- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #21.381
Nefesine yoğunlaş canım, atak geldiğinde direkt nefes çalışEvet panik atak var korkuyorum bişey olur diye ama bu sefer bekliycem
Evet bazı hastanelerde sancı odası varmış duydum onu bende orada yalnız olmak istemem ya. Perşembe günü randevum var bi sorayım bakayım bende bu hastanede sistem nasıl diyeDoğumhane değilde sancı odasinda olsun isterdim gitmisken sorayım dedim onuda kabul etmiyolarmis
Yapıyım teşekkür ederim hiç uyumadım hala uykum yok bu nasıl iş anlamadımNefesine yoğunlaş canım, atak geldiğinde direkt nefes çalış
al ki üç dört
Tut ki üç dört
Ver ki üç dört
Tut ki üç dört
Bunu yap bir süre rahatlat kendini çok işe yarıyor, panik atakla başım dertteydi bi dönem
Doğumhane değilde sancı odasinda olsun isterdim gitmisken sorayım dedim onuda kabul etmiyolarmis
Benim hastanemde de sancı odası var oraya 2 kişi alıyorlarmış istersen, doğuma 1 kişi. Ben de tek başıma sancı çekmek istemiyorum ilk bir deEvet bazı hastanelerde sancı odası varmış duydum onu bende orada yalnız olmak istemem ya. Perşembe günü randevum var bi sorayım bakayım bende bu hastanede sistem nasıl diye
Ben de çok az uyudum ya , şimdi aklımızda sürekli bir düşünce var geliyor mu gelecek mi diye uyutmuyor ister istemezYapıyım teşekkür ederim hiç uyumadım hala uykum yok bu nasıl iş anlamadım
Ne gerek varmış ki ya kendi odamızda niye çekmiyoruz sancıyıBenim hastanemde de sancı odası var oraya 2 kişi alıyorlarmış istersen, doğuma 1 kişi. Ben de tek başıma sancı çekmek istemiyorum ilk bir de
Ne biliyim doğumhanede heryer aynı değildir burda 2 seçenek var özelde yani biraz mecburi oluyo devlette bile sancı odalarina eş girip banyo yaptirabiliyo diye duydumNe gerek varmış ki ya kendi odamızda niye çekmiyoruz sancıyı
Bilmiyorum kiNe gerek varmış ki ya kendi odamızda niye çekmiyoruz sancıyı
normal doğum hakkında bilgi verir misiniz giderek azalıyor normal doğum yapan yok neredeyseBende ilki normal yaptım kızlar ve vajinismus olduğum halde yaptımsen istemesende bı şekilde çıkıyor doğum esnası zor değil zor olan saatlerce sancı çekmek
Direk suni sancı verdiler bana 9 yıl önceydi 39+5 te kontrol için hastaneye gittim bebeğin suyu azalmış dedi doktor hemen doğum servisine çıktım açıklık varmı diye çatı muayenesi yapıldı 1 cm açıklık vardı direk suni sancı takıldı sabah 9 gibi takılmıştı öğlen 1 gibi adet agrisima benzer ağrılar başladı iki saat bu ağrı yavaşça çoğaldı 3 gibi yarım saate bir doğum sancıları başladı ama böyle dayanacak şekildeydi iki saat boyunca yine bu ağrılar çoğaldı 10 ya 5 ya düştü saat ebe tuvaletin gelir gibi olursa haber ver dedi saat 6 da sanki ishal olursunda afedersin poponu zorlar ya öyle bişey hissediyorsun ama buna extra inanılmaz şiddetli sancıyla birlikte ebeye haber verdim 6 da beni çatala çıkardılar 20 dk ikinmayla bebek çıktı ama ben bile şok oldum yani o kısım zor değil bi şekilde çıkıyor kaygan olduğu için beni en çok zorlayan ebelerin saatte bir çatı muayenesi yapması oldu bide tabiki doğum sancısı çekmeknormal doğum hakkında bilgi verir misiniz giderek azalıyor normal doğum yapan yok neredeyse
Ben oğlumu normal doğum olarak doğurdum.epidural iğne aldım.son 1saate kadar da hiç ağrım yoktu hissetmiyirdum.doguma bir saat kala iğnenin etkisi geçti dozu tekrarlamadilar sancı çekeyim de ikinabileyim diye.1saatte doğum gerçekleşti.omceki 6saat iğneden dolayı sıfır sancinormal doğum hakkında bilgi verir misiniz giderek azalıyor normal doğum yapan yok neredeyse
