 591
- 483
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #3.441
Zaten misafirlikteydim evime gelince kendi mutfağımda gene midem bulandı ahahahah zorum kendi evimde sanırımhergün bir gün bile atlamadan kremlen yağlan canım sadece göbek değil östrojen hormonu yüzünden heryerimiz müsait oluyor bacak kalça vs. Benim 7. Aya kadar çatlamadı. 1 hafta yağlarım bitmişti o hafta çatladım malasef.
Kakao yağı hindistan cevizi yağı içinede bitkisel yağlardan karışım yapıp kullanabilirsiniz daha bereketli oluyor.
Ay killar gider ya yine çatlağın çaresi yok pehlivan gibi yağlanicaz el mecbur
@annelik yolunda canım durumun nasıl oldu iyimisiniz ?
Benimde bazen 2 gün hiç bulanmıyor sonra geri geliyor. Geçen bende hiç etkilenmedim bugün ilkel maske yaptım içine lavanta koydum. Gün gün değişiyor yani
Ben öleyim o zamanKızlar iyi akşamlar ya 11+5 teyim karnım belirginleşmeye başladi. Aşırı da şişkinlikte var. Bu ikinci bebeğim. Normal mi ya bu haftada karnın belirginlesmesi erken gibi düşünüyorum daha
Keşke usg nin fotosunu görebilsem de içim rahat olsa biraz. Kesemin içi boş benim deArkadaşım 9 haftalıkken duydu yüzde 90 boş gebelik demişlerdi ama bekledi inşallah sizin de öyle olur
Ay ne kadar karışık bir durum cidden yaa. Suyu cok icsek wc de yaticaz nerdeyse. Icmesek agrilar sancılarKarnim kesinlikle büyüyor
Evet vakit geçmiyor sanki yaa
Bende şu çok içtiğimde tuvaletten çıkamıyorum
Az içince hemen sızlamam başlıyor bide kasık agrim
Ya hemde cok fazla 1 ayAynen ya 1 ay çok fazla insan dayanamiyor ilk zamanlar
Bende korkmuyorum lekelerden doktor gelir demişti çünkü.
Aynen haklısın rahim büyüyecek illaki ağrısı olacak onun
Bio oil bende görmüştüm ama yorumlarina bakamadim sen baktin mi nasildi yorumlari ? Negatif yorum var miii. Bazilari kıl tüy artışı yapiyormus ya. Zayifsan erken çıkar derler karın ama bilemiyorumIyi aksamlar guzel anneler ve anne adayları bio oli aldim kakao yagi hindistan cevizi yagi ve tatli badem yagi aldim sabah yag karisimini oglen ve aksamda bio oil kullaniyorum ya ben 7+2 deyim ama benim gobegm buyuyor normalmi cok cok erken degil mi sizce
Merhabalar bende kirklareli luleburgazda yasiyorum normalde mustafa hocaya takipli olmayi dusunuyordum ama suan ankaradayimKizlar slm nasılsınız bakalım 9+3 ten bildiriyorum benim bulantılar devam 1 Kasım'da ikili tarama için dra gidicem sağı trakyadan arkadaş var mı aramızda merak ediyorum ben Kırklareli Lüleburgaz da yaşıyorum
Benim de birden bire geçti canim tam 8. Haftaya girdiğim gun mide bulantım geçti okudum biraz belirtiler gidip geliyormuş normaldir herhalde vesvese yapmamaya çalışıyorum ben deKızlar ya geçen gün bi arkadaşa ne güzel moral veriyordum ama insanın kendi olunca ne kadar evham yapıyormuş gerçekten. Ben şu an akşam yemeğinde mutfaktan hiç iğrenmedim gayet yemeğimi yedim neden böyle oldu bi sorun mu var sacmalıyorum resmen biliyorum ama neden midem bulanmıyor bi anda geçti bi sorun yoktur dimi
Yorumlar cok.guzeldi 2 arkadasimda kullandilar hamileliklerinde cokta kilo aldilar ama catlak.konusunda oldukca basarili dediler kil.tuy knusunda bir sknti yasayan olmamista bu kakao yaglari vs artirir o muhakkak sonucta yag bunlar her sekilde kil koklerini beslerler cok minimal duzeyde bile olsa diye dusunuyorum aslinda cok zayif degilim hamileligimi ogrendigm.gunden beride 3 kilo verdim ama ilginc bir sekilde genisliyorum zaten basen problemim var ozellikle basen ve gobusum buyuyorBio oil bende görmüştüm ama yorumlarina bakamadim sen baktin mi nasildi yorumlari ? Negatif yorum var miii. Bazilari kıl tüy artışı yapiyormus ya. Zayifsan erken çıkar derler karın ama bilemiyorum
Aynen benimde dün tam 8+0 dı delilik bu annelik gerçektenBenim de birden bire geçti canim tam 8. Haftaya girdiğim gun mide bulantım geçti okudum biraz belirtiler gidip geliyormuş normaldir herhalde vesvese yapmamaya çalışıyorum ben de
günaydın kızlar... bende daha hiç belirti yok uyku ve halsizlik dışında doktora sordum her hamilelik özel belirti aralama dedi ama yinede aklıma takılıyor inşallah bebiş iyidir.
Amin insallah cok stresli gerçekten ikinci trimesterda rahatlariz insallah şimdi 1 hafta 1 yıl gibi geçiyor stresten gerçektenAynen benimde dün tam 8+0 dı delilik bu annelik gerçektenevham dünyası tamamen midemiz bulansa kötü bulanmasa çocuğa mı bisey oldu acaba korkusu Allah hayırlısıyla bu süreci tamamlamayı nasip etsin inşallah
Ben de haftaya doktora gidicem sorucam.İnşallah iyidir hepimizin…günaydın kızlar... bende daha hiç belirti yok uyku ve halsizlik dışında doktora sordum her hamilelik özel belirti aralama dedi ama yinede aklıma takılıyor inşallah bebiş iyidir.
7+6 yiz bizde bugün :) görmeye gidince bir rahatlıyorum sonra yine başlıyor ajshdfga kasımda bir dahaki randevumuzCanim benim de ayni korkma:) hatta doktorum da ayni seyi dedi:)) 9+4um
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?