- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #3.461
Evet kuzum birde artık uzadı ya muayene aralıkları insan ondan da stres yapıyor sık sık gitsek bebek iyi görsek psıkolojik olarak daha rahatlarız aslındaAmin insallah cok stresli gerçekten ikinci trimesterda rahatlariz insallah şimdi 1 hafta 1 yıl gibi geçiyor stresten gerçekten
Benimde aynı hatta seninle sat aynı gün canım birebir gidiyoruzCanim benim de ayni korkma:) hatta doktorum da ayni seyi dedi:)) 9+4um
Benimde aynı hatta seninle sat aynı gün canım birebir gidiyoruz
Eveet şuan arada kasık ağrısı ve bol turşu isteği dışında bir belirtim yok oldukça bilgi veririimEvet heross hatirliyorum biliyorum:)) biriyle ayni gunu paylasmak cok guzel ve guven verici ya:) semptomlari konusalim hep lutfen
Hadi gözün aydın canımmKizlar bebis 2.8cm olmus. Kollarini bacaklarini gordum hareket etmeye baslamis:)))akintiyi sordum kasinti ve koku olmadigi surece normal dedi, bir de sma testi de yapiliyomus ayriyeten fetal dnadan baska galiba istiyosan ona da bakariz dedi onu da sorun siz de
Evet ikinci gebelikte erken belirginleşiyor karın ben de 11. Haftadayım benim de aynı bir de ekstradan gaz problemi var o da etkiliyorKızlar iyi akşamlar ya 11+5 teyim karnım belirginleşmeye başladi. Aşırı da şişkinlikte var. Bu ikinci bebeğim. Normal mi ya bu haftada karnın belirginlesmesi erken gibi düşünüyorum daha
Ayy çok heyecanlandım maşallah size haftaya gidicem ben de 1 hafta nasıl beklerim bilmiyorumKizlar bebis 2.8cm olmus. Kollarini bacaklarini gordum hareket etmeye baslamis:)))akintiyi sordum kasinti ve koku olmadigi surece normal dedi, bir de sma testi de yapiliyomus ayriyeten fetal dnadan baska galiba istiyosan ona da bakariz dedi onu da sorun siz de
Slm bugün Dr. Gittim Alttan baktı yine kalp atışını duyamadik ama kesenin şekli bozulmamış yolk sac sabit kalmış buyumemis bebeğin boyu crl 4.5mm ... Bu yolk sac baya araştırdım Kaan Kocatepe diye bir dr var baya bilindik bir Dr YouTube de videoları var o bile yolk sac için 3.5 mm ile 5.5 mm arasını normal kabul ediyoruz diyor ama benim gittiğim Dr ise 3mm den sonrasi odemdir diye söylüyor anlamadım pazartesiye kadar bekleyelim tekrar dedi. Birde odaya girince ilk sorduğu bana kanaman lekelenmen oldumu hiç dedi yok dedim bel kasik karın ağrım bile yok dedim hayırlısı ya ...
Bence ölçümde sorun vardır makina farkı bile olabilir. Ben ölçüm verdiğinde düşünüyorum ztn nasıl o kadar mm görüyo, ekranda yamuk yumuk bi şe duruyo sonuçta ve kıpırdıyo:))Arkadaşlar bişey sorucam bilgisi olan var mı ultrasonda crl : bebeğin ölçümü...
Pazartesi ölçülen crl :10.2 iken boyu yani
Perşembe ölçülen crl : 9.1 nasıl olur bebek kisalicak değil herhalde dimi olcumdemi sorun var sizce
Benim ikili tarama randevum da 1 KasımKizlar slm nasılsınız bakalım 9+3 ten bildiriyorum benim bulantılar devam 1 Kasım'da ikili tarama için dra gidicem sağı trakyadan arkadaş var mı aramızda merak ediyorum ben Kırklareli Lüleburgaz da yaşıyorum
Slm bugün Dr. Gittim Alttan baktı yine kalp atışını duyamadik ama kesenin şekli bozulmamış yolk sac sabit kalmış buyumemis bebeğin boyu crl 4.5mm ... Bu yolk sac baya araştırdım Kaan Kocatepe diye bir dr var baya bilindik bir Dr YouTube de videoları var o bile yolk sac için 3.5 mm ile 5.5 mm arasını normal kabul ediyoruz diyor ama benim gittiğim Dr ise 3mm den sonrasi odemdir diye söylüyor anlamadım pazartesiye kadar bekleyelim tekrar dedi. Birde odaya girince ilk sorduğu bana kanaman lekelenmen oldumu hiç dedi yok dedim bel kasik karın ağrım bile yok dedim hayırlısı ya ...
Başka Dr gidicem zaten canımYanlis anlamayin ama niye hala ayni doktora gidiyorsunuz? Boyle durumlarda bir iki doktordan fikir almak onemli. Bence bu doktor sizi korkutuyor birazbebek gozukuyorsa 5. Hafta icinde duyulmuyor, 6. Haftada bazen duyuluyor ama 8. Haftayi bekliyorlar. Siz bence ilk etapta baska bir doktordan yolk sac in normalligini teyit edin. Sonra kalp atisini bekleyin. Insallah guzel haberler duyariz
Allah kahretsin onları gerçekten nasıl bir vicdan buKızlar sizleri germek korkutmak istemem ama sabah yenidoğan çetesi haberlerini gördüm. İddianamede ismi geçen hasteneler paylaşılmış İstanbul’da olanlar göz atabilir. İnşallah hiçbirimizin yolu düşmemiştir o hastanelere. Allah belalarını versin hepsinin
Cihaz farkı olabilir canım ölçüm hatası olabilir ama sen mutlaka başka bi doktora gidip başka bir doktor görüşü al canımArkadaşlar bişey sorucam bilgisi olan var mı ultrasonda crl : bebeğin ölçümü...
Pazartesi ölçülen crl :10.2 iken boyu yani
Perşembe ölçülen crl : 9.1 nasıl olur bebek kisalicak değil herhalde dimi olcumdemi sorun var sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?