Ama bunda doğum esnasinda da iğne düşünüyorum.Cunku. Hicbirsey hissetmiyor ken vücuda birden en şiddetli sancıların yuklmemesi çok zor oldu benim için.igne yaomasaydin belkide vücudum yavaş yavaş ağrılara alisacakti.sancinin birden en siddetli şekilde başlaması beni ve bebeğimi yordu .bu doguumumda ya hiç iğne almayacam vücut yavaştan alışsın sancilara. Yada en başından sonuna kadar Alaçam igneyinormal doğum hakkında bilgi verir misiniz giderek azalıyor normal doğum yapan yok neredeyse
Ay şöyle kolay doğum bizede nasip olsunGunayss canlarm guzel bir hafta olsuniyi uyumusum bugun dogum cok kisisel birsey cok drgiskenlik gosteriyor teyzemle kopek gezdirirken 38. Haftasindaydi suyu geldi dondu bana suyum geldi dedi hemen kopegi eve goturduk aradk herkesi cantamizi aldk asagi arabayaindk yolda yetisemiycez dogurcam ben dedi elbisesi vardi ic camasirini pedini cikartti arabada hastameyr vardi 8 dk mesafe indi tekerlekli sandalyeye otururken dogum yapti aldi kucahina hemsirelerde sok bennzaten sok ne bir bagrma ne bir aglama bn boyle birsey gormedm duymadm kucagndan aldilar bebegi kordn kesip bitti gitti ikiside cok saglkli herkes cok sasrdi doktor sporcu olmasina bagladi sancilari hissetmedin sadece dogm anini hissrttin dedi tek ikinmada gelmis dedi dikiste yok yani anlayacaginz cok kisisel bir olay
Size katılıyorum kaldiki ikinci üçüncü doğumlar bile birbirinden farklı olabiliyorGunayss canlarm guzel bir hafta olsuniyi uyumusum bugun dogum cok kisisel birsey cok drgiskenlik gosteriyor teyzemle kopek gezdirirken 38. Haftasindaydi suyu geldi dondu bana suyum geldi dedi hemen kopegi eve goturduk aradk herkesi cantamizi aldk asagi arabayaindk yolda yetisemiycez dogurcam ben dedi elbisesi vardi ic camasirini pedini cikartti arabada hastameyr vardi 8 dk mesafe indi tekerlekli sandalyeye otururken dogum yapti aldi kucahina hemsirelerde sok bennzaten sok ne bir bagrma ne bir aglama bn boyle birsey gormedm duymadm kucagndan aldilar bebegi kordn kesip bitti gitti ikiside cok saglkli herkes cok sasrdi doktor sporcu olmasina bagladi sancilari hissetmedin sadece dogm anini hissrttin dedi tek ikinmada gelmis dedi dikiste yok yani anlayacaginz cok kisisel bir olay
Galiba öyle birde kim sık yürüyüş yaptıysa cevremde doğumu hem kısa hem kolay oldu benimde doktorum şimdiden başka dedi başladım hepimiz su gibi doğuralım inşGünaydın kızlar güzel bir hafta olsun inşallahçok şükür okullar başladı çocukları kapıdan gönderince sabah oynayasım geldi
Doğumdan bende korkuyorum kızlar ama bi şekilde çıkacaklar napalım çok düşünüp kendinizi strese sokmayın.
Büyük tuvaletini yapma isteği geliyor ebeler yapabilir misin demişti bana yani o doğumun gerçekleşeceğinin çok büyük habercisi.
Gerisi açılma sancısı.
Bende mesela kısa süren doğumlara özeniyorum 3-4 saatte sancı çekip doğurdum diyenler kendi sancısıyla mı doğuruyor acaba benim 15 saat sürdü sancım ve doğum
Ay amiin, cok dua ediyorum güzel güzel kolaylıkla kavuşalım hepimizAmin balım, kendimizi hiç strese sokmayarak pozitif olumlamalar yapalım bencestres önemli çünkü ben sürekli tekrarlıyorum kendime o anı çok iyi yöneteceğim her şey kontrolüm altında olacak tek nefeste doğuracağım diye söylüyorum, umarım cidden öyle olur hepimiz tek nefeste sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Uykusuz gecelere hazırlıyorlar biziOlabilir canım bugün fazla hareketliydim anneme gittik geldik bende baya yorulmuştum, akşam 22 den sonra daha hareketlendi gececi bir kız olacak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?