- 20 Ocak 2020
- 3.250
- 1.372
- 83
- 31
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #3.061
Biz demire başlamadık diğerlerini kullanıyorumBen de kullanıyorum bunları kuzum benim demir ilacı da pembe olan şeker gibi tadı var ilk ağza attığımda bir de tiroid bide folik asit bire progestan kullanıyorum şu anlık
Benim kan testimde depom düşük çıktı doktorum ondan başladı kuzumBiz demire başlamadık diğerlerini kullanıyorum
Benim de dokuluyo cokFolik asit kullaniyorum. Hatta ilk haftalarda yapilan kan tahlilinde folik asit degeri guzel cikmisti (ust sinira yakin). Belki de vucudumdaki folik asitler tukendi artik bilmiyorum. Doktor kontrolume de daha 3 hafta var. Umarim azalir.
Maalesef kürtaj oldum 3. Günü beta düşmeye başladı canım genetige gönderdik bakalım sonuç ne gelirse artık 2.kez yaşadık bu durumu o yüzden tedirginim artık 3. Gebelikte Rabbim nasip ederse riskleri ortadan kaldırmak istiyorum çaba benim hüküm Allah'ın canım bakalım sağolsun yazdığınız için deHaberlerin yazacaktım. Dualarım seninle
Hepinizi etiketleyemiyorum canlar teşekkür ederim sorduğunuz için kürtaj oldum dün Rabbim sağlıcakla kucağıma alacağım evlatlar nasip etsin inşallah
Belki yanlıştır ama iste o bulantı ile bebeğin iyi olduğunu düşünüyorum umarım hareketlerini erken hissederimBen de 8. Haftadayım benim de bazen birden kayboluyor sizin gibi düşünüp endişeleniyorum ertesi gün geri başlıyordubu sefer de kendime nazar ettim mide bulantısı ne güzel geçiyordu niye kendine dert arıyorsun kızım diyorum normalmiş böyle şeyler
Evet önceki kremlerim kortizonluydu bepanthol sendiderm aklıma gelmedi önce bebeğede zararlı mı olur diye bekleyem dedim biraz. Baya kötü oldu acımaya başlayınca doktora yazdım. O önerdi rahatladım çok şükür. Saol canımBenim de ellerimde egzama var. Normal kremler kortizonlu biliyosun. Bepanthol sensiderm on numara bende kullanıyorum sürekli. İçin rahat olsun
Oy kuzum çok geçmiş olsun rabbim bununla bıraksın inşHepinizi etiketleyemiyorum canlar teşekkür ederim sorduğunuz için kürtaj oldum dün Rabbim sağlıcakla kucağıma alacağım evlatlar nasip etsin inşallahSizlerde sağlıcakla kucaginiza alın inşallah
Canım Allah tekrarını yaşatmasın, yazdıklarından ne kadar güçlü biri olduğunu anlıyorum. İnşallah güzel haberlerle tekrar görüşürüz. Kocaman sarılıyorum sana tüm iyi dileklerimleHepinizi etiketleyemiyorum canlar teşekkür ederim sorduğunuz için kürtaj oldum dün Rabbim sağlıcakla kucağıma alacağım evlatlar nasip etsin inşallahSizlerde sağlıcakla kucaginiza alın inşallah
Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına alabilmeyi nasip etsin inşallah. Benim ilk bebegimden önce tekrarlayan 3 kimyasal gebelik yaşadım. Betahcg düzgün artmadı yavaş yavaş düşüp regl olmuştum sonunda. Kürtaj gerekmemisti hiç. Sende kese filan oluşmus muydu ben çok sıkı takip edemiyorum. Pıhtılaşma vs testlerin yapılmış miydiMaalesef kürtaj oldum 3. Günü beta düşmeye başladı canım genetige gönderdik bakalım sonuç ne gelirse artık 2.kez yaşadık bu durumu o yüzden tedirginim artık 3. Gebelikte Rabbim nasip ederse riskleri ortadan kaldırmak istiyorum çaba benim hüküm Allah'ın canım bakalım sağolsun yazdığınız için de
Kızlar az önce kan verdim. Kan hemen Fransa'ya gönderiliyormuş. Ankara'da olanlar için Dilek hanım geldi kendisi bölge müdürü çok ilgili ve tatlı bir hanımefendi. Oldukça bilgilendirici konuştu. Aklında olanlar varsa tavsiye ediyorum.
EurofinsHangi firma canim
Kese oluştu kalp atışı da gördük bir sonraki kontrolde durduğunu öğrendik canımRabbim sağlıkla bebeğini kucağına alabilmeyi nasip etsin inşallah. Benim ilk bebegimden önce tekrarlayan 3 kimyasal gebelik yaşadım. Betahcg düzgün artmadı yavaş yavaş düşüp regl olmuştum sonunda. Kürtaj gerekmemisti hiç. Sende kese filan oluşmus muydu ben çok sıkı takip edemiyorum. Pıhtılaşma vs testlerin yapılmış miydi
Çok çok geçmiş olsun benimde daha önce bi düşüğüm var o yüzden benimde korkularım var Allah bi an önce nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına almayı nasip etsin Allah birdaha yaşatmasınMaalesef kürtaj oldum 3. Günü beta düşmeye başladı canım genetige gönderdik bakalım sonuç ne gelirse artık 2.kez yaşadık bu durumu o yüzden tedirginim artık 3. Gebelikte Rabbim nasip ederse riskleri ortadan kaldırmak istiyorum çaba benim hüküm Allah'ın canım bakalım sağolsun yazdığınız için de
hiç olmayan kişilerde var bence sağlıklı veya iyi olduğunu bulantı ile takip edemezsinBelki yanlıştır ama iste o bulantı ile bebeğin iyi olduğunu düşünüyorum umarım hareketlerini erken hissederim
Benimde aynı böyle olmuştuKese oluştu kalp atışı da gördük bir sonraki kontrolde durduğunu öğrendik canım
İlaç kullanıyormuydun canım ne kullanıyordun diğer düşük için ne demişlerdiKese oluştu kalp atışı da gördük bir sonraki kontrolde durduğunu öğrendik canım
5+3 = kese ve bebekBiraz toplu eklicem kuzum bir kaç kişi daha kaydettim eklicem hepinizi
Beni de lütfenBiraz toplu eklicem kuzum bir kaç kişi daha kaydettim eklicem hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?