- 20 Ocak 2020
- 3.893
- 1.710
- 133
- 31
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #21.461
Takmadım ki canım 21 yaşında daha biraz yükü fazlalaştı kötü niyetle söylemedi gibi biz gitsek canları sıkılır oğluma alıştılar iyiceGörümcen kendi başına gelince yeter artık çıkarın desin doktoruna öyle söyle canım, deli ediyor beni böyle insanlar ya. Hamilelikte görülen iyi veya kötü muamele asla unutulmazmış Allah’a havale et hiç takma kafana
2 haftada 700 gram mı almış maşallahMaşallah33 de 2300 küsür bir şeydi benim kız 35 + 4 de 3000 dedi doktor. Kilo alımı düzenli giderse muhtemelen seninki de tontiş yanaklı olacak. Sağlıklı olsunlar da 4 e kadar yolu var.
Almanyada var arkadasım önerdi ama ihne seklinde mi yoksa gaz seklinde mi veriyorlar tam hatırlamıyorum kesinlikle al sersem gibi yapıyo sancıyı acıyı cok az hissediyorsın falan demişti ama ıkınmayı etkiler gibi düsündüm bendesarhoş eder tarzda bir iğne yapıyorlarmış öyle bir şey var mı doğuma az kala
Sanırım son haftalarda daha fazla alıyorlar2 haftada 700 gram mı almış maşallahYa çok 3500 geçsin istemiyorum 4e yaklaştıkça normal doğum zorlaşıyor ya
Senden pay bicicez bugünden itibaren bakalım testin doğruluğunuDün solu atabiliyordum zor da olsa bugün o da olmuyor
Ay ben berbattt kaburga agrisinda ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum cildircam asko sen nasilsinKızlar nasılsınız
Ben de bu hiç olmadı ya dilimi isirayim olmadı dedimya bu akşam ölürüm şimdi ağrıdanAy ben berbattt kaburga agrisinda ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum cildircam asko sen nasilsin
Dilini isir kaburga agrisindan olcem bacım baska bisi degil ayaklarini acip yasliyor kaburgalarima boyle bisey olamaz ya kiricak nerdeyse serseriiiBen de bu hiç olmadı ya dilimi isirayim olmadı dedimya bu akşam ölürüm şimdi ağrıdan
O nasıl bı pozisyon kız nasıl duruyon annenin karnındaDilini isir kaburga agrisindan olcem bacım baska bisi degil ayaklarini acip yasliyor kaburgalarima boyle bisey olamaz ya kiricak nerdeyse serseriii
Bende ya kaburgamı tekmeliyor resmen uzanamıyorum bileAy ben berbattt kaburga agrisinda ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum cildircam asko sen nasilsin
2 tane gecelik 2 tane pijama takımı aldım.Kızlar hast için pijama takımı aldınız mı
Pijama mı elbise mi sizce daha rahat olur
Sorma teyzesi mahfetti annesini edepsizO nasıl bı pozisyon kız nasıl duruyon annenin karnında
Ayni ayni cok fenaBende ya kaburgamı tekmeliyor resmen uzanamıyorum bile
Ben haataneye 1 gecelik 2 pijama takimi aldm canm hangisi daha kullanisli olur bilemedm ama elbiseli olmali diye dusundmKızlar hast için pijama takımı aldınız mı
Ay kız valla seni koruma içgüdüsü ile gelip kulaklarını çekerim görümcenin aynı yaşta kardeşim var ne dediklerini bilmiyorlar gerçektenTakmadım ki canım 21 yaşında daha biraz yükü fazlalaştı kötü niyetle söylemedi gibi biz gitsek canları sıkılır oğluma alıştılar iyice
Bir tane emzirme sütyenli lohusa takımı. Bir tane askılı gecelik. Bir tane pijama takımı aldım. Emzirme sütyeni ve atleti koydum. Hastaneden çıkarken giymek içinde bol eşortman takımı koydum içi şardonsuz olanlardanKızlar hast için pijama takımı aldınız mı
Dünden beri perişanlardayım kaburga ağrısı beni bitiriyorBende ya kaburgamı tekmeliyor resmen uzanamıyorum bile
Çok hareket edemiyorlar benimde öyle elimle takip ediyorumBugün sabahtan hep minik hareketleri var canım ama cok minikyerleri daraldıgı icin de olabilir tabii ki ilk gebeliğim olduğu icin sanırım tecrübesizlik de evhamlandırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?