- Konu Sahibi Mervenur277
- #11.781
Randevu bulsaydım daha rahat gidecektim de olmadı detaylı yapmazlarsa da elbet normal muayene yaparlar herhaldeCanım inşallah sorun yoktur içini ferah tut az kalmış muayenene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Randevu bulsaydım daha rahat gidecektim de olmadı detaylı yapmazlarsa da elbet normal muayene yaparlar herhaldeCanım inşallah sorun yoktur içini ferah tut az kalmış muayenene
Yaparlar inşallah canım. Perinataloga mı gideceksin?Randevu bulsaydım daha rahat gidecektim de olmadı detaylı yapmazlarsa da elbet normal muayene yaparlar herhalde
Evet her zaman ona gidiyorum ya dikiş olduğu içinYaparlar inşallah canım. Perinataloga mı gideceksin?
Bende otomatik almayı düşünüyorumKızlar bir şey soracağım ana kucağı almak istiyorum tavsiyesi olan var mı ? Otomatik olanlar hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Selam canım ben babyjörn aldım kangurusu ile. Bir çok arkadaşım tavsiye etti.Kızlar bir şey soracağım ana kucağı almak istiyorum tavsiyesi olan var mı ? Otomatik olanlar hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Başınız saolsun canım. Oturunca da ağrıyo ya insanın her yeri çok ilginçBugün çok yoruldum halam vefat etti onu taziyesine gittim daha biraz önce gelebildim oturmaktan her yerim ağrıyor başım çatladı iyice
Sağol canım Allah razı olsun Aynen ya baskı yapıyoruz aşağı doğru birde taziyelerde koltuk olsa biraz daha idare edilir de sandalye fena yapıyor insanıBaşınız saolsun canım. Oturunca da ağrıyo ya insanın her yeri çok ilginç
Sen gene de bebişini düşünmeye çalış biraz uzancağın fırsatlar yarat, insan sanki hamile değilmiş gibi uyum sağlamaya çalışıyor ortama ama sonra ağrı oluyor baya dün yılbaşı diye fazla oturmuşum gece 3,5 da yattım zor uyudum ağrıdanSağol canım Allah razı olsun Aynen ya baskı yapıyoruz aşağı doğru birde taziyelerde koltuk olsa biraz daha idare edilir de sandalye fena yapıyor insanı
Canım ben de Nexus aldım, hem kulaktan hem alından hem de nesnelerin ısısını ölçüyor diye seçtik. Yine aynı ürünü seçmişiz birbirimizden habersizKızlar e bebekte ateş ölçerlerde ve lansinoh ürünlerinde indirim var. Benim aklımda hep braun vardı fakat nexus markasının ürünlerini hep görüyordum trendyol yorumları da baya iyi hem alından hem kulaktan ölçülüyor. Onu aldım indirim çekim de vardı baya uyguna geldi bakın isterseniz.
Yaa biz sürekli bilgi alışverişi yapsak bu kadar olur senin kızçe ile benim oğluşun bütün ürünleri aynı olacak bu gidişleCanım ben de Nexus aldım, hem kulaktan hem alından hem de nesnelerin ısısını ölçüyor diye seçtik. Yine aynı ürünü seçmişiz birbirimizden habersiz
Doğmadan kanki oldular Bir kaç şey kaldı kararsız kaldığım birisi göğüs pompası el birliği ile araştıralım canımYaa biz sürekli bilgi alışverişi yapsak bu kadar olur senin kızçe ile benim oğluşun bütün ürünleri aynı olacak bu gidişle
Yaa çok tatlı ben eller serbest model alacağım sanırım canım mochi düşünüyorum sen ne düşünüyorsun?Doğmadan kanki oldular Bir kaç şey kaldı kararsız kaldığım birisi göğüs pompası el birliği ile araştıralım canım
Ev olsa biraz daha farklı olur da taziye evlerinde yatacak yer bulamıyoruz bugün gittim oturdum yarın uğrar fazla durmam yakın olunca gitmemek de olmuyor fazla oturunca insanın kemiklerini kırıyorlar sankiSen gene de bebişini düşünmeye çalış biraz uzancağın fırsatlar yarat, insan sanki hamile değilmiş gibi uyum sağlamaya çalışıyor ortama ama sonra ağrı oluyor baya dün yılbaşı diye fazla oturmuşum gece 3,5 da yattım zor uyudum ağrıdan
Bende giyilebilir bakıyorum canım Mochi ile Bebebao arasında kaldımYaa çok tatlı ben eller serbest model alacağım sanırım canım mochi düşünüyorum sen ne düşünüyorsun?
Bebebao ya bende bakıyorum ama mochi daha çok kullanılıyor gibi bilemiyorum influencer şişirmesi mi yoksa gerçekten iyi mi bebebao ile arasında 1000 tl fark var onun da yorumları iyi bilemedim. Kararsızlık deyince de benBende giyilebilir bakıyorum canım Mochi ile Bebebao arasında kaldım