Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
Şiddeti az olsa da hareket etmesi iyiymiş. Alanları daraldığı için çok şiddetli olmayabiliyormuş. Yine de insanı panik ediyor bu durum. Bugun nasılsınız?

evet ya bizimde çok hareketli bir bebişti dün akşam misafir ağırladım çok yoruldum akşamdan beri pek kımıldamıyor. onlarda mı bizimle yoruluyor acaba

Şiddeti az olsa da hareket etmesi iyiymiş. Alanları daraldığı için çok şiddetli olmayabiliyormuş. Yine de insanı panik ediyor bu durum. Bugun nasılsınız?
Bugün sabahtan hep minik hareketleri var canım ama cok minik yerleri daraldıgı icin de olabilir tabii kiilk gebeliğim olduğu icin sanırım tecrübesizlik de evhamlandırıyor.

evet ya bizimde çok hareketli bir bebişti dün akşam misafir ağırladım çok yoruldum akşamdan beri pek kımıldamıyor. onlarda mı bizimle yoruluyor acaba
Galiba ya da uyuyorlar. İceride kucakta pışpışlama gibi bir etki birakiyor herhalde biz hareket ettikçe

Bugün sabahtan hep minik hareketleri var canım ama cok minik yerleri daraldıgı icin de olabilir tabii kiilk gebeliğim olduğu icin sanırım tecrübesizlik de evhamlandırıyor.
Kontrole gidecek misin? İstersen git için rahat etsin. Ben çok yürüdüğüm bir günde yemek ve tatlı yememe rağmen asla oynamadı. Eve dönene kadar günüm zehir oldu korkudan, hastaneye de uzaktım. Eve dönerken başladı oynamaya öyle rahat ettim. Ertesi gün de hiç durmadı, ağlayacaktım acıdan karnımı yırtıyordu sanki.

Bugün hareketlerini gözlemleyeceğim canım hic hareket yok diyemem ama minik hareketler var. Mesela hıckırık vs ama vurma yok. duruma göre gideceğiz bakalım

Ya kapıyı sürekli tutsam açtığım an içeri kaciyo kucağımda bebiş olduğunda onu her seferinde ayarlayamam mecbur girecek ama yataktan uzak nasıl tutcam onu bilmiyorum
Benim kedim yok ancak bir arkadaşım kedisi koltukları tırmalamasın yaklaşmasın diye limon dilimi koyuyordu isterseniz etrafına koymayı deneyin. Kokusundan hoşlanmıyorlarmış sanirim.

Ay inşallah bizde 1 saatte doğururuz hayırlısıyla

benim bebem de biraz sabırsız gibi sabaha kadar çektiğim ağrıdan kaynaklı gittim doktora kendi doktoruma gitmedim burda bir tıp merkezine gittim kemik ağrılarım ve alt bel ağrım için kan idrar tahlili istedi ondan kaynaklı olabilir dedi ama değerler normal çıktı nst de sancılarım çıktı hatta 90 ları gördüm tam 35 haftalık 2 kg 700 gram olmuş korkmaya başladım

sarhoş eder tarzda bir iğne yapıyorlarmış öyle bir şey var mı doğuma az kala

sarhoş eder tarzda bir iğne yapıyorlarmış öyle bir şey var mı doğuma az kala
Yaa hiç öyle birsey hatırlamıyorum ama alttan bişey koyduklarını hatırlıyorum ip gibi bi o dikkatimi çekmişti o ne falan diye soruyordum sürekli ebeye ama onu koyunca yarım saate çatala çıkmıştım sancimi çoğalmıştı

Maşallah kgsu çok iyi kurtarmış o kendini sıkıntı etme hiç
Yoo artık sıkıntı etmiyorum doğarsa bişey olmaz sadece dikiş korkutuyor beni artık evimde kalsam eşim hemen yetişir ama kaynanam gildeyim yetişmesi uzun sürer sancım olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…