2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
gunlerdrı hatta aylardır gıremıyordum ama nolmus anlamadım, herkez ısım mı degıstırdı, banlandı mı ne oldu kı anlamadım ??

Merhaba,
Lütfen kusurumuza bakmayın ama yukarıda da dediğim gibi iyi niyetimiz anında suistimal edildi. "Diyette sadece ayaklarının olduğu" fotoğrafın silinmesini isteyenden tutun da "benim fotografımı kural gereği silmediniz ama bakın burada siliyorsunuz" diyenler oldu. Haliyle oldukça zor durumda kaldık.
Anlayışınız için hepinize teşekkür ederiz.
BENİMDE FOTOLARIM ÇOCUĞUMUN FOTOLARI YAZINCA ÇIKIYOR RİCA EDİYORUM SİLİNSİN EVİMİN İÇİNE KADAR GÖRÜNÜYO ÇOK RAHATSIZ EDİCİ BİR DURUM YERİ GELDİ BİZ BURAYA BÜTÜN DERDİMİZİ ANLATTIK BİR TANIDIĞIN OKUMASI İÇİN DEĞİLDİ FAKAT

Huuuuu bacilarimmmmm ....
Nerelerdesiniz bir ses verin yahuuuu :ruh:
Canım bebeğini kucağına aldın mı? Hayırlı olsun. Allah ikisini de sağlıkla analı babalı büyütmeni nasip etsin.
Ben uzun zamandır girmiyordum. Bir bakayım dedim ama kimseler yok. Anladığım kadarıyla burdaki fotoğrafların paylaşımıyla ilgili site yönetimine kızıp bırakmıştır. Kendine ve şehzadelerine iyi bak. Öpüyorum...

Canım bebeğini kucağına aldın mı? Hayırlı olsun. Allah ikisini de sağlıkla analı babalı büyütmeni nasip etsin.
Ben uzun zamandır girmiyordum. Bir bakayım dedim ama kimseler yok. Anladığım kadarıyla burdaki fotoğrafların paylaşımıyla ilgili site yönetimine kızıp bırakmıştır. Kendine ve şehzadelerine iyi bak. Öpüyorum...
Hayirli olsun bacim hamileymissin :KK200::anneadayı:
Rabb'im saglicakla kucagina almani nasip etsin ins. :nazar:
5 ay 5 gunluk olduk canim cok sukur...
Yunus Emre abisinin kopyasi oldu resmen Hoppa
Evet bizim kizlar ortalikta yok...
Baska bir sitede falan mi takiliyorlar nedir cozemedim ...
Bazilarida nick ini degistirdi sanirim...

Hayirli olsun bacim hamileymissin :KK200::anneadayı:
Rabb'im saglicakla kucagina almani nasip etsin ins. :nazar:
5 ay 5 gunluk olduk canim cok sukur...
Yunus Emre abisinin kopyasi oldu resmen Hoppa
Evet bizim kizlar ortalikta yok...
Baska bir sitede falan mi takiliyorlar nedir cozemedim ...
Bazilarida nick ini degistirdi sanirim...
Teşekkür ederim canım. Inşallah.
Ali Yasin abi oldu :) Hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.
Kızların bir kısmı forumda Çocuğumu Büyütürken forumunun Annelerin Güncesi başlığında toplanmış.

Cips bacim nasilsin ?
Kizin nasil bacim ?
Bu arada bebeginin cinsiyeti ne canim Rabb' im saglicakla kucagina almani nasip etsin :anneadayı::KK200:
İydir canim ne olsun 2. Be Eğin hazırlığı ve kosusturmasi icerisindeyim kızimda iy çok şükür cis eğitimine başladık bu aralar hiç anlasamiyoruz kizima buda kız canım Amin çok sagol

Mrhb kizlar. Epeydir sizi takip ediyordum yazdiklarinizdan biseyler ogrenmeye calisiyordum. Benim 78 gunluk bi bebegim var. Mama vercem sutum yetmiyo galiba bazen. Ulker hero baby 1 mamasini aldim kullanan var mi bunu nasil acaba gaz falan yapar mi. Kizim zaten kolik iyice gazlanmasin sonra
Merhaba canım sen herhangi bir tedavi oldun mu rahim yapınla ilgili

Merhaba arkadaşlar burda amniyotik bant olan arkadaşlar varmış bende de öle söyledi doktor bebekleriniz sağlıklı dogdumu günlerim zehir oldu lütfen yardımcı olurmusunuz

Merabalar bana yardım edin lütfen istanbulda çocuk immünoloji doktoru arıyorum oğlum çok sık enfeksiyon geçiriyor. Kanuni Sultan Süleyman e.a.h var ama ne sıra bulabiliyorum nede hastaneden memnun olan var çok çıkmazdayım lütfen yardım edin ..

