Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kislar cook uzun zaman bu topicleri okuyarak uykusuz kaldim hayyaller kurdum ama simdi ikizlerimi kucagima aldim sukurler olsunki ve belki baskalarina umut olurum diye uye oldum bir bucuk yil sonra tekrar hamile kaldim sakin umudunuzu yitirmeyin inaninki bi zaman sizde kucaginizda bebisinizle bu sayfalari okuyacaksiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İns canim benim rabbim diledigini vwrsin ins olmuyo diye umutszluga kapilma herseyn bi yeri ve zamani olduguna inaniyorm bn her ay yinemi hasta oldm diye baya uzulurdum snra takmamaya basladm dedim rabbimin bi bildigi vardr snra bi baktin kalmisim
Günaydın
Ne güzel canım Allah tamamını erdirsin Evet kafaya takınca olmuo
Allahım hayırlı zamanda nasip etsin inş :)

Kislar cook uzun zaman bu topicleri okuyarak uykusuz kaldim hayyaller kurdum ama simdi ikizlerimi kucagima aldim sukurler olsunki ve belki baskalarina umut olurum diye uye oldum bir bucuk yil sonra tekrar hamile kaldim sakin umudunuzu yitirmeyin inaninki bi zaman sizde kucaginizda bebisinizle bu sayfalari okuyacaksiniz

Maşallah Allah bebişlerini sana bağışlasın. Rabb'imin bir bildiği vardır hayırlı zamanda olsun inş :)

İns dedigin gibi bizede bebeklerimizle birlikte bu siteyi okumak nasip olur :)

hayırlı olsun canım inan cok cok sevindim ne guzel hamileymissin arada uğra lütfen
niye gelmiyorsunuz

canlar ben de çatlama iğnemi vuruldum 5. günüm bekliyorum inş hayırlısiyla bu sefer tutmuştur dua edin canlarım

hayırlı olsun canım inan cok cok sevindim ne guzel hamileymissin arada uğra lütfen
niye gelmiyorsunuz

canlar ben de çatlama iğnemi vuruldum 5. günüm bekliyorum inş hayırlısiyla bu sefer tutmuştur dua edin canlarım

İnsallah hayirlisiyla tutmustur

İnsallah hayirlisiyla tutmustur

Insllh tutmustur canm hep dualarimdasnz inannunutmyrm sizleri bizde yarn kalp atslarini duyarz insllh 6 hafta 5gunlukoldk mide bulantim cook fazla ve bayilack gibi uykum oluyo :3::2:

Kizlar merhaba. Baya zaman oldu yazmayali buraya. Aslinda genel olarak siteye girmiyodum. Burarada yeni hamuslerimis olmus cok sevindim.
Enson parolamyokask hamis olmus cok cok tebrik ederim.
Bana gelince eveeettt bende 6 haftalik HAMİLEYİM.... Allah nasip kismet ederse kasim annesi olucam.
Simdilik benden bu kadar hepinizi opuyorum...

Canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sağ salim doğurup büyütmek nasip olsun

niye gelmiyorsunuz

Hayırlısıyla tutmuştur inş Cnm
AMİNNNN

Insllh tutmustur canm hep dualarimdasnz inannunutmyrm sizleri bizde yarn kalp atslarini duyarz insllh 6 hafta 5gunlukoldk mide bulantim cook fazla ve bayilack gibi uykum oluyo :3::2:

Ayyy sıra pıtpıt larda maşallah inş duymuşsunuzdur canım
Darısı hepimize :)

Slm kizlar ben araniza yeni katildim 1.asilqmm tutmadimi 2,asilama icin hazirlaniyorum ins bu sefer tutar ins:)))

Selam arkadaşlar nasılsınız. Matmazel çok sevindim canım allah tamamını erdirsin. İnşallah en kısa sürede diğer arkadaşlarda hamile kalır. Biz 19 haftalık olduk iyi diyor doktor ama çok kilo alacagim galiba moralim bozuluyor zaten zayıf değildim :-(

duydk duydk canm dun gittm dr keseyi kalp atslarni hep duydk esim kaynanm nasilbbakiyolar monitoreggormniz lazmdi cok guzel bi duyguymus yaa herkese nasip olsn insllh 6hafta 4 gunlukmus yanls biliyomusuz

niye gelmiyorsunuz

sagol canim darisi basiniza insallah gercekten cok guzel bi duyguymus. Allah isteyen herkese nasip etsin.İnsallah ignen tutmusda guzel haberler almissindir canim.

Canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sağ salim doğurup büyütmek nasip olsun
Cok tesekkurler canim guzel dileklerine. insallah o gunleride goruruz...

Selam arkadaşlar nasılsınız. Matmazel çok sevindim canım allah tamamını erdirsin. İnşallah en kısa sürede diğer arkadaşlarda hamile kalır. Biz 19 haftalık olduk iyi diyor doktor ama çok kilo alacagim galiba moralim bozuluyor zaten zayıf değildim :-(

Sagol canim cok tesekkur ederim.

arkadaslar nerdesiniz neden gelmiyorsunuz
bi uğrayıp da halimiz şudur deyin merak ediyorum
sizleri gebe olan var mi yeni hamilelerden cinsiyeti belli olanlar var mı
ne oldu böyle koptunuz
su ne oldu canım takvimin duruyor
hamilesin kesin olarak galiba

ben malesef adet oldum her zaman ki gibi artık çok yıprandim inş daha fazla beklemem
çok yoruldum
galiba bizde tüp yaptıracagiz kısmetse
araştırmaya başladım dua edin arkadaslar.

Arkadaslarrr cildiriyorum adetim uc gun gecti test yaptim negativ cikti... duzenlidir adetleerim ama halagda gelen giden yokk... testleri negativ cikipta hamile olan varmidir sizce..

arkadaslar nerdesiniz neden gelmiyorsunuz
bi uğrayıp da halimiz şudur deyin merak ediyorum
sizleri gebe olan var mi yeni hamilelerden cinsiyeti belli olanlar var mı
ne oldu böyle koptunuz
su ne oldu canım takvimin duruyor
hamilesin kesin olarak galiba

ben malesef adet oldum her zaman ki gibi artık çok yıprandim inş daha fazla beklemem
çok yoruldum
galiba bizde tüp yaptıracagiz kısmetse
araştırmaya başladım dua edin arkadaslar.

Canm slmlar geliyrzda kimse olmayinca adres degistrmk zorunda kaldk biz iyiyiz sukurr bulantlarm bitti diyebilirm sukurler olsn cuma dr gidecm inssllh canm inan cok dua ediyorm sizlere en kisa zamanda sizde tadarsnzbu duyguyu slmlar

Herkese selam,

Canım bende bakıyoruım arada ama kimsecikler yok.

Ben iyiyim şükür, oğlumuz olacağını söylemiştim daha önce, büyüyoruz artık Allah herkese bugünler nasip etsin.
6. ayımıza girdik artık, ufaktan alışverişe başladık, aslında 7 ye kadar beklemeyi planlıyorum.
İsim önerileriniz olursa sevinirim, çok kararsız bu konuda şu an tek aklımızda olan Sarp ama o da net değil.

Duha22, umarım kısa zamanda bebişine kavuşursun canım, başından beri hepinize duacıyım.
Duha ismini eşime öneriyorum ama o beğenmiyor, ben duha suresini okuyunca içim çok rahatlar.

Parolamyokask, maşallah canım bulantıların çabuk geçmiş;
5. haftada başlayıp 12. haftaya kadar şiddetli süren bulantılar çok fenaydı bende, 12 de azaldı ama tam olarak 16-17 de geçtiler.
Tabi hamilelik reflüsüde eklenince buna iyice fena olmuştu ve o hala devam ediyor, yediğim içtiğim hep sayılı.
Bu arada hızlıca kilo alıyoruz, bakalım hayırlısı.

Sizllerde ne var ne yok diğer sesi çıkmayan arkadaşlar, nasılsınız.

Allah herkesin yardımcısı olsun, dileklerini kabul etsin inşallah

Back
X