- 11 Aralık 2013
- 1.248
- 788
- 73
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canm benm senn adna cok sevndm bende kasm annesiym insllh cok guzel ya ayni zamanlardatakip edydk bu site iyi geldi bizlere darsi tum bekleyenlere olsn insllhKizlar merhaba. Baya zaman oldu yazmayali buraya. Aslinda genel olarak siteye girmiyodum. Burarada yeni hamuslerimis olmus cok sevindim.
Enson parolamyokask hamis olmus cok cok tebrik ederim.
Bana gelince eveeettt bende 6 haftalik HAMİLEYİM.... Allah nasip kismet ederse kasim annesi olucam.
Simdilik benden bu kadar hepinizi opuyorum...
Kizlar merhaba. Baya zaman oldu yazmayali buraya. Aslinda genel olarak siteye girmiyodum. Burarada yeni hamuslerimis olmus cok sevindim.
Enson parolamyokask hamis olmus cok cok tebrik ederim.
Bana gelince eveeettt bende 6 haftalik HAMİLEYİM.... Allah nasip kismet ederse kasim annesi olucam.
Simdilik benden bu kadar hepinizi opuyorum...
canm benm senn adna cok sevndm bende kasm annesiym insllh cok guzel ya ayni zamanlardatakip edydk bu site iyi geldi bizlere darsi tum bekleyenlere olsn insllh
Sagol canim yetistim sanaTebrik ederim canım
Günaydın kızlar nasılsınız ??
Matmazelll canım çok sevindim allahım sağlıklı hayırlı evlat olsun inş canım :)))))))😘
Kızlar bu arada bende Dr. Gittim adetimin 20.günü sağda gelişmiş 1 yumurtam vardı Dr. Heran Çatlayabilir ilişki önerdi 26. Günü tekrar Dr. Gittim çatlamış :))) Progesteron testi ve beta hcg yaptı
Progesteron - 12.28
Beta hcg - 1.20
Çıktı
26 Mart'ta tekrar gel dedi inş yumurtam bebiş olur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sagol canim. Evet birlikte takip ediyoduk birlikte hamis kalmisiz. Kasim annelerinde baktim sana ama goremedim. Orayada gel cok yanliz kaldim ordayine birlikte takip ederiz...
Sagol canim yetistim sanainsallah senin hamisliginde iyi geciyordur bi sikintin yoktur.
Cok tesekkurler canim darisi insallah seninde basina... İnan mutlu ve guzel haberini heyecanla bekliyorum... Mutlaka guzel haberlerini duymak istiyorum.
Inanın kızlar stres okadar çok etkiliyor ki adet olacaksak bile gecikiyor oda bizi umutlandırıp sonra hüsrana uğratıyor
Ne kadar kafaya takmayalım desek te adet günü yaklaştıkça herkes belirti arıyor elde değil belki bu kadar sıkıntı yapmasak herşey daha güzel olacağına inanıyorum arkadaşlar.
Inşş allahım isteeyen herkese sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı hayırlı bebişler nasip eder :))
Canım mrb nasılsın??Rosechina senin sanirim 1.20 cikmisti adetine 7 gun kala bnmde oyle oldu adetime 6 gun vardi dayanamadm kanda bktirdm 1.20 cikmisti snra adetimden 9 gun gecti anlamistm zaten hamis oldugumu suan 21 haftaligim
Canım mrb nasılsın??
Adetime 7 gün kala olmuyor sanırım
Yumurtlamanın 4. Günü 1.20 çıktı
Benim adetlerim son 4 aydır biraz düzensizleşti
Yanii bu ay da geç gelecek sanırım çünkü adetimin 22. Günü yumurtam çatladı normalde bat bugün dü
Senin nasıl oldu canım ??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü arac
ılığı ile gönderildi
İns canim benim rabbim diledigini vwrsin ins olmuyo diye umutszluga kapilma herseyn bi yeri ve zamani olduguna inaniyorm bn her ay yinemi hasta oldm diye baya uzulurdum snra takmamaya basladm dedim rabbimin bi bildigi vardr snra bi baktin kalmisimSna sormuştum Cnm :) zaten kimsecikler yok
Ben Kasım da kimyasal gebelik yaşadım ondan beri düzensizleşti 35-32 günler arası değişiyor.
Dr. Normal ilaca gerek yok dedi
Zaten hormon hapları kullanmam yasak dolaşım bozukluğu var canım
Bakalım benm bu ay ne olacak
Sağda 1 yumurtam vardı sol pco lu
Yumurtlama gününü tutturduk inş yumurtam bebiş olur