Umutun saçlarda çok yağlı hatta benimki de ole ve suan kendim için Secret Age nin bi şampuanını kullanıyorum yağlanması ni geciktirdi bitkisel olduğu için umutunkinde de denicem sonuç alırsam haber veririm

selamlar kesinlikle bende bu konuda sana katılıyorum. secret age in sampuanında SLS ve tuz olmadıgı icin daha derinlemesine temizliyor ve yaglanmayı geciktiriyor

Bu aralar herkes agrilardan kramplardan sikayetci o yuzden paylasmak istedim. Ben bu hastaliga yakalandigimda cok caresizdim gittigim doktorlar (daha once bel fitigi ameliyati gecirmemin de etkisi var) kas agrisi vs deyip gonderdiler hep. Bir ay kadar kabus gibi gunler gecirdim. Hep bu hastaliga yakalanan biriyle konusmak istedim kafamdaki sorulari sormak istedim ama kimseyi bulamadim.
Ilk hamileligimdi cok saglikli enerji dolu bir hamilelik donemi gecirdim. Kalsiyum magnezyum vitamin destegine hic ihtiyac duymadim. Dokuz ayin sonunda saglikli bir kizim oldu. Hersey yolunda, 5 yildan sonra bebegimize kavusmanin mutlulugunu yasarken henuz kirkim cikmadan belime ufak ufak kramplar girmeye basladi. Bel fitigindan cok cektigim icin eski agrilarim nuksetti diye düşündüm. Bu kez yenilmeyecegim kaslarimi guclendirecegim eski agrilarimin beni tekrar yakalamasina izin vermeyecegim diyordum. Gittigim doktorlarda direk bel fitigimdan suphelenip agri kesici kas gevsetici yazip gonderiyorlardi. Her gecen gun kramplarimin siddeti artiyordu icten ice canimi cok sikiyordu. En ufak ters harekette yakaliyordu beni. Kramp girdigi an bir kac dakika kipirdayamiyordum ve bagiriyordum agliyordum. En sonunda annemlere gitmeye karar verdim. Annemlere gittigim gunun sabahi alaturka tuvalette yigilip kaldim sesime komsular kostu. Annem panik icerisinde ben kipirdayamiyorum yine kasilip kaldim. Hemen acile kostuk masajdi kas gevsetici igneydi vs. cok hafif bir rahatlama oldu ve eve geldim ama uzerimi giyinemeyecek tuvalet ihtiyacimi karsilayamayacak durumdayim.
Butun vucudumu kasiyorum bebegimi kucagima alamiyorum kesinlikle sirt ustu yatamiyorum :KK14: cok zor gunlerdi.
Yogun bir doktor arayisindan sonra bir profa gittik. Hemen anladi durumumu. Daha once benim gibi bir kac hastasinin daha oldugunu onlarinda sehir disindan geldigini soyledi. O yuzden anlamis hemen. Diger doktorlerin anlamamasi da normal cunku bu yasta boyle birsey beklenmez bu cok nadir rastlanan bir durum dedi.
Teshis: Gebelige bagli osteoporoz. (Kan tahlillerim normal cikiyordu dansitometri sonucuyla kesinlesti) Alti ay boyunca kemik erimesi tedavisi gordum. Bol bol yogurt peynir sut ictim. Su anda en nefret ettigim uc sey ama coooook cok faydali seyler ben cok yedigim icin tiksinmistim. Su anda da zoraki yiyorum.
Cok sukur ki gecici bir durummus tedaviyle takviyeyle bayagi toparlandim. Su anda yine agrilarim var cok korkuyorum insallah sebebi ayni degildir.
Kisacasi boyle bir rahatsizlik var ben bilmiyordum cok cektim siz bilin arkadaslarim. Bol bol yogurdunuzu sutunuzu vs tuketin. Bu arada uht sutleri hic tavsiye etmiyorum. Dolabima girecek en son sey bile olamaz.
Bu cok nadir rastlanan bir hastalik. Her agrisi olanda cikacak diye birsey yok. Bilincli olmak adina paylasmak istedim canlarim
Merhaba şuan ayni şikayeti bende yasiyirm doğum yapali 2 ay oldu hic bir şekilde egilemiyorm sirt üstü yatamiyorm bebeğimi kucagima alamiyorm sizin bu durum ne kadar surdu doktorm 6 aya kadar düzelir dedi ama bende hic ilerleme yok suan

X