- 10 Mayıs 2024
- 592
- 583
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #21.421
Bende aynı şekildeBunları okuyunca daha çok korkuyorum zaten acı eşiği düşük biriyim çevremdekiler de bana sen normal dayanamazsın diyorlar iyice gerildim ağrıdan uyuyamıyorum bende
Sancılar düzenli mi? Doktorunu bilgilendir istiyorsan canım ama korkma eğer düzenliyse bile durduruyorlar kaldı ki kilosu vs yerinde bebişin maşallahbenim bebem de biraz sabırsız gibi sabaha kadar çektiğim ağrıdan kaynaklı gittim doktora kendi doktoruma gitmedim burda bir tıp merkezine gittim kemik ağrılarım ve alt bel ağrım için kan idrar tahlili istedi ondan kaynaklı olabilir dedi ama değerler normal çıktı nst de sancılarım çıktı hatta 90 ları gördüm tam 35 haftalık 2 kg 700 gram olmuş korkmaya başladım
Az kaldı ordaki sürecin de bitecek ins doğumdan sonra kendi evinize geçeceksiniz dimiYoo artık sıkıntı etmiyorum doğarsa bişey olmaz sadece dikiş korkutuyor beni artık evimde kalsam eşim hemen yetişir ama kaynanam gildeyim yetişmesi uzun sürer sancım olsa
Yaaa fıstığımKizlarr bebeğimi uyutuyorumçok fena alıştı ya nasıl uzaklaştırcam bilmiyorum
Evet doğum olunca burda kalamam ev sobalı çünkü yatacak yer yok herkes Bi odada şimdi sıkıntı yok ama doğum olunca rahat edememAz kaldı ordaki sürecin de bitecek ins doğumdan sonra kendi evinize geçeceksiniz dimi
Oh iyi azıcık daha sık dişini yatarak birilerine muhtaç hissederek geçirdin bu psikolojik olarak eminim çok zorEvet doğum olunca burda kalamam ev sobalı çünkü yatacak yer yok herkes Bi odada şimdi sıkıntı yok ama doğum olunca rahat edemem
Çok stres olmayın. İlk gebeliğimde benim doktorum etrafı dinlemeyin demişti. Herkes çok biliyor her konuda çok şükür. Ben hep normal doğum istiyordum, suyum bir tık erken geldi 38. Hafta civari, yeterince kasılmam yoktu ve her kucuk kasilmada bebeğim oksijensiz kalma riskine giriyordu acil sezaryene alındım. Sağlıkla kucağıma aldım çok şükür en önemlisi de o zaten, gerisini düşünmeyin.Bunları okuyunca daha çok korkuyorum zaten acı eşiği düşük biriyim çevremdekiler de bana sen normal dayanamazsın diyorlar iyice gerildim ağrıdan uyuyamıyorum bende
Ben stabil canımKızlar nasılsınız
İyiyiz canım napalim işte mücadeleKızlar nasılsınız
Ayyyy çok salgın var ya felaket dikkat etttttİyiyiz canım napalim işte mücadeleben grip 3-4 gündür bı o eksikmis gibi onun dışında bilinen ağrılar sırt bel falan filan sen nasılsın hala calisiyorum deme
Şükür bende iyiyim canım akşama ne yemek yapıcm diye düşünüyorumBen stabil canımPelvik ağrısından başka bişey yok şuan şükür. Sen nasılsın?
Bende full regl ağrısı var.insan tedirgin oluyor ama grubun genelinde var galiba bu sıkıntıKızlar nasılsınız
Bende aynı şekilde düşünüyorum herkesin doğumu farklı vücudu farklı ben kolay olacak diye umuyorumBende aynı şekilde
Okuyorum mesajları,bakıyorum olumsuz şeyler var hemen geçiyorum
Zaten doktorlar da zorlu doğum anılarını dinlemeyin diyor
Herkesinki farklı, zor da olabilir belki ama (inşallah kolay olur) en azından şimdiden zor olursa diye düşünüp strese girmemek lazım
O yüzden sende hemen geç oyle yorumları
Hep olumlu olanlari okumaya dinlemeye calis
Bana doğum anısı anlatacaklara "kötüyse hiç anlatma şuan" diyorum
Zaten hassasız duygusalız ve korkuyoruz
Merhabalar karamanli misiniz acaba size özelden karaman hakkında birkaç soru sorabilir miyim yardımcı olur musunuzTamam canım şimdi konyadayız karamana eve gidince içecem yoksa yollarda rezil olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?