Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Ağrılarım yine başladı regle sancısı gibi girip çıkıyo midem bulanıyor karnıma ağrı giriyo offf neden hep gece

Kizlar aranizda rezene cayina baslayan var mi sut icin? Yanlislikla dogumu tetiklememek icin henuz baslamadim doktoruma soracagim bu cuma ama merak ettim icen var mi

Aslında kiloyu sorun etmiyorum. Şuan 2 kilo doktora bugün dedim 2 buçuk olsa iyi olur dimi diye keşke olsa dedi. 36 da alıcaz gibi konuştu. Biraz da tansiyon problemim var gibi duruyo takip ediyorum. Hakkımızda hayırlısı artık

Aslında zayıf doğması değilde beni korkutan erken doğum riskinin olması. İnşallah 2 buçuk kiloları görürüz belki de bi anda normale dönücek inşallah.

Hayırlısı olsun drlar da insanı daha çok strese sokuyolar en azından bazıları

Kızlar biraz önce gözümü bir sancıyla açtım ama öyle böyle değil ev halkını başıma yığmamak için bağırmadım ama ölüyorum sandım kendimi lavaboya zor attım afedersiniz biraz gaz falan çıkınca oğluş da hareket edince biraz rahatladım ama hala var karnımın içi gaz dolmuş lavaboya gitmezsem çıkaramıyorum da millet pırt pırt gönderiyor ben utanıyor muyum ne yapıyorum uyurken bile çıkaramıyorum doğum sancısı sandım bir an ama böyle bir ağrı görmedim ben yemek acı olmuştu ondan mı böyle oldu anlamadım

Canim doktor eldiveni ne onu anlamadim
Doktorların kullandığı var ya beyaz pudralı eline takıyorsun tek tek tüyleri çekiyorsun ama acıtmıyor gerçekten biraz uzun olursa daha kolay oluyor şuan benim için en kurtarıcı kolayı bu çabuk çıkıyor ama jilet gibi bende komşumuzdan öğrenmiştim

Kızlar geçen hafta aynayı koydum önüme Venüs jiletle aynaya Bakarak temizledim o şekilde bakıp yapınca tertemiz oluyor eğilmeden aynaya Bakarak temizledim

evet çok hareketli olduğu zamanlarda da baskıları artıyor uzun zaman sonra ilk defa kesintisiz 4 saat uyudum

Tuy dokucu krem kullanilirmi acaba bnde jilet kullaniyorum mecburen suan ama son zamanda yapamayacak gbiyim guzel bir temizlik
Ben korkarak kullaniyorum canim tuy dokucudoktoruma uc sefer sordum kullanabilirsin dedi insallah sorun olmaz ustleri jiletle aliyorum ama kalan yerleri kremle...

Ben korkarak kullaniyorum canim tuy dokucudoktoruma uc sefer sordum kullanabilirsin dedi insallah sorun olmaz ustleri jiletle aliyorum ama kalan yerleri kremle...
kremin tam olarak faydasını görüyor musunuz benim beklentim sanırım yüksek olduyğu için beğenmiyorum pürüzsüz bi görüntü istiyorum ama yer yer kalıyor ben mi kullanmayı bilmiyorum yoksa normalde öyle mi alıyor bilmiyorum

Oyle tertemiz olmuyo ama en azindan temizleniyo 1 hafta rahatim yanibende basur oldugu icin arkalari yapmakta zorlaniyorum jiletle gecenlerde yanlislikla degdirdim hemen kanamaya basladi cok korktum

Oyle tertemiz olmuyo ama en azindan temizleniyo 1 hafta rahatim yanibende basur oldugu icin arkalari yapmakta zorlaniyorum jiletle gecenlerde yanlislikla degdirdim hemen kanamaya basladi cok korktum
bende göbüşten dolayı zorlanmaya başladım ağda için bekleyemiyorum 2 günde çıkmaya başlıyor bu sefer tahriş oluyor jiletin derdi de çok fazla bi şans daha vereyim bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…